AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Helmer LK 503

Zobraziť katalóg
Helmer LK 503
GPS lokátor v prívesku s možnosťou volania, ku kontrole osôb, batožiny a pod., najmenší lokátor s obojsmernou komunikáciou
Kód:  HLM001b2 Produktové číslo:  LK 503

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Helmer LK 503

 

S miniatúrnym lokátorom na prívesku ľahko určíte polohu osôb alebo batožiny s cenným obsahom vďaka presným súradniciam, ktoré vám prístroj pošle buď do telefónu alebo do počítača. Stačí doň vložiť SIM kartu, umiestniť ho kam potrebujete, a jednoduchým zavolaním z mobilu získate okamžitý prehľad o polohe daného objektu.

Tieto informácie vám Helmer LK 503 zašle do telefónu formou SMS správy, čo je nielen rýchle a efektívne, ale aj lacné. Druhou metódou je sledovanie pomocou dátového tarifu, kedy lokátor vo vami zvolených časových intervaloch odosiela podrobné informácie na zvláštny server, na ktorom ich neskôr môžete editovať. Špecifické nastavenia pre ďalšie funkcie, ako je napríklad možnosť obojsmernej komunikácie, je možné vykonať vďaka špeciálnemu formátu SMS (ich presnú podobu nájdete v priloženom manuáli).

Ďalšie funkcie:

  • Odposluch - po zavolaní možno odpočúvať zvuky v okolí lokátora
  • SOS volanie - stlačením núdzového tlačidla vytočíte prednastavené telefónne čísla
  • Nastavenie hesla - komunikáciu s lokátorom možno zaheslovať a nastaviť tak, aby informácie posielal len na zvolené telefónne číslo
  • Upozornenie pri pohybe - vzdiali sa lokátor na väčšiu než preddefinovanú vzdialenosť, odošle vám varovnú SMS
  • Lokálne uzamknutie Geo-Fence - s touto funkciou sa dá obmedziť pohyb lokátora na vami určenú oblasť (v prípade jej opustenia opäť dostanete správu)
  • Upozornenie pri prekročení prednastavenej rýchlosti a pri nízkom stave batérie

Technické parametre:

Podporované siete:
GSM/GPRS

GSM frekvencie:
850/900/1800/1900

Pozičná presnosť:
5 metrov

Prevádzková teplota:
–20 až 55 °C

Vodotesnosť:
IP ×2

Balenie obsahuje:

  • GPS Lokátor
  • Šnúrku na krk
  • Manuál
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Ako prijíme hovor človek na lokátor? Je možné volať teda aj z lokátora aj na lokátor? Ako sa môžem dostať k elektr.forme návodu? Ďakujem. Daniel Polčin [email protected]

Lze trvale napájet např. z autobaterie měničem z 12V na 5V, jak je zapojený konektor v lokátoru, jde o mini USB? Lze získat návod v el.podobě?Jaká je přesnost lokátoru bez signálu GPS?

Aké farebné prevedenie výrobku ponúkate?

Dobrý den. Jakým způsobem se lokátor nastavuje? Připojením k PC? USB ... BT ? Děkuji AS

Diskusia a poradňa k Helmer LK 503
Príslušenstvo pre Helmer LK 503 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helmer LK 503. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helmer LK 503. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helmer LK 503. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Helmer LK 503.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií