AD homeoffice PET

Heco Victa Prime SUB 252 A Black

Zobraziť katalóg
Heco Victa Prime SUB 252 A Black
4,0 1 hodnotení
Reproduktory aktívny, 100W
Kód:  HEC005 Produktové číslo:  victaprime252AB

Heco Victa Prime SUB 252 A Black

Aktívny subwoofer Heco Victa Prime SUB 252 A je ideálnym doplnkom pre zostavy domáceho kina, ktoré sa skladajú iba z regálových reprosústav, sú umiestnené vo väčších miestnostiach, alebo ich používatelia vyžadujú odozvu už od najnižších počuteľných frekvencií a plnohodnotný zážitok z domáceho kina.
 
Pre minimalizáciu skreslenia je výstup reproduktora na čelnej strane a dvojica basreflexových otvorov vzadu.Odozvu už od najnižších frekvencií vám zaistí 10 "(260mm) reproduktor s papierovou membránou s vysokým zdvihom, vysoko kvalitné kmitacia cievkou a masívnym magnetom.Dostatočnú rigiditu celému subwoofera dodáva ozvučnica z MDF s vnútornou výstuhou a viacvrstvovými bočnými panelmi.

Oproti niektorým lacnejším subwooferom, o ktorých zosilnenie sa stará koncový stupeň triedy D, obsahuje tento model zosilňovač triedy AB, ktorý nájdete vo vysoko kvalitných stereofónnych zosilňovačoch.Nesmie chýbať ani plynule nastaviteľná deliacej frekvencie, prepínač fázy 0 °/180 °, systém automatického zapnutia a vypnutia s nízkym odberom elektrickej energie v pohotovostnom režime, nastavenie úrovne vstupného signálu, obmedzovač pracujúci v reálnom čase, aj nízko a vysokoúrovňové svorky.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Konštrukcia: so zadným basreflexom
Reproduktor: 260 mm (10 ")
Maximálny výkon: 100 W RMS/200 W v špičke
Frekvenčný rozsah: 22 - 200 Hz
Deliaca frekvencia: 50 - 200 Hz (plynule nastaviteľná)

Prevedenie:
Dekor: čierny jaseň
Rozmery: 318 x 450 x 405 mm (Š x V x H)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Heco Victa Prime SUB 252 A Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Heco Victa Prime SUB 252 A Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Heco Victa Prime SUB 252 A Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Heco Victa Prime SUB 252 A Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Heco Victa Prime SUB 252 A Black.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií