AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Helmer Tripod 02 Bluetooth - čierny

Zobraziť katalóg
Helmer Tripod 02 Bluetooth - čierny
4,0 3 hodnotení
Selfie tyč na fotenie selfie fotiek vrátane diaľkového ovládania v rukoväti, ľahké a rýchle pripojenie pomocou Bluetooth 3.0, teleskopická tyč (max 80cm), stojan, vhodný na telefóny so šírkou 57-86mm, hmotnosť 190g, nabíjanie cez USB, batéria 120mAh, kompatibilita s iOS 5.0 a vyššie alebo Android 2.3.6 a vyššie
Kód:  HLM014a Produktové číslo:  8595568473448

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Helmer Tripod 02 Bluetooth - čierny Predaj skončil

Helmer Tripod 02 Bluetooth - čierny

Perfektná multifunkčná teleskopická tyč je vhodná pre selfie fotenie alebo poslúži ako statív pre fotenie telefónom. Na uľahčenie manipulácie má držiak Tripod diaľkové ovládanie v rukoväti s funkciou Bluetooth, ktoré má dosah až 10 metrov. Nabíjanie je zabezpečené cez USB rozhranie. Túto skvelú tyč je možné vytiahnuť až do vzdialenosti 80 cm. Do univerzálneho držiaku možno upnúť telefóny so šírkou 57 - 86 mm. Určite oceníte aj veľkú nosnosť tyče, ktorá je 0,5 kg. Kapacita batérie v diaľkovom ovládači je 120 mAh. Kompatibilita je s iOS 5.0 a vyššie alebo Android 2.3.6 a vyššie.

S touto skvelou multifunkčnou selfie tyčou a stojanom budete mať vždy perfektné a ojedinelé fotografie alebo nakrútené video.

Hlavné prednosti:

  • Bluetooth 3.0
  • max. dĺžka: 80 cm
  • diaľkové ovládanie
  • selfie tyč alebo statív ako stojan
  • nosnosť: 0,5 kg
  • hmotnosť: 190 g

Parametre a špecifikácia

Dĺžka max.
80 cm Hotovo!
Vlastnosti
Ovládanie cez Bluetooth, Vyberateľné diaľkové ovládanie Hotovo!
Maximálna šírka telefónu
86 mm Hotovo!

Dĺžka

Dĺžka max.
80 cm Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Ovládanie cez Bluetooth, Vyberateľné diaľkové ovládanie Hotovo!
Maximálna šírka telefónu
86 mm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím,zakoupil jsem tuto tyč a mám dotaz přiblížení a oddálení funguje i na IOS mám iPhone 8+ a ani na předním ani zadním fotoaparátu nelze přiblížit je to chyba kusu nebo to s tímto telefonem nemluví :-) díky za odpověď

Diskusia a poradňa k Helmer Tripod 02 Bluetooth - čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helmer Tripod 02 Bluetooth - černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helmer Tripod 02 Bluetooth - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helmer Tripod 02 Bluetooth - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Helmer Tripod 02 Bluetooth - fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií