PET alzaplus segmenty sda v2

Hario Dripper súprava všetko v jednom

Zobraziť katalóg
Hario Dripper súprava všetko v jednom
5 5 hodnotení
Prekvapkávací kávovar – súprava obsahuje keramický dripper Hario V60-01 na prípravu 1–3 šálok, sklenenú kanvicu z odolného borosilikátového skla s plastovou rukoväťou a viečkom s objemom 360ml, plastovú odmerku na kávu a 40ks papierových filtrov, špirálovité vnútro Dripper zaručí maximálnu extrakciu
Kód:  HARI004 Produktové číslo:  HRVDS-3012W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hario Dripper súprava všetko v jednom

Ak ste milovníkom kvalitnej kávy, potom je pre vás táto súprava od japonskej spoločnosti Hario skvelou voľbou. Súprava obsahuje úplne všetko potrebné, na rýchlu a jednoduchú prípravu čerstvej filtrovanej kávy s vyváženou chuťou a optimálnou arómou.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný dizajn
  • Jednoduchá príprava kávy
  • Kanvica z odolného borosilikátového skla

Všetko v jednej súprave

Súčasťou súpravy je keramický dripper Hario V60-01 na prípravu 1 – 3 šálok, sklenená kanvica Hario z vysoko odolného borosilikátového skla s objemom 360 ml, opatrená plastovou rukoväťou a viečkom, plastová odmerka na kávu a 40 ks papierových filtrov. Vďaka tejto súprave budete mať všetko pekne pohromade.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Typ prekvapkávača
Klasický Hotovo!
Objem
0,36 l Hotovo!
Kapacita v šálkach
3 Hotovo!
Filter
Papierový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Špecifiká prekvapkávačov

Typ prekvapkávača
Klasický Hotovo!
Objem
0,36 l Hotovo!
Kapacita v šálkach
3 Hotovo!
Filter
Papierový Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pokud je dripper skutečně plastový, proč je na fotografiích zobrazen keramický - je to zavádějící. Proto mám stále pochybnosti, zda je i předchozí odpověď na dotaz ohledně materiálu správná. Mohli byste to prosím ověřit a případně uvést do souladu?

Dobrý den, opravdu ten dripper není keramický a jedná se opravdu pouze o plast? Není to chyba v popisu? Děkuji možná za zbytečný dotaz, ale chci se ujistit. S pozdravem Gabriela B.

Diskusia a poradňa k Hario Dripper súprava všetko v jednom
Príslušenstvo pre Hario Dripper súprava všetko v jednom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hario Dripper set vše v jednom . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kaffeemaschine Hario Dripper All-in-One Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kaffeemaschine Hario Dripper All-in-One Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hario Dripper minden az egyben szett.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií