AlzaPlus+ maličkosti

Hama HDMI High Speed prepojovací 1,5 m

Zobraziť katalóg
Hama HDMI High Speed prepojovací 1,5 m
4,7 2028 hodnotení
Video kábel prepájací, dĺžka 1.5 m, obojstranná koncovka a tienený kábel
Kód:  MK602a2 Produktové číslo:  11964 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama HDMI High Speed prepojovací 1,5 m

Digitálny prepojovací kábel HDMI vhodný pre digitálne prepojenie plazmovej i LCD televízii s iným zariadením. Jeho prenosovou rýchlosťou až 18 Gbit/s je predurčený pre HDTV prenos so zvukom v 8 kanálovej CD kvalite. Dĺžka kábla je 1,5 metra a má pozlátené konektory pre zníženie prechodového odporu.

Parametre a špecifikácie:

Konektory:

HDMI male <-> HDMI male

Dĺžka kábla:
1,5 m

Poznámka:
» Všetky TV káble

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zvládne, prosím, rozlišení 2560x1440?

Akým káblom prepojím monitor LG s ipadom?

Dobrý den, mohu použít novější kabel HDMI 2.0 také u televizoru kde by stačil i starší kabel HDMI 1.4 ? Děkuji za odpověď.

Jakou přenosovou rychlost má kabel? Píšete, že 5Gb/s, zároveň tvrdíte, že kabel přenese 4K@60Hz, což vyžaduje 18Gb/s. Opravte prosím popisek, abychom věděli, k čemu je kabel vhodný.

Dobry den. Podporuje tento kabel ARC?

Dobry den,je vhodny tento kabel na preopjenie tv a sony ubp-x700?

Funguje na ps4?

Dobrý den, funguje tento kabel na PS4 slim 1TB ? Diky

Dobrý den, je tento HDMI kabel i na Lenovo yoga book 10? Děkuji

Dobrý deň, rád by som sa opýtal, či pokiaľ použijem tento HDMI kábel namiesto DisplayPort-u alebo novšej verzie HDMI, stane sa to, že aj pokiaľ budem mať povedzme 60 FPS v napr. nejakej hre vďaka obmedzenému refresh ratu to bude pre mňa esteticky vyzerať, akoby som mal len okolo 25 FPS? V prípade, ak áno, mohli by ste mi odporučiť nejaké riešenie, keďže moja grafická karta síce podporuje DisplayPort, ale problém je tu v monitore, ktorý podporuje len VGA, DVI a HDMI (max. verzia 1.4)... Predom ďakujem za odpoveď.

12
Diskusia a poradňa k Hama HDMI High Speed prepojovací 1,5 m
Príslušenstvo pre Hama HDMI High Speed prepojovací 1,5 m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama HDMI 2.0 High Speed propojovací 1.5m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama High Speed HDMI-Kabel 1,5 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama High Speed HDMI-Kabel 1,5 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama HDMI High Speed 1,5 m-es csatlakozó videókábel.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií