Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hama uRage Unleashed čierna

Zobraziť katalóg
Hama uRage Unleashed čierna
4,7 88 hodnotení
Herná myš bezdrôtová, optická, 7 tlačidiel, 4000DPI, viacfarebné podsvietenie, USB a bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, veľkosť M, čierna
Kód:  MB709d7d Produktové číslo:  113733 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama uRage Unleashed čierna

Štýlová, bezdrôtová herná myš, ktorá poskytne začínajúcemu hráčovi všetko, čo potrebuje. Srdcom uRage Unleashed je vynikajúci optický senzor s maximálnym rozlíšením 4000 DPI. To samozrejme nie je fixné. Možno ho meniť. Na výber máte z 800, 1600, 2400 a 4000 DPI. Spoločne s nastavením v hre si vyladíte citlivosť k svojej dokonalosti. Nechýba ani ergonomický dizajn umožňujúci pohodlné držanie aj pri dlhom hraní. Teflónové plochy na spodnej strane poskytnú plynulý pohyb myši po stole s minimálnym trením.

Myš uRage Unleashed je vybavená 5 tlačidlami. Pomyselnú čerešničku na torte predstavuje tlačidlo Rapid Fire. Jeho stlačením zrýchlite streľbu na dvojnásobok. Zbraň vystrelí nielen pri dosadnutí tlačidlá, ale aj pri jeho návrate. Teda 2× za 1 stlačenie. V neposlednom rade poteší príjemné podsvietenie, ktorého farba sa mení spolu s meniacim sa rozlíšením myši (možno vypnúť).

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtová herná myš s nano USB prijímačom
  • Vysoké rozlíšenie optického senzora (možnosť prepínať)
  • Pohodlná aj pri dlhom hraní
  • Skvele sa drží v ruke
  • Teflónové klzné plochy
  • Rapid Fire
  • Štýlový dizajn

Doplňujúce informácie
Napájanie prostredníctvom 2 batérií typu AA (nie sú súčasťou balenia)
Kompatibilný s Windows Vista/7/8

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
7,3 cm Hotovo!
Výška
3,5 cm Hotovo!
Hĺbka
11,7 cm Hotovo!
Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,3 cm Hotovo!
Výška
3,5 cm Hotovo!
Hĺbka
11,7 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Odporúčam zmeniť popis myši, je len do 3 000 DPI.

jak je velká?

Opravte si technické údaje. Myš, kterou jsem včera u vás zakoupil je zřejmě inovovaná - jen jeden přepínač, citlivost 3000dpi nastavitelné v šesti krocích,

Dobrý den, rád bych se zeptal na kvalitu senzoru - jak moc se dovede vypořádat s nerovným, případně lesklým povrchem? Děkuji!

Dobrý den, koupila jsem si tuto myš a při přepnutí na OFF stále funguje (stejně jako při zapnutí na ON), musím tedy vyndat baterie, aby přestala fungovat. Mám předpokládat poruchovou myš a reklamovat ji, nebo nevíte čím by to mohlo být? Děkuji za odpověď

Dobrý den, tento produkt je prozatím označen jako "těšíme se", tak se chci zeptat, zda-li nevíte kdy bude opět k dispozici, děkuji.

Mohu ji použít jako herní? Lze ji používat na prosteradle

Dobrý deň viete mi povedať kedy bude myš znova dostupná skladom?

Ma tato myš dvojklik

Dobrý deň ... Vie mi niekto poradiť či to je chyba v softvéru alebo chybný kus ... včera mi dorazila táto mys dal som tam batérie mys svieti všetko okey keď vložím USB príjmač do PC tak mi identifikuje PC mysku všetko okey ale keď pohnem myškou nejde vôbec kurzor ... aktualizoval som zariadenie všetko skúšal na iných PC tiež to iste proste setko svieti len nejde kurzor ..

123...
Diskusia a poradňa k Hama uRage Unleashed čierna
Príslušenstvo pre Hama uRage Unleashed čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama uRage Unleashed černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama uRage Unleashed schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama uRage Unleashed schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama uRage Unleashed fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií