Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HISENSE RQ689N4AC2

Zobraziť katalóg
HISENSE RQ689N4AC2 + 10 rokov záruka na kompresor
2,5 4 hodnotení
Americká chladnička výška 181 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 362 l, objem mrazničky 180 l, hlučnosť 43 dB, klimatická trieda N, SN, ST a T, počet políc chladničky 3, počet priehradiek mrazničky 2, led osvetlenie, nofrost a super chladenie, výška 181 cm, šírka 91 cm, hĺbka 73.5 cm, hmotnosť 121 kg,
Kód:  HIS10044 Produktové číslo:  RQ689N4AC2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HISENSE RQ689N4AC2


Beznámrazová chladnička s mrazničkou

Dodajte svojej kuchyni modernosť a funkčnosť a kúpte si túto špičkovú americkú chladničku Hisense RQ689N4AC2. Nielen, že vyniká obrovským vnútorným objemom 542 litrov, ale očarí aj svojím luxusným dizajnom z nehrdzavejúcej ocele, ktorý na čelnej strane dopĺňa dotykový displej. Navyše poteší aj nízkou hlučnosťou, úspornou prevádzkou a množstvom praktických funkcií.


Kľúčové vlastnosti chladničky HISENSE RQ689N4AC2


  • Moderný dizajn z nehrdzavejúcej ocele
  • Tichý chod (max. 43 dB)
  • Energetická trieda A++
  • Police z tvrdeného skla
  • Nezávislé teplotné zóny
  • Zóna riadenej vlhkosti
  • Systém rozšíreného prúdenia vzduchu Multi Air Flow
  • Fresh Zone pre dlhšie čerstvé potraviny
  • Antibakteriálne tesnenie
  • +5 °C pre chladenie
  • Zvukový alarm

Rýchle ochladenie potravín

Vďaka   funkcii Super Cool rýchlo ochladíte vložené potraviny. Po aktivácii funkcie vnútorná teplota v chladničke rýchlo klesne na hodnotu + 2 °C a po 6 hodinách sa automaticky vypne. Táto funkcia zároveň zabraňuje ohrievaniu potravín, ktoré sú už v chladničke uložené. Vďaka tomu si potraviny uchovajú svoju jedinečnú chuť, farbu a živiny.


Rýchle zmrazenie potravín

Energeticky úsporná funkcia Super Freeze zabezpečí rýchle zmrazenie potravín, ktoré si v maximálnej miere uchovajú vitamíny, živiny a pôvodnú chuť. Teplota klesne veľmi rýchlo na -25 °C a studený vzduch rýchlo zamrazí novo vložené potraviny. Funkcia sa po dosiahnutí ideálnej teploty automaticky vypne.


Multi AIR Flow

V chladničke aj mrazničke je umiestnených niekoľko prieduchov, ktoré pomocou výkonného ventilátora rovnomerne rozvádzajú chladný vzduch. Vďaka tomu je zaistené účinné chladenie pri ideálnej teplote v celom priestore zariadenia. Po otvorení chladničky sa rýchlo obnoví vnútorná klíma na správnu teplotu.


My Fresh Choice

Zóna My Fresh Choice disponuje systémom presného ovládania úrovne teploty a vlhkosti, aby potraviny vydržali čo najdlhšie čerstvé. Táto funkcia ponúka 3 režimy: +5 °C pre chladenie, -12 °C pre stredné mrazenie a -18 °C pre hlboké mrazenie.


Už žiadne odmrazovanie

Beznámrazový systém Total NoFrost s riadenou cirkuláciou vzduchu sa postará o rovnomerné rozháňanie suchého vzduchu v priestore chladničky a mrazničky. Keďže je eliminovaná vnútorná vlhkosť, tak nedochádza k tvorbe ľadu a nie je potrebné chladničku odmrazovať. Potraviny vďaka tomu vydržia dlhšie čerstvé a uchovajú si všetky dôležité živiny.


Optimálne LED osvetlenie

Moderné LED osvetlenie zabezpečí kvalitné nasvietenie vnútorného priestoru chladničky a mrazničky, vďaka čomu získate dokonalý prehľad o uskladnených potravinách. V porovnaní s bežnou žiarovkou je LED technológia oveľa odolnejšia a úspornejšia. Navyše nehreje, takže nedochádza k zvyšovaniu teploty vo vnútri chladničky.



Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
542 l Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Americká chladnička – 4 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!
Vlastnosti chladničky
LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 4 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie Hotovo!
Chladenie a mrazenie chladničky
Super chladenie Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Nie Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
542 l Hotovo!
Mraziaci výkon chladničky za 24 h
12 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
181 cm Hotovo!

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky
121 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
121 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky americké chladničky s No Frost
» Všetky americké štvordverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je i na tuto lednici poskytovana zaruka 24+12 na celek a 10 let na kompresor

Dobrý den, stává se nám, že cca každé 3 týdny musíme velice složitě čistit prostor pod posledním šuplíkem v chladící části lednice (ECO - FRESH Pantry) Který je plný vody. Nejspíš se jedná o kondenzát. Lednice si s tímto nedokáže poradit? Nebo je někde nějaký vypouštěcí ventil? Prosím o radu, předem moc děkuji.

Dobry den, prosim vas aky musi mat chladnicka priestor od steny, aby ju bolo mozne plnohodnotne otvarat a vysuvat sufliky? Dakujem pekne

Dobrý den. Zaujala mne tato americká lednice a uvažuji o její koupi. Mám dva dotazy: na obrázku vnitřního uspořádání jsou u chladničky 3 police, pod nimi dvě zásuvky vedle sebe na ovoce a zeleninu a ještě pod nimi je viditelná jedna užší zásuvka. U mrazničky jsou 3 zásuvky po obou stranách, tzn. 6. V textové části v parametrech vnitřního uspořádání je napsáno pouze 3 police u chladničky a 2 u mrazničky, jiné části v uspořádání tam nejsou pojmenované. Jak to tedy je? A dále mi bylo dovozcem řečeno, že dovoz této americké lednice byl do České republiky ukončen. Nebude to mít vliv třeba na náhradní díly při poruše? Máte nějaké informace o tomto? Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Jak lze nastavit display na lednici? Dle návodu jsem nastavila doporučené teploty, ale poté hned na display začne blikat E2, E5 a E4 a blikají dokud display nezhasne. Když otevřu lednici tak ty stejné ikony opět blikající.Co to znamená?

Dobrý den, zaujala nás lednice Hisense RQ689N4AC2 a uvažujeme i o koupi. Pročetli jsme si i zde uvedenou diskuzi.. docela nás překvapil dotaz i odpověď týkající se vydávaného zvuku při zapnutí spotřebiče... Moc by nás zajímalo jak se to s tím zvukem je a proč to tak je.. zatím jsem se s tím nikdy nesetkala. Jak moc je to rušivé.. a nejedná se o závadu? Děkuji za odpověď

V sáčku s návodom boli aj nejake podlozky, vyzeraju ako segerove poistky, ale z umelej hmoty. 4 kusy biele a 4 kusy mensie čierne. Na čo sa to používa? S chladničkou sme maximálne spokojní.

Dobry den, ovladaci panel na lednici se nam nedari odemknout - na panelu sviti ikona zamku (child lock), ale po stisknuti na 3 vteriny dle navodu se nic nedeje. Zkusili jsme vypnout a znovu zapnout, ale take bez vysledku. Jakym zpusobem muzeme lednici odemcit? dekuji

Dobry den, zaujimali by ma 4 veci: 1) Rozmery mraziacej casti (sirka x hlbka) 2) Vyroba ladu. Dodava sa nejaka nadoba na vyrobu ladu ? Ma to nejaky specialny oddiel na vyrobu ladu ? 3) Daju sa jednoducho zvesit dvere ? Do kuchyne mam dvere o sirke 70cm, zmontovanu je tam nedostanem. 4) Kolko stoji dovoz s vynaskou ? Byvam na 5tom a do vytahu ju asi tiez nezmestim :(

Dobrý deň,chcem sa opýtať na to odstupňovanie mrazničky vrch 5st ,spodok -20 znamená že je tam už od výrobcu takto nastavená teplota,alebo je to volitelné a možem si tie stupne nastavovať sama,myslím tým že by som chcela mať mrazničku aj vrch plnohodnotne mraziacu.Ďakujem.

12
Diskusia a poradňa k HISENSE RQ689N4AC2
Príslušenstvo pre HISENSE RQ689N4AC2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE RQ689N4AC2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií