Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Helmer Carcam Dual HD

Zobraziť katalóg
Helmer Carcam Dual HD
3,8 5 hodnotení
Kamera do auta s dvoma objektívmi umožňuje záznam situácie pred i za vozidlom, 2" TFT displej, rozlíšenie až 1280x720p (predná kamera), funkcia PIP, detekcia pohybu, nahrávanie v slučke, G senzor, zabudovaný mikrofón, micro SDHC slot, mini USB, AV výstup, menu v češtine, batéria 800mAh, kábel 5m (od prednej kamery k zadnej)
Kód:  HLM012a Produktové číslo:  8595568473325 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Helmer Carcam Dual HD

Duálna kamera Helmer Carcam Dual HD slúži na zaznamenávanie udalostí, ktoré sa odohrávajú ako pred, tak aj za vaším automobilom. K tomu slúžia dva objektívy, jeden predný s rozlíšením 1280x720 a druhý s rozlíšením 720x576, ktorý možno umiestniť na zadné sklo automobilu. Široký 120° záber oboch kamier zabezpečí, že im skutočne žiadne dianie na cestách neunikne. Predná kamera k tomu navyše disponuje kĺbom otočným o 240°. Výhodná je aj funkcia automatického spustenia kamery, akonáhle sa dá vozidlo do pohybu. Nemusíte sa obávať toho, že by ste kameru zabudli zapnúť.

K automatickému premazaniu najstarších záznamov v prípade preplnenia karty dochádza vďaka funkcii nahrávania v slučke. Ak však nastane nejaká výnimočná udalosť a G-senzor zaznamená náhle zrýchlenie, náraz, brzdenie a pod., je záznam zamknutý a nemôže byť vymastený. Ľahké ovládanie tejto kamery s 2" displejom je možné pomocou tlačidiel umiestnených priamo na kamere. Videozáznam s možnosťou do obrazu vložiť časovú pečiatku je ukladaný na microSD kartu s maximálnou kapacitou 32 GB. O napájanie celého prístroja sa stará zabudovaná 800mA batéria, kameru však možno zapojiť do autozapaľovača.

Kameru stačí jednoducho pripevniť na držiak a môžete sa pustiť do zaznamenávanie cesty vaším autom. Nenechajte sa tak zaskočiť nečakanými udalosťami, ku ktorým na cestách môže dôjsť, a majte vždy po ruke všetky dôkazy, ktoré potrebujete.

Parametre a špecifikácie

Uhol záberu:
120 stupňov, predná kamera otočná v kĺbe o 240 stupňov

Rozlíšenie prednej kamery:
1280x720 (720p)

Rozlíšenie zadnej kamery:
720x576

Displej:
2 "TFT displej

Funkcie:
Funkcia PIP (obraz v obraze)
Funkcia detekcie pohybu (automatické spustenie)
Funkcia časová pečiatka (záznam dátumu a času vo videozázname)
Funkcie nahrávania v slučke (automatické premazávanie starých záznamov pri zaplnení pam. Karty)
G-Senzor

Batéria:
Vnútorné dobíjacie batérie 800 mAh

Rozhrania a konektory:
Mini USB, micro SD slot, AV výstup

Rozmery:
9 cm x 6 cm x 2.5 cm

Hmotnosť:
90 g (iba kamera)

Obsah balenia

Kamera
Držiak do auta
USB kábel
Nabíjačka do auta
Montážna sada na pripevnenie zadnej kamery

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!
Typ
Rodinné Hotovo!
Kapacita batérie
800 mAh Hotovo!

Hlavný

Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Rodinné Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
800 mAh Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Helmer Carcam Dual HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helmer Carcam Dual HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helmer Carçao Dual-HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helmer Carçao Dual-HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Helmer Carçao Dual HD.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií