AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HERCULES DJ Control MP3 LE

Zobraziť katalóg
HERCULES DJ Control MP3 LE
Mixážny pult vhodný pre začiatočníkov, intuitívne ovládanie, 2x jog-wheels, špeciálne efekty, softwareVirtualDJ Control Djuced 18, napájanie cez USB, čiastočné podsvietenie
Kód:  HER009 Produktové číslo:  4780505 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HERCULES DJ Control MP3 LE

S mixážnym pultom spoločnosti Hercules pre vás bude hračkou stať sa DJjom. Intuitívne ovládateľný pult obsahuje dve mixážne dosky (tzv. Jog-wheels) na miešanie až dvoch trackov súčasne. Nielen s ich pomocou môžete pretvárať hudbu z počítača, pridávať basy, plynulé prechody alebo iné špeciálne efekty - a to ako manuálne, tak s pomocou špeciálneho programu VirtualDJ Control Djuced 18.

Hercules DJ Control MP3 LE ponúka 1 stick, 2 tlačidlá nastavenia, 6 tlačidiel pre ekvalizáciu a napájanie cez USB kábel. Môžete tiež použiť automatickú slučku na 1, 2 alebo 4 doby a pridávať najrôznejšie efekty, ktoré s trochou vkusu prepožičajú vašim setom plynulosť a spád. Vzhľadu mixovacieho pultu dodáva prím čiastočné podsvietenie v červenej farbe, ktoré vynikne najmä v priestoroch tmavých klubov. Ak patríte k vyznávačom elektronickej hudby, neváhajte a zaraďte sa po boku tých, ktorí udávajú charakter a vývoj každej dobrej párty.

Balenie obsahuje:
DJ mixážny pult
Inštalačný CD-ROM + manuál
USB kábel

Poznámka:
» Všetky DJ pulty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chci se poptat u tohoto výrobku jsou možné předobjednávky. Nastavil jsem si hlídání tohoto výrobku. Přibližný termín cca dodání výrobku nevíte? Já jen zda se vyplatí čekat, pokud to nebude v řádech měsíců. Díky za ochotu přeji hezký den.

Diskusia a poradňa k HERCULES DJ Control MP3 LE
Príslušenstvo pre HERCULES DJ Control MP3 LE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERCULES DJ Control MP3 LE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hercules DJ Control MP3 LE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hercules DJ Control MP3 LE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HERCULES DJ Control MP3 LE.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií