Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

Heinner HBM-915WH

Zobraziť katalóg
Heinner HBM-915WH
Domáca pekáreň s príkonom 550 W, špeciálne programy: nastavenie prepečenia kôrky, hmotnosť náplne 900g, funkcie: odložený štart, udržiavanie teploty, displej, priezor vo veku a časovač, počet programov 15, príslušenstvo: odmerka, lyžica a kniha s receptami, farba biela
Kód:  HEINN8353 Produktové číslo:  5949088558353

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Heinner HBM-915WH

Domáca pekáreň Heinner HBM-915WH vám pomôže s prípravou nielen chrumkavého čerstvo upečeného chleba. Spotrebič ponúka 15 programov na pečenie, vďaka ktorým si môžete v pohodlí domova upiecť klasický, celozrnný, ražný, sladký aj francúzskych chlieb a mnoho ďalších pochutín. Do pekárne stačí pridať potrebné suroviny a nastaviť požadovaný program. Vnútorná nádoba disponuje kapacitou na 700 – 900 g bochník. Domácapekárnička je vybavená LCD displejom, ktorý vás bude informovať o stave prípravy, aj 13-hodinovým časovačom. Nechýba ani funkcia udržiavania teploty, ktorá uchová chlieb teplý po dobu 30 minút. Pomocou pekárne Heinner HBM-915WH si pripravíte báječný domáci chlieb.

Kľúčové vlastnosti domácej pekárne Heinner HBM-915WH

  • Praktická pekáreň na chlieb
  • Umožní pripraviť dokonale chrumkavý čerstvo upečený chlieb
  • Ponúka 15 programov na pečenie
  • Do pekárne stačí pridať potrebné suroviny a nastaviť požadovaný program
  • Vnútorná nádoba disponuje kapacitou na 700 – 900 g bochník
  • Pekáreň chleba Heinner HBM-915WH je vybavená LCD displejom
  • S 13-hodinovým časovačom aj funkciou udržiavania teploty po dobu 30 minút
  • Biele farebné vyhotovenie

Domáca pekáreň Heinner HBM-915WH s dostatočným priestorom a jednoduchou obsluhou

Pekárnička na chlieb Heinner HBM-915WH vám ponúkne celkom 15 receptov, pomocou ktorých pripravíte lahodné pokrmy pre vás a celú vašu rodinu. Pripraviť si môžete klasický chlieb, celozrnný, ražný, sladký alebo napríklad francúzsky. Stačí pridať potrebné suroviny a stlačiť požadovaný program. Domáca pekárnička Heinner HBM-915WH s kapacitou 700 – 900 g vám umožní prípravu lahodného chleba pre celú vašu rodinu.Poteší vás ajprehľadným LCD displejom, na ktorom si nastavíte všetko potrebné. Na displeji môžete tiež sledovať fázy prípravy. Pokiaľ si nie ste istí, ako daný chlieb pripraviť, k dispozícii vám bude kniha receptov, v ktorej nájdete presné prísady a pomery.

Užitočné funkcie domácej pekárne Heinner HBM-915WH na jednoduchú prípravu

Pri domácej pekárni Heinner HBM-915WH oceníte najmä užitočné funkcie, ktoré vám pomôžu s jednoduchou prípravou lahodných pokrmov. K dispozícii máte 13-hodinový časovač, sami si tak zorganizujete čas prípravy a chlieb bude pripravený na presný čas. Pokiaľ chcete chlieb mať teplý, akonáhle dorazí návšteva, stačí využiť praktickú funkciu udržiavania teploty na 30 minút. Vnútri pekárne na chlieb Heinner nájdete vyberateľnú nepriľnavú nádobu, ktorá vám zaistí jednoduchú a rýchlu údržbu.

Rozmery:
29,1 × 26,3 × 23,3 cm

Hmotnosť:
3,65 kg


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Príkon
550 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
900 g Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Priezor vo veku Hotovo!
Funkcie
Odložený štart, Udržiavanie teploty, Časovač, Nastavenie prepečenia kôrky Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
550 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
900 g Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Priezor vo veku Hotovo!

Funkcie a programy

Funkcie
Odložený štart, Udržiavanie teploty, Časovač, Nastavenie prepečenia kôrky Hotovo!
Počet programov
15 Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Odmerka, Lyžica, Kniha s receptami Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky domáce pekárne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Heinner HBM-915WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Heinner HBM-915WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Heinner HBM-915WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Heinner HBM-915WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Heinner HBM-915WH.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií