Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Harman Kardon SB26

Zobraziť katalóg
Harman Kardon SB26
SoundBar - 2 - kanálové zosilnenie (2x30W), bezdrôtový 100W bass-reflexový subwoofer s 250mm basovým meničom, Bluetooth, HDMI, diaľkové ovládanie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HKD034d Produktové číslo:  SB 26/230 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Harman Kardon SB26

Zvukový panel od renomovanej americkej firmy Harman Kardon sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej televízie. Štvorica stredových reproduktorov doplnená o dvojicu výškových meničov bravúrne zvládne každú hudobnú prekážku. Externý aktívny bezdrôtový subwoofer s výkonom 100W vám s ľahkosťou zahrá akúkoľvek basovú linku aj mohutné explózie.

Jednoduché prepojenie zabezpečuje HDMI s funkciou Audio Return Channel. Toto moderné rozhranie vám prinesie digitálny viackanálový zvuk vo formátoch Dolby Digital a DTS a to všetko cez jediný kábel. Týmto však zoznam rozhraní nekončí, pre staršie televízie je zvukový panel vybavený optickým vstupom a nadšencov moderných technológií poteší bezdrôtovým prenosom hudby pomocou Bluetooth A2DP.

Samozrejmosťou je možnosť pripevnenia na stenu a diaľkové ovládanie. Balenie obsahuje všetky potrebné káble.

 

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Harman Kardon SB26 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Harman Kardon SB26.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií