AlzaPlus+ maličkosti

Hama predlžovací prívod 1.4m

Zobraziť katalóg
Hama predlžovací prívod 1.4m
4,8 99 hodnotení
Prepäťová ochrana – dĺžka 1,4 m, male konektor 1× vidlica typu E/F, female konektor 6× zásuvka typu F, maximálne prúdové zaťaženie 16 A, špičkový prúd 4500 A, LED indikácia až 16 A
Kód:  MKH025a Produktové číslo:  121946 Stránky výrobcu

Hama predlžovací prívod 1.4m

Určite sa vám alebo niekomu z vašich známych stalo, že vám počas búrky, či prepätie v elektrickej sieti vyhorel niektorý zo spotrebičov. O to, aby sa tak už v budúcnosti nestalo, sa postará táto prepäťová ochrana disponujúca šiestimi zásuvkami. Zabráňte tak možným škodám jednoduchým pripojením do siete a využite výhod, ktoré tento produkt ponúka. Tento predlžovací prívod s prepäťovou ochranou by vám doma rozhodne chýbať nemal.

Vlastnosti

  • Šesť chránených zásuviek
  • Prívodný kábel o dĺžke 1 m
  • 1 hlavný vypínač a 6 jednotlivých pre každú zásuvku svlášť

Jedinečná ochrana pre domáce spotrebiče

Veľkou výhodou tohto predlžovacieho prívodu je, že vám umožňuje vypínať spotrebiče jednotlivo. Jednoducho stačí odpojiť len ten spotrebič, ktorý práve nepoužívate, čo vám zaručí aj maximálnu úsporu energie. Pred prepätím vaše spotrebiče vždy ochráni vypínač s modrou kontrolkou. Každá zo zásuviek je natočená o 45 stupňov a zaručene v nich nájde svoje miesto každý pripojený spotrebič aj pri plnom obsadení. Predlžovací prívod má dĺžku 1,4 a ponúka tak dostatok voľnosti pre vami požadované umiestnenie. Nemusíte sa báť ani o svoje najmenšie, a to vďaka detskej poistke, ktorou je predlžovací kábel vybavený. Disponuje tiež uzemňovacím kontaktom na okraji, podľa nemeckého štandardu schuko. Kúpou tohto produktu zaručene ochránite svoje spotrebiče pred nepriaznivými vplyvmi počasia a prepätím počas špičiek v elektrickej sieti.

Zásuvky schuko

Nemecký štandard zásuviek (zemniaci kontakty na okraji), vhodné pre bežne používané unischuko vidlice (nevhodné pre staršie české vidlice bez postranných kontaktov).

Parametre a špecifikácie:

Rozmery: 32,5 × 7,2 × 4,6 cm
Materiál: plast
Farba: čierna
Typ kábla: H05VV-F3G1,5
Dĺžka kábla: 1,4 m
Prierez vodičov: 3 × 1,5 mm 2
Maximálne zaťaženie: 3500 W / 16 A (230 V)

Prepäťová ochrana:
Up = 1,8 kV
Uc = 250 V
Uoc = 3 kV, Typ III, zvodový prúd 4500 A

Parametre a špecifikácia

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
Vidlica typu E/F Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
Zásuvka typu F Hotovo!
1. Female konektor – Počet
6 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
1,4 m Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
LED indikácia Hotovo!
Maximálne napätie
230 V Hotovo!
Maximálny prúd
16 A Hotovo!
Počet zásuviek
6 ks Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie

Počet zásuviek
6 × Hotovo!

Napájanie

Kapacita rázovej energie
0 J Hotovo!
Maximálne prúdové zaťaženie
16 A Hotovo!
Špičkový prúd
4 500 A Hotovo!

Vyhotovenie

Vyhotovenie
S vypínačom, Vypínač pre každú zásuvku, Detská poistka Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak je možné že se tady prodávají normou zakázané schuko zásuvky? Pokud dojde ke škodě na majetku ne újmě na zdraví bude to mít rychlý proces :)

Má táto predlžovačka možnosť montáže na stenu / pracovný stol (uchytenie skrutkami) ?

Co indikuje modrá LED dioda ? Funkčnost nebo nebo nefunkčnost přepěťové ochrany? Svítí mi, i když není žádný odběr.

V recenzích se píše, že se nejedná o skutečnou přepěťovou ochranu. Bohužel jsem koupil verzi XL, kde toto nikdo nezmiňoval, můžete tedy poradit, podle jakých parametrů se orientovat? Kapacita rázové energie?

Lze k tomuto zařízení připojit i monitor s Full HD rozlišením?

Lze k tomuto výrobku připojit i jukebox?

Jde k tomuto zařízení připojit i lednice?

Dobrý den, přestěhovali jsme se a máme v kuchyni málo zásuvek. Vše je tu řešeno přes prodlužovací kabely. Potřebuju poradit jaký kabel prodlužovací kabel koupit k zapojení kombinovaného sporáku. Současný kabel je již zastaralý a radši bych ho vyměnil za nový aspoň dočasně, než seženu elektrikáře, který mi počet zásuvek upraví. Děkuji Pustějovský

Zásuvka zpočátku vůbec nefungovala, poprvé vyhodila jeden jistič a až na několikátý pokus se rozsvítila. Ovšem po připojení notebooku začala syčet a podivně prskat, praskat. Notebook se sice nabíjel, ale nechtěl jsem nic riskovat. Jednu takovou zásuvku už doma mám u stolního pc a tento problém jsem neměl. Předpokládám, že to asi není normální, že?

Zdravím, je to c poriadku ak by bola zapojená do rozdvojky, prípadne klasická predlžovačka by bola zapojená do prepeťovej ?

12
Diskusia a poradňa k Hama predlžovací prívod 1.4m
Príslušenstvo pre Hama predlžovací prívod 1.4m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama prodlužovací přívod 1.4m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Verlängerungskabel 1,4 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Verlängerungskabel 1,4 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama hosszabbító vezeték 1,4 m .
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií