AlzaBoxy Q1 Star Wars

Hama HK-5619

Zobraziť katalóg
Hama HK-5619
4,3 8 hodnotení
Slúchadlá uzavreté, jack
Kód:  WA766k3 Produktové číslo:  135619 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama HK-5619

Nechcete utrácať horibilné sumy za slúchadlá, ale napriek tomu vyžadujete kvalitu? V tom prípade neopomeňte túto ponuku od spoločnosti Hama. Slúchadlá ponúknu vynikajúcu kvalitu reprodukcie za viac ako dostupnú cenu. Využívajú uzavretú cirkumaurálnu konštrukcia s vysoko komfortným spracovaním náušníkov na maximálne pohodlie. Most je plne nastaviteľný pre takmer akúkoľvek veľkosť hlavy a slúchadlá vďaka nemu výborne padnú každému používateľovi.

Kľúčové vlastnosti

  • Uzavreté slúchadlá na domáce počúvanie
  • Extra 6 metrov dlhý kábel (ideálne k TV)
  • Vystužené náušníky, nastaviteľný hlavový oblúk
  • Konektor jack 3,5 mm stereo, redukcia pre jack 6,3 mm
  • Jednostranný kábel s ovládaním hlasitosti
  • Kombinácia čiernej a striebornej farby

Je jedinečný

Nenechajte sa pri počúvaní obmedzovať. Kábel s dĺžkou až 6 metrov vám dodá toľko potrebnú voľnosť. Slúchadlá budú výborným náčiním pri počúvaní zvuku z vašej TV. Kábel je vyvedený koncovkou jack s veľkosťou 3,5 mm, doplnený o redukciu na jack 6,3 mm. Svoje využitie tak slúchadlá nájdu aj pri širokom spektre elektronických zariadení (mobilné telefóny, MP3 prehrávače, PC, tablety, atp.). Na kábli sa nachádza ovládač na nastavenie hlasitosti.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká je hmotnost sluchátek? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Hama HK-5619
Príslušenstvo pre Hama HK-5619 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama HK-5619. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama HK-5619. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama HK-5619. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama HK-5619.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií