Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hama PC Headset Fire Starter

Zobraziť katalóg
Hama PC Headset Fire Starter
4,9 7 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, impedancia 32 Ohm, rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 111 dB/mW, pripojenie: 3.5 mm Jack, ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 2 m,
Kód:  WA768a1 Produktové číslo:  53987 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama PC Headset Fire Starter

Slúchadlá s mikrofónom vám skvele poslúžia ako headset na chatovanie cez PC alebo nerušené počúvanie hudby, hranie hier atď. Určite oceníte jednoduché a rýchle nastavenie hlasitosti s tlačidlom Mute na úplné vypnutie zvuku a flexibilné nastaviteľné rameno mikrofónu. Pre vaše pohodlie pri počúvaní majú slúchadlá mäkké vystuženie a nastaviteľný hlavový oblúk. Ďalšou výhodou je iba jednostranné vedenie dvojmetrového káblu bez možnosti zamotania. Pre väčšiu výdrž je kábel flexibilný a opletený. K pripojeniu slúžia dva 3,5 mm konektory. Chatujte s priateľmi alebo počúvajte obľúbenú muziku s týmto skvelým headsetom značky Hama.

Hlavné prednosti

  • Rýchle nastavenie hlasitosti
  • Tlačidlo Mute
  • Nastaviteľné rameno mikrofónu a hlavový oblúk
  • Vystuženie mušlí
  • Dvojmetrový kábel
  • Pripojenie: 2 × 3,5 mm jack
  • Materiál: plast
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je velice zajímavé že vypadají stejně jako CONNECT IT Biohazard Headset GH2000 které vlastním jak je to možné ? :D

Diskusia a poradňa k Hama PC Headset Fire Starter
Príslušenstvo pre Hama PC Headset Fire Starter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama PC Headset Fire Starter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama PC Headset Fire Starter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama PC Headset Fire Starter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama PC Headset Fire Starter.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií