Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

HERCULES 04Plus

Zobraziť katalóg
HERCULES 04Plus
Bluetooth reproduktor – prenosný, bezdrôtový, outdoorový, IP66, Bluetooth 3.0, 10W RMS, USB kábel, AUX, Android a iOS aplikácie, výdrž batérie až 12 hodín, odolný voči vode, nárazu a prachu, držiak na batoh a koleso
Kód:  HER013b Produktové číslo:  4780850

HERCULES 04Plus

Využite všetky skvelé funkcie prenosného stereo reproduktora Hercules 04 Plus s pripojením cez bezdrôtovú Bluetooth 3.0. reproduktor možno jednoducho spárovať s mobilným telefónom, tabletom alebo notebookom (Windows Vista/7/8, Mac OS X) v priebehu pár chvíľ. Je špeciálne určený do vonkajšieho prostredia, je totiž úplne odolný voči vode a prachu (IP66 certifikát), takže si môžete bez obáv užívať počúvanie vašej obľúbenej hudby na pláži, na bicykli, na lyžovačke, proste kdekoľvek vám napadne. Krištáľovo čistý zvuk si môžete vychutnať vďaka dvom aktívnym širokopásmovým meničom a jednomu pasívnemu zosilňovaču basov.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtová konektivita Bluetooth
  • Odolný voči vode a prachu
  • Jednoduché uchytenie na bicykel a ruksak vďaka priloženým držiakom
  • Dlhá výdrž batérie umožní až 12 hodín počúvania hudby

Široké možnosti pripevnenia

Vďaka tomu, že obsahuje on-the-go nabíjacie zariadenie, si môžete užívať až 12 hodín nepretržitého počúvania hudby. Zároveň je odolný voči nárazom, čo zabezpečujú gumové koncovky a dvojitá ochranná mriežka. Samozrejmosťou je vypínač on/off a 3,5 mm mini jack vstup. Zároveň sa nemusíte o svoj prístroj v žiadnom prípade obávať, vďaka bezpečnostnému háčiku, popruhu na zápästie a karabíne. Výhodou tohto prístroja je taktiež súprava držiakov pre ľahkú montáž na bicykel a batoh. Vychutnajte si svoju obľúbenú hudbu uloženú na vašom zariadení pomocou skvelého reproduktora HERCULES 04Plus a technológii Bluetooth.

Obsah balenia:

Bluetooth reproduktor HERCULES 04Plus
USB nabíjací kábel
Držiaky na bicykel a batoh
Pútko na zápästie
Užívateľský manuál

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HERCULES 04Plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERCULES 04Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HERCULES 04Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HERCULES 04Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HERCULES 04Plus.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií