Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hama EWS-840 biela

Zobraziť katalóg
Hama EWS-840 biela
Meteostanica bezdrôtový senzor (dosah 30m), hodiny riadené rádiovým systémom, alarm námrazy, zobrazenie vnútornej i vonkajšej teploty, budík, zobrazenie dátumu a času
Kód:  JHA002a9 Produktové číslo:  123123 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama EWS-840 biela

Predstavujeme vám veľmi praktickú domácu meteostanicu od spoločnosti HAMA, ktorá vám umožní nielen presné meranie vnútornej i vonkajšej teploty, ale disponuje aj množstvom ďalších funkcií. Okrem digitálneho zobrazenia teploty zariadenie znázorňuje aj presný čas, ktorý je automaticky riadený rádiovým signálom DCF alebo aj deň v týždni. Teplotu možno zobraziť v stupňoch Celzia alebo Fahrenheita.

Iste vás poteší aj funkcia upozorňujúca na námrazu. Tá vás zobudí dostatočne zavčasu, aby ste očistili auto od námrazy alebo snehu. Môže byť nastavená 15, 30, 45, 60 alebo 90 minút pred bežným budíkom. Meteostanica sa skladá zo základne a bezdrôtového vonkajšieho snímača. Ten prenáša namerané teploty do vzdialenosti až 30 m od základne. Zariadenie je vybavené aj budíkom s funkciou odloženého budenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Digitálna meteostanica s displejom
  • Dosah vonkajšieho snímača 30 m
  • Hodiny riadené rádiovým signálom
  • Budík s funkciou odloženého budenia
  • Zobrazenie času v 12/24-hodinovom formáte
  • Pamäť pre min./max. nameranej teploty

Napájanie:
Základňa: 2× AAA (súčasť balenia)
Vonkajší snímač: 2× AAA (súčasť balenia)

Rozsah merania teploty:
Vnútorná teplota: 0 °C až +50 °C
Vonkajšia teplota: -20 °C až +60 °C

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hama EWS-840 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama EWS-840 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama EWS-840 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama EWS-840 weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama EWS-840 fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií