Doprava a instalace TV zdarma

Hama uRage SoundZ Essential, čierna

Zobraziť katalóg
Hama uRage SoundZ Essential, čierna
4,0 5 hodnotení
Herné slúchadlá – 3.5mm konektor
Kód:  WA766m4c Produktové číslo:  113744 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama uRage SoundZ Essential, čierna

Slúchadlá s mikrofónom vám skvele poslúžia ako headset na chatovanie cez PC alebo nerušené počúvanie hudby, hranie hier atď. Určite oceníte jednoduché a rýchle nastavenie hlasitosti s tlačidlom Mute na úplné vypnutie zvuku a flexibilné nastaviteľné rameno mikrofónu. Pre vaše pohodlie pri počúvaní majú slúchadlá mäkké vystuženie a nastaviteľný hlavový oblúk. Zvlášť oceníte hlboké basy a čisté výšky pri špičkovom prednese. Ďalšou výhodou je iba jednostranné vedenie 2,5 metrového kábla bez možnosti zamotania. Na pripojenie slúžia dva 3,5 mm konektory. Hrajte svoje obľúbené hry, chatujte s priateľmi alebo počúvajte obľúbenú muziku s týmto skvelým headsetom značky Hama.

Hlavné prednosti

  • Rýchle nastavenie hlasitosti s tlačidlom Mute
  • Nastaviteľné rameno mikrofónu aj hlavový oblúk
  • Vystuženie mušlí
  • Extra dlhý kábel: 2,5 m
  • Pripojenie: 2 × 3,5 mm jack
  • Materiál: plast

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň prečo nemám na sluchadlach dlhý mikrofón ?

Dobrý den chci se zeptat. Koupil jsem si tyto sluchátka ale mikrofon je jinačí než je na fotce je kratší nebo abych to řekl správně je úplně krátký. Od levého sluchátka na kterém je mikrofon připevněn vede jen asi 2-3 cm dlouhý mikrofon přitom na fotce je vidět že mikrofon je mnohem delší. Díky za odpověď.

Diskusia a poradňa k Hama uRage SoundZ Essential, čierna
Príslušenstvo pre Hama uRage SoundZ Essential, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama uRage SoundZ Essential, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama uRage SoundZ Essential, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama uRage SoundZ Essential, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama uRage SoundZ Essential, fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií