Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Logitech Precision Digital Gaming Headset

Zobraziť katalóg
Logitech Precision Digital Gaming Headset
Slúchadlá
Kód:  JL286d Produktové číslo:  981-000041

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Precision Digital Gaming Headset Predaj skončil

Logitech Precision Digital Gaming Headset

Precízny stereo slúchadlá s jedinečným štýlovým a predovšetkým otvoreným vzduchovým dizajnom, ktorý zabezpečuje komfort aj po dlhodobom hraní či počúvaní hudby.Zabudnite na priemer ... zapojte sa do akcie s náhlavnou súpravou Logitech Precision PC Gaming Headset určenú pre hranie hier.Náušníkmi sú veľmi príjemné - sú potiahnuté čiernou koženkou.Umiestnenie prostredníkov predsunutého mikrofónu umožňuje jeho presné nastavenie, ale aj zachovanie polohy v akčných situáciách.Integrované ovládanie ponúka rýchly prístup k nastaveniu hlasitosti náhlavnej súpravy a stlmenie mikrofónu.Mikrofón disponuje funkciou potlačenia šumu, ktorá blokuje hluk na pozadí a prináša zreteľnejšiu slovné pokyny.Veľké 40 mm neodymové ovládače stereofónny náhlavnej súpravy prináša zvuk, o ktorom snívate.Slúchadlá majú vynikajúce frekvenčný rozsah 20 Hz až 20 kHz.Mikrofón má frekvenčný rozsah 100 Hz až 16 kHz, citlivosť -38 dB a postará sa o čistý, zvuky okolí nerušený zvuk.Tri meter dlhé káble sú zakončené pozláteným jack konektory, ide použiť aj prepojenie pomocou USB.

Citlivosť:
59 dBV / uBar, -38 dBV / Pa + /-4dB

Frekvenčný rozsah:
Sluchátka:20 - 20 kHz
Mikrofón:100 - 16 kHz

Priemer reproduktora:
40 mm

Kábel:
Dĺžka:3 m
Konektory:2x pozlátený 3,5 mm jack + USB

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech Precision Digital Gaming Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Precision Digital Gaming Headset . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Precision Digital Gaming Headset . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Precision Digital Gaming Headset . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Precision Digital Gaming Headset .
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií