PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HISENSE RF702N4IS1

Zobraziť katalóg
HISENSE RF702N4IS1
5 4 hodnotení
Americká chladnička so zásuvkou, energetická trieda A+, klimatická trieda SN, N, ST a T, objem chladničky 413 l, objem mrazničky 107 l, počet políc chladničky 3, počet priehradiek mrazničky 2, antikorová farba, funkcie: no Frost, samorozmrazovacia mraznička, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, Multi-AirFlow, elektronické ovládanie teploty, 177.8×91.2×72.5 cm (V׊×H)
Kód:  HIS10050 Produktové číslo:  RF702N4IS1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HISENSE RF702N4IS1

Americká chladnička Hisense RF702N4IS1 pojme vďaka celkovému objemu 520 litrov oveľa väčšie množstvo potravín. Americká chladnička dizajnovo vyzdvihne akúkoľvek priestrannejšiu kuchyňu a jej funkcie zaujmú aj náročnejších používateľov. Ide o voľne stojaci model, ktorý nebude problém umiestniť do väčšiny kuchýň. V priebehu inštalácie je nutné zvážiť, na akú stranu chcete umiestniť záves dverí, aby ste mali dostatok priestoru. Americká chladnička Hisense RF702N4IS1 patrí do veľmi úspornej energetickej triedy A+. Klimatickú triedu dokazuje skratka N, SN, ST a T. Hlučnosť chladničky nepresiahne hranicu 41 dB. Americká chladnička Hisense RF702N4IS1 má vnútorný priestor osvetlený pomocou úsporných LED diód.


Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Hisense RF702N4IS1

  • Moderný dizajn typu FrenchDoor
  • Nízke prevádzkové náklady vzhľadom na energetickú triedu A+
  • Tichý chod s maximálnou hlučnosťou 41 dB
  • Pohodlný a obľúbený dávkovač vody
  • Systém rozšíreného prúdenia vzduchu Multi Air Flow
  • Beznámrazová technológia NoFrost
  • Jednoduché, intuitívne ovládanie a prehľad vďaka LCD displeju
  • Užitočné funkcie Super chladenie a Super mrazenie
  • Priehradky na ovocie a zeleninu
  • Pánty možno prehodiť na ľubovoľnú stranu

Hisense RF702N4IS1 šetrí čas a redukuje plytvanie

Model kombinovanej chladničky typu FrenchDoor je výbornou voľbou pre všetkých, ktorým záleží na efektívnom uchovaní čerstvosti svojich potravín. Hisense RF702N4IS1 je navrhnutá so zmyslom pre detail. Americká chladnička kombinuje moderné technológie a zároveň elegantný dizajn. Vďaka väčšiemu objemu chladničky ušetríte čas, lebo už nebudete musieť chodiť nakupovať tak často. Americká chladnička Hisense RF702N4IS1 vyčnieva aj svojou organizovanosťou, ktorá vám poskytne dokonalý prehľad o uskladnených potravinách.

Koniec náročným odmrazovacím procesom

Beznámrazový systém Total NoFrost s riadenou cirkuláciou vzduchu, ktorý je jeden z najlepších chladiacich systémov na trhu, sa postará o rovnomerné rozháňanie suchého vzduchu v priestore chladničky a mrazničky. Keďže je eliminovaná vnútorná vlhkosť, tak nedochádza k hromadeniu ľadu a nie je nutné chladničku Hisense RF702N4IS1 odmrazovať. Potraviny vďaka tomu vydržia dlhšie čerstvé a uchovajú si všetky dôležité živiny.

Dokonale vychladené jedlo v akejkoľvek časti chladničky

Systém Multi AirFlow od Hisense v chladničke RF702N4IS1 rovnomerne rozvádza vzduch pomocou výkonného ventilátora a vďaka prítomnosti niekoľkých prieduchov. Vďaka tomu je zaistené účinné chladenie pri ideálnej teplote v celom priestore americkej chladničky Hisense RF702N4IS1. Po otvorení chladničky sa vnútorná klíma rýchlo obnoví na pôvodnú teplotu.

Jednoduché ovládanie a úplný prehľad

Nastavenie teploty a jej pohodlnú kontrolu zabezpečuje prehľadný LED displej, vďaka ktorému možno chladničku ovládať ručne aj elektronicky. Jediným dotykom budete môcť zapnúť funkcie ako rýchle zmrazenie či prázdninový režim. Táto inteligentná chladnička Hisense RF702N4IS1 vás navyše okamžite upozorní integrovaným alarmom, ak dôjde k náhlemu zvýšeniu teploty.

Funkcia Super chladenie

Chladnička Hisense RF702N4IS1 disponuje veľkým objemom chladiacej časti a skvelou funkciou rýchleho ochladenia, vďaka ktorej nezvyčajne rýchlo vychladíte vložené potraviny. Po aktivácii tejto funkcie vnútorná teplota v chladničke prudko klesne až na hodnotu 3 °C, čo je takmer polovica bežnej prevádzkovej teploty. Zároveň sa zabraňuje ohrievaniu potravín, ktoré sú už v chladničke Hisense RF702N4IS1 uložené. Vďaka tomu si uchovajú svoju jedinečnú chuť, farbu a živiny.

Funkcia Super mrazenie

Energeticky úsporná funkcia FastFreeze zaistí rýchle zmrazenie aj veľkého množstva potravín, ktoré si v maximálnej miere uchovajú vitamíny, živiny a pôvodnú chuť. Teplota pohotovo klesne na -24 °C a studený vzduch veľmi rýchlo zamrazí novo vložené potraviny. Funkcia sa automaticky vypne približne po 52 hodinách a nastavenie sa vráti na pôvodnú hodnotu.

Minimalizácia spotreby v čase neprítomnosti

Výnimočnou funkciou chladničky Hisense RF702N4IS1 je bezpochyby úsporný režim EcoMode. Ak opúšťate domov na dlhšiu dobu, napr. odchádzate na dovolenku či služobnú cestu (teda zostanú dvere chladničky Hisense neustále zatvorené), EcoMode sa postará o minimalizáciu spotrebovanej energie nastavením teploty v chladničke na 15 °C a v mrazničke na -18 °C.

Perfektné osvieženie jedným dotykom

Vychutnať si osviežujúcu vychladenú vodu jediným stlačením už nie je žiadny problém. Táto americká chladnička Hisense RF702N4IS1 sa pýši nadštandardnou výbavou, do ktorej spadá tiež obľúbený dávkovač vody. Pri tomto modeli je však nutné pripojenie k prívodu vody.

Účinné a zároveň úsporné osvetlenie

Vysoko účinné LED osvetlenie poskytuje jasnú viditeľnosť celého obsahu chladničky Hisense RF702N4IS1. Oproti bežným žiarovkám má oveľa dlhšiu životnosť a využíva znateľne menšie množstvo energie.

Bezpečný a objemný úložný priestor vo dverách chladničky Hisense RF702N4IS1

Poznáte to – nechtiac otvoríte dvere chladničky príliš prudko a poháre vo dverách sa začnú rúcať a vypadávať. Tomu je pri chladničke Hisense RF702N4IS1 teraz koniec, a to hlavne vďaka špeciálnym držiakom, ktoré sa postarajú, aby všetok obsah poličiek zostal vždy, kde má. Úložného priestoru je vo dverách chladničky RF702N4IS1 vskutku veľa aj pre tie najväčšie plastové či sklenené fľaše.

Štýlová a pohodlná zároveň

Elegantný a moderný vzhľad chladničky Hisense RF702N4IS1 zahŕňa štýlovú rukoväť, ktorá je zakomponovaná do dverí bez akýchkoľvek vyčnievajúcich častí. Rukoväť tak nijako nenarušuje slušivý vzhľad americkej chladničky Hisense RF702N4IS1, a napriek tomu je otváranie veľmi pohodlné a jej čistenie úplne jednoduché a bezproblémové.



Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
520 l Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Americká chladnička – zásuvka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – zásuvka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
Prázdninový režim Hotovo!
Funkcie chladničky pre vodu a ľad
Výrobník ľadu, Výdajník vody, S pripojením na vodu Hotovo!
Špeciálne funkcie chladničky
Multi-AirFlow Hotovo!
Ovládanie a regulácia teploty chladničky
Elektronické Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Nie Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
3ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
2ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
1 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
520 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
10 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
177,8 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
120 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky americké chladničky s prívodom vody
» Všetky americké chladničky so zásuvkou – French doors
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Kde je umístěn výrobník ledu? Výdejník ve dveřích je jen na vodu? Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda má lednice nějaký filtr na vodu, nebo se instaluje nějaký externí přímo na přívod. Děkuji za odpověď

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouhou hadici má lednice pro přívod vody. Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo je výrobcem značky Hiense. Zvažují o koupi této lednice a tato značka mí nic neříká. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, má invertorový kompresor ? Děkuji

Dobrý den, je nutné tuto lednici připojit na vodu nebo má vlastní zásobník? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, nikde jsem nenašel informaci, jak dlouho vydrží při výpadku proudu. Můžete mi prosím zaslat tuto informaci? Děkuji

Diskusia a poradňa k HISENSE RF702N4IS1
Príslušenstvo pre HISENSE RF702N4IS1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE RF702N4IS1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií