PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Harman Kardon HKTS 30WQ biela

Zobraziť katalóg
Harman Kardon HKTS 30WQ biela
Reprosústava – 5.1, 200mm subwoofer 200W
Kód:  HK503h2 Produktové číslo:  HKTS 30WQ/230 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Harman Kardon HKTS 30WQ biela

Nechcete už počúvať hudbu z obyčajných reproduktorov s nízkym výkonom a túžite po zvuku v profesionálnej kvalite? Plnohodnotná reprosústava Harman Kardon HKTS 30WQ vám zaručí, že pri sledovaní filmu či počúvaní audia už nebudete ničím rušení. Tento produkt zameraný na audio fajnšmekrov integruje štyri satelitné reproduktory a centrálny hlavný reproduktor. Výkonný subwoofer sa postará o dokonalé vyznenie aj veľmi nízkych frekvencií a robí zvuk autentickejším. Pri sledovaní najnovších hollywoodskych trhákov si budete pripadať ako v kine.

Hlavné prednosti Harman Kardon HKTS 30WQ

  • Priestorový, ničím neskreslený zvuk reprosústavy 5.1
  • Ideálne pre fanúšikov domáceho kina aj kvalitná reprodukcia hudby
  • Linkové vstupy, reproduktorové vstupy aj výstupy
  • Aktívny subwoofer 200 W so samostatným ovládačom hlasitosti
  • Prepínač zosilnenia basov
  • Vysokofrekvenčný soft-dome tweeter
  • Dvojpásmové, hlasovo zladené, video-tienené reproduktory
  • Držiaky pre umiestnenie prvkov reprosústavy na stenu, podložky pod reproduktory

Kompletné riešenie pre domáce kino

Reprosústava HKTS 30WQ je dodávaná s podložkami pod satelitné reproduktory, odnímateľnými držiakmi pre montáž satelitných reproduktorov aj centrálneho reproduktora na stenu a všetkými potrebnými prepojovacími káblami, všetko v jednom balení. Umožňuje neobmedzene rozmiestniť reproduktory v priestore.

Plnohodnotný zvuk bez kompromisov

Harman Kardon HKTS 30WQ je vybavená duálnymi stredorozsahovými meničmi v satelitoch aj v stredovom kanáli. Štyri identické dvojpásmové satelity spoločne s duálnym 75 mm stredovým reproduktorom a 19 mm vysokofrekvenčným soft-dome tweeterom tvoria bohatý, realistický zvukový zážitok s presvedčivými akustickými efektmi. Video-tienené reproduktory je možné umiestniť do blízkosti televízie bez obáv z magnetického rušenia obrazu. Všetky reproduktory sú hlasovo zladené.

Nadupaný subwoofer a tweeter

Vysokofrekvenčný 19 mm soft-dome tweeter prináša čisté, neskreslené počúvanie filmových dialógov, televíznych relácií a ďalšej tvorby, určené pre viackanálové zvukové systémy. Skutočnosť akustického zážitku podkresľuje aktívny subwoofer s výkonom 200 wattov s 200 mm meničom. Hlasitosť subwoofera je možné ovládať nezávisle na zvyšku sústavy. Vďaka špeciálnemu LFE vstupu pre nízkofrekvenčné efekty môžete sústavu pripojiť aj k receiverom a zosilňovačom so špeciálnym nízkofrekvenčným výstupom pre subwoofer. Pre detailné doladenie basového rozsahu slúži prepínač fázy, s ktorého pomocou je možné zvuk presne prispôsobiť vašim požiadavkám.

 

Parametre a špecifikácia

Frekvencia subwoofera od
45 Hz Hotovo!
Frekvencia subwoofera do
200 Hz Hotovo!

Subwoofer

Frekvencia subwoofera od
45 Hz Hotovo!
Frekvencia subwoofera do
200 Hz Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Harman Kardon HKTS 30WQ bílá, jsou součástí držáky satelitních reproduktorů na stěnu?

Diskusia a poradňa k Harman Kardon HKTS 30WQ biela
Príslušenstvo pre Harman Kardon HKTS 30WQ biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Harman Kardon HKTS 30WQ bílá.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií