Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Hama EWS-3200

Zobraziť katalóg
Hama EWS-3200
5 2 hodnotení
Meteostanica - Bezdrôtové meranie vonkajšej a vnútornej teploty, hodiny riadené rádiovým signálom DCF, LCD displej s modrým podsvietením, 2x budík, bezdrôtový senzor súčasťou balenia, zobrazenie dátumu a dňa v týždni, bezdrôtový senzor so zobrazením teploty a vlhkosti vzduchu
Kód:  JHA002a9n Produktové číslo:  136258 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama EWS-3200

Všetky informácie o počasí vám naservíruje ako na zlatom podnose a hneď po prebudení meteostanica Hama EWS-3200. Vďaka nej budete vždy s istotou vedieť, na aké počasie sa pripraviť a nič vás neprekvapí. Súprava pozostáva zo samotnej stanice bielej farby vyvinutej v čistom a jednoduchom dizajne, ktorému dominuje veľký LCD displej s funkciou podsvietenia. Malý bezdrôtový senzor rovnakého štýlu je opatrený o displej zobrazujúci aktuálnu vonkajšiu teplotu a vlhkosť vzduchu. Jednotlivé produkty sú napájané tromi AA (základňa) respektíve dvoma AAA batériami (senzor).

Kľúčové vlastnosti

  • Všetky informácie priehľadne zobrazené
  • Nastavte si budenie na základe teploty
  • Jednoduchý a čistý dizajn
  • Veľký podsvietený LCD displej
  • Napájanie: 3 × AA / 2 × AAA batérie

Teraz už vás počasie neprekvapí

Na displeji meteostanice sa zobrazuje veľa dôležitých informácií o počasí. Nastavte si hraničnú teplotu a nechajte sa vzbudiť skôr v prípade, že vonku je mráz a vy budete musieť oškrabať okná na vozidle. Alebo si prispite, ak je vonku teplo. Prostredníctvom smajlíkov budete informovaní o aktuálnych podmienkach, ktoré vonku v tej chvíli panujú. Hodiny sú riadené rádiovým signálom DCF a umožní vám nastaviť až dva časy budenia. 

Barometer predpovedá počasie prostredníctvom jednoduchých symbolov a sleduje tlak vzduchu a jeho vývoj. Teplomer meria vonkajšiu a domáce teplotu v stupňoch Celzia a Fahrenheita. Vlhkomer udáva interiérovú a exteriérovú vlhkosť a disponuje pamäťou najvyšších a najnižších nameraných hodnôt.  

 

Parametre a špecifikácia

Počasie
aktuálne Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Hodnoty merania
Teplota, vlhkosť Hotovo!
Funkcie
Budík Hotovo!

Určenie

Počasie
aktuálne Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!

Vlastnosti

Hodnoty merania
Teplota, vlhkosť Hotovo!
Funkcie
Budík Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim Vas. Chcel by som sa opytat, ako dlho priblizne vydrzia baterie v tejto meteostanici? Lebo s predchadzajucou som mal zle skusenosti s velmi castym vybijanim baterii... Vdaka

Dobrý den,kde má meteostanice umístěno tlačítko na rozsvícení displeje?

Dobry den, muzu se zeptat jak muzu upevnit tuhle meteostanici na zed kdyz nemuzu sundat operny stojanek na kterym stoji? Dirka na upevneni tam sice je, ale stojanek je pevnou soucasti metrostanice. Dekuji

Diskusia a poradňa k Hama EWS-3200
Príslušenstvo pre Hama EWS-3200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama EWS-3200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama EWS-3200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama EWS-3200.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií