Rapture AD homeoffice

Hama USBC (M) to jack 3,5 mm (F) audio adaptér

Zobraziť katalóg
Hama USBC (M) to jack 3,5 mm (F) audio adaptér
4,2 10 hodnotení
Redukcia – dĺžka 0.1 m, male konektory: 1× USB-C, female konektory: 1× jack 3.5 mm (TRRS), pozlátené konektory, rovné zakončenie
Kód:  HM480i8c Produktové číslo:  135717 Stránky výrobcu
Hama USBC (M) to jack 3,5 mm (F) audio adaptér Predaj skončil

Hama USBC (M) to jack 3,5 mm (F) audio adaptér

HAMA USB C (M) je kvalitný adaptér, ktorý prevádza digitálny signál z USB-C výstupu notebooku, tabletu alebo telefónu na štandardný analógový stereo signál pre slúchadlá alebo reproduktory s konektorom jack 3,5 mm. Adaptér HAMA pracuje s aktívnym integrovaným D/A prevodníkom. Konektor jack je 4-pólový, takže využijete aj slúchadlá s mikrofónom. USB-C adaptér HAMA sa pohodlne používa vďaka kompaktnej vidlici a ohybnému káblu. Nerušený prenos signálu je zaistený taktiež medenými káblovými vodičmi a pozlátenými kontaktmi.

Kľúčové vlastnosti adaptéra HAMA USB C to jack

  • Adaptér HAMA USB C prevádza digitálny signál na štandardný analógový
  • K 4-pólovému konektoru jack 3,5 mm pripojíte slúchadlá s mikrofónom, alebo reproduktory
  • Kompaktné vidlice a flexibilný kábel
  • Medené vodiče a pozlátené kontakty pre nerušený prenos signálu

Parametre a špecifikácia

Typ
Redukcia Hotovo!
1. Male konektor – Typ
USB-C Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
Jack 3,5 mm Hotovo!
1. Female konektor – Štandard
TRRS Hotovo!

Využitie

Typ
Redukcia Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
USB-C Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
Jack 3,5 mm Hotovo!
1. Female konektor – Štandard
TRRS Hotovo!
1. Female konektor – Počet
1 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
0,1 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Pozlátené konektory Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, proč to funguje s ONE PLUS 7 Pro,a 8 ne???

V popise produktu sa píše že "prevádza digitálny signál z USB-C výstupu notebooku, tabletu alebo telefónu na štandardný analógový stereo signál pre slúchadlá". Napriek tomu po pripojení sluchátok Sennheiser IE8 cez tento kábel na tablete Huawei mediapad 5 (android 9) sa mi zobrazí systemove upozornenie že boli pripojené slúchadlá typu C s vysokou spotrebou energie a mám použiť radšej konverzný kábel z digitálneho na analógový výstup. Je problém v kábli alebo v Android9 na tablete že kábel nerozpozná ako konverzný z digital na analóg? (zvuk ide v sluchadlach).

Dobry den bude fungovat ako redukcia pre externy mikrofon RODE VideoMicro a gopro hero 5? dakujem

dobrý deň chcem sa len uistiť usb-c je ten typ čo mám aj nabíjačku k tabletu Lenovo tab2-x30f?

Dobrý deň. Potreboval by som kúpiť k telefónu Blackview GBV6800 Pro adaptér z samec USB-C na samica jack 3,5. Keďže ide o odolný telefón ktorý má tlustý obal potrebujem aby samec USB-C mal dlžku 10mm. Adaptér ktorý bol pribalený k telefńu som si zlomil :( Ďakujem

Dobrý den, bude fungovat redukce pro MiniPC Intel NUC https://www.alza.cz/intel-nuc-8i5bek-d5464984.htm ? Pokud redukci zapojím do USB-C na zadní straně a do redukce zapojím reproduktory na 3,5mm jack? Děkuji

Dobrý den mohu se zeptat jestli to bude fungovat do ps4 ovladače děkuji za odpověď :)

Dobrý den, mam mackbook pro (2018) který již má pouze sluchátkový výstup. Potřebuji aux line-in. Bude se přes tohle dát nahrávat (čili je to externí zvukovka s převodníkem)?

Dobry den, ja by som potreboval presne opacnu verziu, jack-samec, usb samica, do auta to potrebujem, kde mam vstup samicu, aby som vedel prehravat USB kluce, viete mi poradit?

Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat jestli mi půjde tento adaptér připojený na 3,5 jack do autorádia a k tomu bude připojen flash disk . Jestli to bude hrát? děkuji

12
Diskusia a poradňa k Hama USBC (M) to jack 3,5 mm (F) audio adaptér
Príslušenstvo pre Hama USBC (M) to jack 3,5 mm (F) audio adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama USBC (M) to jack 3.5mm (F). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama USBC (M) auf 3,5 mm (F) Audio Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama USBC (M) auf 3,5 mm (F) Audio Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama USBC (M) to 3.5mm jack (F).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií