AlzaPlus+ drogerie Opaľovacie prípravky

HEIMVision HM132

Zobraziť katalóg
HEIMVision HM132
2,8 16 hodnotení
Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), regulácia hlasitosti, detskú jednotku napája sieť (230 V)
Kód:  HeimVS21010 Produktové číslo:  HM132

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HEIMVision HM132

Detská pestúnka

s prenosom obrazu

Detská pestúnka HEIMVision HM132 prenáša nielen zvuk, ale aj obraz dieťaťa. Disponuje bezdrôtovou 4,3“ obrazovkou, ktorá je vybavená batériou s kapacitou 1 500 mAh. Pestúnka podporuje funkciu dvoch kamier. Pri zakúpení druhej kamery môžete obrazovku rozdeliť a sledovať tak dve detské izby naraz.

HEIMVision HM132

KAPACITA BATÉRIE

1 500 mAh

UHOL ZÁBERU

110°

OBRAZOVKA

4,3“

HEIMVision HM132

Pestúnka HEIMVision porastie s vaším dieťaťom

V balení detskej pestúnky HEIMVision HM132 nájdete aj súpravu na pripevnenie prístroja na stenu a širokouhlý objektív, ktorý využijete v batoľacom veku dieťaťa. Pojme väčší priestor, takže budete mať prehľad, kde sa dieťa práve pohybuje. Určite oceníte ľahké sprevádzkovanie pestúnky. Nie je vyžadovaný internet ani žiadne ďalšie aplikácie.

Nočné videnie a hlasová aktivácia

Detská pestúnka HEIMVision HM132 pri zaznamenaní zníženej viditeľnosti automaticky prepne na nočný režim. Je vybavená 940 nm infračervenými LEDkami, ktoré sprostredkujú dokonalý obraz aj za tmy. Pestúnka sa aktivuje pri zaznamenaní detského plaču. Vďaka obojsmernému zvuku môžete na dieťa okamžite reagovať hlasom. Režim hlasitosti je možné nastaviť na nízky, stredný alebo vysoký. Pestúnka disponuje aj možnosťou prehrávania ôsmich uspávaniek, monitorovania teploty v miestnosti alebo pripomenutia kŕmenia.

HEIMVision HM132
HEIMVision HM132

Kľúčové vlastnosti
detskej pestúnky HEIMVision HM132

  • Detská pestúnka HEIMVision HM132 disponuje obrazovkou s veľkosťou 4,3“
  • Podporuje funkciu dvoch kamier
  • Batéria má kapacitu 1 500 mAh
  • V balení nájdete aj súpravu na montáž na stenu a širokouhlý objektív
  • Opatrovateľka je vybavená infračervenými LEDkami na nočné videnie
  • Pomocou obojsmerného zvuku môžete na dieťa ihneď reagovať

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda musí být kamerka pořad v napájení, nebo se dá dobíjet?

Dobry den ako nastavim live broadcast mode aby mi zostala obrazovka aktivna stále?dakujem

Dobrý den. Chtěli bychom k chůvičce proudit druhou kameru, abychom měli přehled o 2 dětech v různých pokojích. Kterou kameru je možné dokoupit k této "základní sadě". Děkuji za odpověď.

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte jak zrušit úsporu baterie (aby monitor neztmavl) .. stalo se mi že dítě bylo vzhůru a chůvička nereagovala ??... Děkuji za odpověď

Dobrý den, nikde jsem nenašla informaci o tom jaký je maximální dosah (vzdálenost mezi kamerou a monitorem). Děkuji, Jana

Diskusia a poradňa k HEIMVision HM132
Príslušenstvo pre HEIMVision HM132 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEIMVision HM132. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HEIMVision HM132. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HEIMVision HM132. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HEIMVision HM132.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií