Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Harman Kardon AVR 151S

Zobraziť katalóg
Harman Kardon AVR 151S
5 3 hodnotení
AV receiver 5x 75 W, sieťový 3-DA/V receiver s HDMI 2.0 a s 4K x 2K, 30/36-bit Deep Colour, ARC, Spotify Connect, DLNA Certifie® 1.5, iOS zariadenia ready cez USB, Internetové rádio, USB vstup pre prehrávanie hudby, aplikáciu pre apple/Android na ovládanie, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DTS-HD ™ High Resolution Audio, Dolby Pro Logic II, DTS, DTS 96/24™, Dolby Digtital (EX a Plus), Logic 7, schopnosť HCC 28 amps, 4x HDMI vstup/1x výstup, FM/AM tuner s RDS
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HKD006a Produktové číslo:  AVR 151S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Harman Kardon AVR 151S

Elegantný receiver je vyvážený medzi všestrannosťou a zvukom pre vašu hudbu, filmy, športové relácie aj videohry. Počujete audio s jasnosťou, pre akú si značku Harman Kardon zamilovalo toľko používateľov. Receiver pumpuje 375 Wattov do 5-kanálového systému priestorových reproduktorov (podľa vlastného uváženia).Oddelený subwoofer zvýši nízkofrekvenčný výkon, a basy sa rozoznejú ako nikdy predtým.Spolu s podporou špičkových audio formátov (Dolby TrueHD či DTS-HD Master Audio) naplno precítite atmosféru filmových soundtrackov aj efektov v priestore.Nemalou prednosťou tohto nového radu je aj relatívne nízka hmotnosť, čím sa hodí aj na sklenené police nábytku, kde by tradičné receivery neobstáli.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný, ľahký receiver s moderným digitálnym zosilňovačom
  • Presný dynamický zvuk s jasnosťou a realizmom aj pri vyšších hlasitostiach
  • Veľmi široké frekvenčné pásmo (10 Hz - 130 kHz @ 1 W (+ 0 dB/- 3 dB))
  • Streamovanie hudby z účtu Spotify a DLNA 1.5 kompatibilných zariadení
  • Internetové rádiá cez vTuner
  • HDMI konektory podporujú 3D aj 4K obraz
  • USB aj pre pripojenie Apple produktov
  • Aplikácia na ovládanie zo smartfónu/tabletu
  • Programovateľný ovládač na ovládanie ostatných zariadení

Efektívna reprodukcia

Digitálny zosilňovač zabezpečí čo najpresnejší dynamický zvuk s jasnosťou a realizmom,a to aj na najvyšších úrovniach počúvania.Oproti analógovému zosilňovaču nepotrebuje tradičné napájanie s ťažkým transformátorom. Výsledkom je skvele znejúca reprodukcia v menšej hmotnosti, veľkosti a s väčšou šetrnosťou k životnému prostrediu.Certifikácia HARMAN GreenEdge ručí, že návrh je šetrný k životnému prostrediu, bez toho, aby bola v ohrození prémiová reprodukcia.Vďaka pokročilému napájaniu dodáva vysoko kvalitný zvuk v malom, ľahkom šasi, kde sa používa menej kovov a plastov.

Svet modernej zábavy

Či už pustíte Blu-ray prehrávač, HD set-top box alebo hernú konzolu,chcete najlepšiu kvalitu obrazu i zvuku, a preto si poradí aj so vstupným signálom 4K Ultra HD.Receiver je jednoduchý spôsob, ako ich všetky prepojiť a užívať.Pripojte Apple zariadenia, ako je iPad, iPhone alebo iPod touch, prostredníctvom USB na prednom paneli, a prehrávajte obsah.So vstavanou funkciou Spotify Connect streamujte hudbu priamo z vášho účtu Spotify vo vašom telefóne, tablete alebo počítači.Vstavaný vTuner vás zavedie k online zábave internetových rádií.

Nemenej dôležité pohodlie

K receiveru dostanete diaľkový ovládač s možnosťou programovania.Tým ho možete upraviť aj na ovládanie ostatných zariadení vo vašej izbe.Jediným ovládačom môžete ovládať aj svoj televízor, káblové alebo satelitné prijímače a ďalšie zdroje pre prehrávanie.Chcete kontrolovať svoj zážitok z domáceho kina z pohodlia vášho vlastného prístroja? Stiahnite si aplikáciu Harman Kardon Remote.

Parametre a špecifikácia:

Audio:
Výstupný výkon: 75 Wattov na kanál pri 6/8 ohmov @ 1 kHz
Schopnosť práce s vysokým prúdom (HCC): 25 A
Frekvenčné pásmo zosilňovača: 10 Hz - 130 kHz @ 1 W (+ 0 dB/- 3 dB)
Vstupná citlivosť/impedancia: 250 mV/27K ohmov
Odstup signálu od šumu (IHF-A): 75 dB
Separácia kanálu priľahlého priestorového systému: Dolby Pro Logic / DPLII: 40 dB, Dolby Digital: 55 dB, DTS: 55 dB
Prechodné intermodulačné skreslenie (TIM): nemerateľné
Rýchlosť prebehu: 40 V/µsec

FM tuner:
Ladiaci rozsah: 87,5 MHz - 108,0 MHz
Použiteľná citlivosť IHF: 1,3 mikrovoltov/13,2 dBf
Odstup signálu od šumu (mono / stereo): 70 dB/68 dB
Skreslenie (mono/stereo): 0,2 % / 0,3 %
Stereo separácia kanálov: 40 dB @ 1 kHz
Selektivita (± 400 kHz): 70 dB
Potlačenie odrazov: 80 dB
IF útlm: 80 dB

AM tuner:
Ladiaci rozsah: 522 kHz - 1,620 kHz
Odstup signálu do šumu: 38 dB
Použiteľná citlivosť: 375 mikrovoltov
Skreslenie (1 kHz, 50 % mod): 1,0 %
Selektivita (± 10 kHz): 30 dB

Video:
Televízny formát: PAL
HDMI: podporuje rozlíšenie až do 4K

Príkon:
Maximálna: 410 W
Pohotovostný: menej ako 0,5 W

Rozmery:
440 × 121 × 300 mm

Hmotnosť:
4,6 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
121 mm Hotovo!
Hĺbka
300 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,6 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
121 mm Hotovo!
Hĺbka
300 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz. V popisu recieveru uvádíte, že frekvenční pásmo je od 10 Hz. Bohužel mi reciever hraje od 40 Hz a ani v nastavení recieveru nejde nastavit nižší kmitočet na subwoofer než 40 Hz. Dokážete mi s tím poradit? Protože takto nesplňuje popis a funkci a reiever nechci. Děkuji

Dobry den, nedari sa mi na receiveri rozbehat prehravanie hudby ci uz z telefonu cez mobilnu aplikaciu HK Remote, alebo z NASka cez domacu siet. Bol som v tom, ze AVR 151s tieto funkcie podporuje. Alebo je niekde chyba?

Dobrý den, pořídil jsem u Vás tento produkt. Momentálně začal zlobit spotify connect. Chtěl jsem updatovat firmware, ale nikde jsem ho nedokázal dohledat (pouze na stránkách US, kde je varování, že je pouze pro US trh). Můžete mi prosím poradit?

Dobrý den,uvažuji o domácím kině líbí se mi tento reciever plus bych si k němu koupil zatím reproduktory Yamaha ns-50f.bude to fungovat pouze na stereo reproduktory nebo musím koupit cely set reproduktorů ?popripade poraďte prosím cenově dostupnou sestavu s internetovým rádiem,Fm rádiem kompaktní s iPhone optickými a hdmi vstupy pro playstation4 a TV a gramofon,děkuji s pozdravem Dostal Jiří

Dobry den, rad bych zakoupil set Harman/ Kardon AVR 151S + HKTS 5BK/230 . Ve vasi nabidce vidim pouze AV Receiver Harman/ Kardon AVR 151S. Je mozne tento zvyhodneny set u vas objednat?

Diskusia a poradňa k Harman Kardon AVR 151S
Príslušenstvo pre Harman Kardon AVR 151S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Harman Kardon AVR 151S.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií