HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pac

Zobraziť katalóg
HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pac
Mixážny pult - 2-deckový, DJUCEDTM 40° DJ softvér, USB, 2x RCA, 3.5mm stereo mini-jack, + 8ks LED náramkov
Kód:  HER001d1 Produktové číslo:  4780870

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pac Predaj skončil

HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pac

Kompaktný, pevný a funkciami preplnený mixážny pult vám umožní mixovať hudbu s neobyčajnou ľahkosťou. Stačiť vám k tomu bude počítač s voľným USB konektorom, reproduktory alebo slúchadlá a zásoba vlastnej hudby. So zvyškom si poradí 8 ergonomických padov s výbornou odozvou, ktoré vám v kombinácii so samplerom DJUCED 40° pomôžu udržať rytmus a štruktúru zvukových stôp, nech ich akokoľvek vylepšujete. 

Kľúčové vlastnosti HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pac

  • DJ pult s dvoma platňami
  • 8 rôznofarebných padov
  • Mixovacé platne s detekciou tlaku
  • Prirodzené skrečovanie dotykom plotom
  • 3-pásmový ekvalizér s nastavením hlasitosti
  • Napájanie cez USB
  • V balení 8 LED náramkov

Všetko v jednom

Ak hľadáte jedinečný a zároveň vysoko intuitívny dýdžejský pult, ste na správnej adrese. HERCULES DJ Control Instinct P8 totiž prináša všetko, čo potrebujete v jednom prístroji. Môžete si tak vychutnať prácu s MIDI kontrolérom so vstavanou zvukovou kartou a skvelými mixovacími funkciami priamo na dosah rúk. Pestrosť padov uľahčuje ich použitie, takže vám vytváranie samplov, slučiek a setov pôjde úplne samo. Samozrejmosťou je tiež DJ softvér DJUCEDTM 40° pre PC a Mac a balík samplov od Loopmaster zadarmo.

Zapojte a mixujte

Pri mixovaní hudby určite oceníte veľa šikovných funkcií, napríklad možnosť spúšťať dočasné slučky pomocou padov alebo pomocou kodéru spustiť slučku trvalú. Vychutnáte si ovládanie a nastavovanie efektov alebo oddelené režimy pre každú dosku. Zabudovaná zvuková karta má dva RCA výstupy a tiež 3,5 mm jack na slúchadlá. USB kábel je odpojiteľný a zariadenie je napájané práve cez neho. Dokonca nepotrebujete žiadne ovládače, akonáhle pult zapojíte, vaáš PC či váš Mac si so všetkým poradí.
 

Systémové požiadavky:
Windows 7 a vyššie alebo Mac OS X 10.8 a vyššie

Rozmery:
26,5 × 18,7 × 4,8 cm

 
Poznámka:
» Všetky DJ pulty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pac Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pac. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pac. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pac.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií