Vyhraj lístky na EURO 2024

Harman Kardon HKTS 16BQ čierna

Zobraziť katalóg
Harman Kardon HKTS 16BQ čierna
Reprosústava – 5.1, 5× satelit 10W, subwoofer 200W
Kód:  HK503b Produktové číslo:  HKTS 16BQ

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Harman Kardon HKTS 16BQ čierna

Nechcete už počúvať hudbu z obyčajných reproduktorov s nízkym výkonom a túžite po zvuku v profesionálnej kvalite? Plnohodnotná reprosústava Harman Kardon HKTS 16BQ vám zaručí, že pri sledovaní filmu alebo počúvaní audia už nebudete ničím rušení. Tento produkt zameraný na audio fajnšmekrov integruje štyri satelitné reproduktory a centrálny hlavný reproduktor. Výkonný subwoofer sa postará o dokonalé vyznenie aj veľmi nízkych frekvencií a robí zvuk autentickejším. Pri sledovaní najnovších hollywoodskych trhákov si budete pripadať ako v kine.

Hlavné prednosti Harman Kardon HKTS 16BQ

  • Priestorový, ničím neskreslený zvuk reprosústavy 5.1
  • Ideálna pre fanúšikov domáceho kina,  kvalitná reprodukcia hudby
  • Magneticky tienené káble
  • Aktívny subwoofer 200 W so samostatnými ovládačmi
  • Prepínač zosilnenia basov
  • Možnosť rozšírenia na 7.1 kanálov
  • Dvojpásmové, hlasovo zladené, magneticky tienené reproduktory
  • Držiaky pre umiestnenie prvkov reprosústavy na stenu, podložky pod reproduktory
  • Kompatibilná s podlahovými stojanmi HTFS 2

HKTS 16BQ - Kompletné riešenie pre domáce kino

Reprosústava HKTS 16BQ sa dodáva s držiakmi pre montáž reproduktorov na stenu a všetkými potrebnými prepojovacími káblami – všetko v jednom balení. Umožňuje to neobmedzene rozmiestniť reproduktory v priestore. Veľkou výhodou tohto modelu je plná kompatibilita s podlahovými stojanmi Harman Kardon HTFS 2, ktoré zaistia ideálnu výšku pre reprodukciu kvalitného zvuku.

Plnohodnotný zvuk bez kompromisov

Harman Kardon HKTS 16BQ je vybavená duálnymi trojpalcovými meničmi v satelitoch aj v stredovom kanáli. Štyri identické dvojpásmové satelity spoločne s duálnym 75 mm stredovým reproduktorom a 19 mm vysokofrekvenčným soft-dome tweeterom tvoria bohatý, realistický zvukový zážitok s presvedčivými akustickými efektmi. Video-tienené reproduktory možno umiestniť do blízkosti televízora bez obáv z magnetického rušenia obrazu. Všetky reproduktory sú hlasovo zladené.

Nadupaný subwoofer a tweetery sústavy Harman Kardon

Vysokofrekvenčné 13 mm tweetery prinášajú čisté a neskreslené počúvanie filmových dialógov, televíznych relácií a ďalšej tvorby, určenej pre viackanálové zvukové systémy. Skutočnosť akustického zážitku zostavy HKTS 16BQ podkresľuje aktívny subwoofer s výkonom 200 W s 200 mm meničom. Hlasitosť subwoofera sa dá ovládať nezávisle na zvyšku sústavy. Vďaka špeciálnemu LFE vstupu pre nízkofrekvenčné efekty môžete sústavu pripojiť aj k receiverom a zosilňovačom so špeciálnym nízkofrekvenčným výstupom pre subwoofer. Pre detailné doladenie basového rozsahu slúži prepínač fázy, pomocou ktorého možno zvuk presne prispôsobiť vašim požiadavkám.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery satelitov:
243 × 100 × 92 mm

Rozmer centrálneho reproduktora:
102 × 241 × 92 mm

Rozmer subwoofera:
353 × 267 × 267 mm

Prečítať viac

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze tuto sestavu použít k receiveru Pioneer VSX 520D i přes různou impedanci? Děkuji za odpověď. Luděk Š.

Po rozbalení a zapojení se po několika minutách ozvalo hučení , jako když jede lehce zadřený ventilátor. Tuto situaci jsem se snažil řešit odpojením kabelu od subwooferu ,což nepomohlo .Potom jsem točil ovladačem subwoofer level max. min. ,také to nepomohlo hučení zastavit. Hučení přestalo ,jen když jsem subwoofer vypnul a zapnul přepínačem Power. Tato situace se za nějaký čas opakovala znovu cca. 6x během dne. Jediné řešení je vypnutí a zapnutí subwooferu, což není normální u tohoto výrobku.Nevím jestli se jedná o konstrukční vadu či vadu, která se dá opravit. Jinak jsem z výrobkem spokojen, až na tuto závadu , která ruší poslech. Chtěl bych se zeptat, jestli tato závada je u více kusů nebo jenom u mě. A jestli se dá nějakým způsobem řešit.

Diskusia a poradňa k Harman Kardon HKTS 16BQ čierna
Príslušenstvo pre Harman Kardon HKTS 16BQ čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Harman Kardon HKTS 16BQ černá.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií