Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Harman Kardon Go + Play Wireless biely

Zobraziť katalóg
Harman Kardon Go + Play Wireless biely
5 2 hodnotení
Reproduktor – 2x Atlas woofer, 2x Ridge tweeter, ovládanie dotykom, Bluetooth, technológia inteligentnej ekvalizácie, 3.5mm jack, moderný design
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HKD035j Produktové číslo:  282922624568
Harman Kardon Go + Play Wireless biely Predaj skončil

Harman Kardon Go + Play Wireless biely

Prenosný reproduktor Harman Kardon Go + Play Wireless vyplní akúkoľvek miestnosť fascinujúcim priestorovým zvukom. Systém Harman TrueStream potom zaisťuje čo najlepšiu možnú reprodukciu pri bezdrôtovom prenose bez ohľadu na zdroj signálu. Ďalším variantom pre zapojenie ľubovoľného zdroja je 3,5 mm vstup AUX.

 

Inteligentná ekvalizácia

Reproduktor Harman Kardon Go + Play Wireless využíva technológiu inteligentnej ekvalizácie, vďaka ktorej vylepšuje stereofónny obraz. Spoločne s digitálnym zosilňovačom a digitálnym signálovým procesorom (DSP) využíva reproduktor pri zapojení do elektrickej zásuvky špeciálny algoritmus na optimalizáciu dynamiky a údernosti basov, a iný algoritmus potom slúži na minimalizáciu skreslenia pri napájaní z batérií. Pri prevádzke z elektrickej zásuvky máte navyše k dispozícii port USB pre nabíjanie mobilných zariadení.

 

 

Bi-amp zapojenie prémiových meničov

Základom celého zariadenia sú dva stredobasové reproduktory Atlas, ktoré sú dopĺňané výškovými meničmi Ridge. Ich spojením vzniká prednes so širokým frekvenčným rozsahom a silným basovým základom. Vďaka zapojeniu v režime bi-amp je navyše zaručené úplné odtienenie basových a výškových meničov a tým aj zachovanie každého detailu.

 

 

Intuitívna obsluha

Na obsluhu celého zariadenia slúžia intuitívne dotykové tlačidlá, žiadne otáčacie či krútiace gombíky. Všetko je maximálne zjednodušené pre dokonalý pôžitok z hudby. Reproduktor si navyše pamätá posledné použité nastavenie, vďaka čomu vám ušetrí čas i energiu. K pohodlnej obsluhe vám môže poslúžiť aj praktická aplikácia Harman Kardon Remote.

Doplňujúce informácie:

 

Spotreba elektrickej energie:
Max .: 65 W
Pohotovostný režim: 0,5 W

Napájanie z batérie:
8x D

Štandardné príslušenstvo:
Sieťový adaptér
Návod na obsluhu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Harman Kardon Go + Play Wireless biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Harman Kardon Go+Play Wireless bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Harman Kardon Go + Play kabellos weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Harman Kardon Go + Play kabellos weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Harman Kardon Go+Play Wireless, fehér.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií