Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hama uRage Illuminated2

Zobraziť katalóg
Hama uRage Illuminated2
4,5 23 hodnotení
Herná myš drôtová, optická, 3000DPI, 7 tlačidiel, RGB, vhodná pre pravákov, veľkosť L, USB, dĺžka kábla 2m, čierna, tlačidlo na zmenu DPI
Kód:  MB709d71 Produktové číslo:  113757 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama uRage Illuminated2

Hľadáte pohodlnú, presnú a štýlovú hernú myš? Ďalej už hľadať nemusíte, Hama uRage Illuminated2 je ideálnym riešením. Vďaka ergonomickému dizajnu a nekĺzavému povrchu môžete hraním stráviť veľa hodín bez toho, aby ste sa cítili nepohodlne. Plynulý pohyb zaistený pripevnenými teflónovými plochami pre nízke trenie, v kombinácii s presnosťou až 3 000 DPI, zaručí, že váš kurzor vždy nájde svoj cieľ. Nastaviť myš Hama uRage dokáže naozaj každý, s pomocou technológie Plug & Play stačí kábel, ktorý je zabezpečený proti zauzľovaniu, zasunúť do vášho počítača a môžete začať hrať. Každá správna herná myš by mala disponovať dostatkom tlačidiel. Hama uRage Illuminated2 ich ponúka hneď sedem a všetky sú programovateľné.

Kľúčové vlastnosti myši Hama uRage Illuminated2

  • Vysoká presnosť myši
  • Ergonomický dizajn a protišmykový materiál
  • Ochrana kábla proti zauzľovaniu a poškodeniu
  • Myš Hama ponúka sedem programovateľných tlačidiel
  • Nastaviteľné RGB podsvietenie

Prispôsobte myš svojim potrebám

Pomocou jediného stlačenia tlačidla myši môžete rýchlo prepínať medzi štyrmi prednastavenými hodnotami DPI (800/1 400/2 200/3 000). Každá takto vykonaná zmena sa prejaví zmenou farby podsvietenia. Avšak s inštaláciou oficiálneho softvéru môžete prispôsobenie posunúť na ďalšiu úroveň. Vďaka tomuto programu dokážete jednoducho nastaviť podrobnejšie hodnoty DPI, priraďovať funkcie jednotlivým tlačidlám, programovať makrá, nastavovať obnovovaciu frekvenciu a upravovať podsvietenie myši. Kombinácia týchto vlastností robí z myši Hama uRage Illuminated2 vášho ultimátneho herného spoločníka.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,2 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
13 cm Hotovo!
Hmotnosť
192 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, máte možnosť zaradiť do ponuky predošlú verziu uRage illuminated? Rád by som zostal verný značke, avšak druhá verzia ma neoslovila. Ďakujem.

Dobrý den. Je tato verze myši kompatibilní s Hama speed Shot? Předchozí verze byla.

Mezi programovatelný tlačítka se počítá RMB, LMB, MWHEEL, dvě tlačítka na změnu dpi a dvě tlačítka nalevo na palci?

Stiahla som si program z tej stránky čo je aj v manuále ale keď ho otvorím nič sa nedeje, žiadny program sa neotvára, skúšala som ho spustiť aj ako správca ale stále nič.. Chcela som si zmeniť cez ten program farbu bez toho aby sa mi menila aj DPI .. Čo s tým? používam win 10

Dobrý den. Jen se chci zeptat jak ovlivnit to že myš funguje jen 2 minuty a pak zase ne?

Dá sa nastaviť na tejto myške 400 dpi?

Je potrebné mať nainštalovaný softvér ktorý je na CD? Pretože môj nootebook nemá cd roomku

Diskusia a poradňa k Hama uRage Illuminated2
Príslušenstvo pre Hama uRage Illuminated2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama uRage Illuminated2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama uRage Illuminated 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama uRage Illuminated 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama uRage Illuminated2.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií