Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HERCULES DJ M40.1

Zobraziť katalóg
HERCULES DJ M40.1
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá – uzavreté, 50mm meniče, frekvenčný rozsah 20Hz–20kHz, citlivosť 95dB, impedancia 60Ohm, možnosť počúvania na jedno ucho
Kód:  HER020d Produktové číslo:  4780507

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HERCULES DJ M40.1

 

Uzavreté DJ slúchadlá s dôkladným odhlučnením od okolitého zvuku. Sú ideálnym pracovným nástrojom pre profesionálov aj skvelým spoločníkom pre každodenné počúvanie hudby. Veľké náušníky a čalúnený hlavový most sú príjemné aj pri dlhej práci pri mixážnom pulte.

Kvalitu zvuku zaisťujú 50 mm meniče s frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 kHz. Vidlicová konštrukcia a kĺb umožňujú počúvanie na jedno ucho a so skladacou konštrukciou sú ľahko prenosné. 2 m dlhý kábel je pripojený do ľavého slúchadla a zakončenie tvorí 3,5 mm jack s 6,35 mm adaptérom.

Kľúčové vlastnosti:

  • 50 mm meniče
  • Účinná izolácia okolitého hluku
  • Počúvanie na jedno ucho
  • Skladacia konštrukcia

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HERCULES DJ M40.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERCULES DJ M40.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HERCULES DJ M40.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HERCULES DJ M40.1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HERCULES DJ M40.1.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií