Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza pre firmy

HISENSE RS670N4BC2

Zobraziť katalóg
HISENSE RS670N4BC2
5 6 hodnotení
Americká chladnička dvojdverová, energetická trieda A++, klimatická trieda SN, N, ST a T, objem chladničky 339 l, objem mrazničky 177 l, počet políc chladničky 7, počet priehradiek mrazničky 7, antikorová farba, funkcie: no Frost, s displejom, LED osvetlenie, super chladenie, super mrazenie, antibakteriálne tesnenie, 178×91×64.3 cm (V׊×H)
Kód:  HIS0050 Produktové číslo:  RS670N4BC2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HISENSE RS670N4BC2

Túžite mať doma americkú chladničku s umelou inteligenciou? Tak zvoľte chladničku Hisense s obrovským vnútorným objemom s 516 litrami. Mimo svoj luxusný dizajn vo vyhotovení Inox look disponuje tiež skvelými funkciami. Konkrétne ide napr. o Super chladenie, Super mrazenie alebo umelú inteligenciu. Chladnička vás upozorní akustickým signálom na nedovretie dvierok chladničky, a to po 2 minútach. Hisense RS670N4BC2 má v chladničke umiestnené antibakteriálne tesnenie, tak sa do chladničky už nič nežiaduceho nedostane. Mimo to poteší aj svojou nízkou hlučnosťou alebo mimoriadne úspornou prevádzkou. V prípade výpadku elektrického prúdu uchová vaše potraviny studené po dobu 10 hodín.





Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Hisense RS670N4BC2

  • 10 rokov záruka na kompresor
  • Moderný a profesionálne vyzerajúci dizajn vo vyhotovení Inox look
  • Úsporná energetická trieda A++
  • Zvukové upozornenie na nedovreté dvere
  • Antibakteriálne tesnenie zabraňuje vniknutiu nežiadúcich elementov
  • Systém rozšíreného prúdenia vzduchu Multi Air Flow
  • Beznámrazová technológia NoFrost
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie na LCD displeji
  • Užitočné funkcie Super chladenie a Super mrazenie
  • Priehradky na uskladnenie vajíčok, plechoviek, fliaš aj balených potravín
  • Teleskopické výsuvné držiaky pri šuplíkoch

Hisense RS670N4BC2 šetrí čas a redukuje plytvanie

Model chladničky Side-by-side je jednoznačnou voľbou pre všetkých, ktorým záleží na efektívnom uchovaní čerstvosti svojich potravín. Hisense RS670N4BC2 je navrhnutá so zmyslom pre detail. Americká chladnička kombinuje moderné technológie a zároveň elegantný dizajn. Vďaka väčšiemu objemu chladničky ušetríte čas, lebo už nebudete musieť chodiť nakupovať tak často. Americká chladnička Hisense RS670N4BC2 vyčnieva aj svojou organizovanosťou, ktorá vám poskytne dokonalý prehľad o uskladnených potravinách.

Energeticky nenáročná

Všetok sortiment chladničiek od firmy Hisense je vybavený energeticky vysoko účinnými prvkami šetriacimi energiu. Medzi tie patrí napríklad kvalitne vykonané tesnenie dverí či vynikajúca tepelná izolácia, ďalej spomínaný invertorový kompresor či mechanické alebo elektronické ovládanie. Energetická náročnosť je kategorizovaná ako A++, čo je jedna z najlepších kategórií pre ušetrenie výdajov za energie.

Koniec náročným odmrazovacím procesom

Beznámrazový systém Total NoFrost s riadenou cirkuláciou vzduchu, ktorý je jeden z najlepších chladiacich systémov na trhu, sa postará o rovnomerné rozháňania suchého vzduchu v priestore chladničky a mrazničky. Keďže je eliminovaná vnútorná vlhkosť, tak nedochádza k hromadeniu ľadu a nie je nutné chladničku Hisense RS670N4BC2 odmrazovať. Potraviny vďaka tomu vydržia dlhšie čerstvé a uchovajú si všetky dôležité živiny.

Dokonale vychladené jedlo v akejkoľvek časti chladničky

Systém Multi AirFlow od Hisense v americkej chladničke RS670N4BC2 rovnomerne rozvádza vzduch pomocou výkonného ventilátora a vďaka prítomnosti niekoľkých prieduchov. Vďaka tomu je zaistené účinné chladenie pri ideálnej teplote v celom priestore chladničky Hisense RS670N4BC2. Po otvorení americkej chladničky sa vnútorná klíma rýchlo obnoví na pôvodnú teplotu.

Jednoduché ovládanie a dokonalý prehľad

Nastavenie teploty a jej pohodlnú kontrolu zabezpečuje prehľadný LED displej, vďaka ktorému je možné ovládať chladničku Hisense RS670N4BC2 ručne aj elektronicky. Jediným dotykom budete môcť zapnúť funkcie ako rýchle zmrazenie. Táto inteligentná chladnička Hisense RS670N4BC2 vás navyše okamžite upozorní integrovaným alarmom, ak dôjde k náhlemu zvýšeniu teploty.

Funkcia Super chladenie

Hisense RS670N4BC2   disponuje veľkým objemom chladiacej časti a skvelou funkciou rýchleho ochladenia, vďaka ktorej nezvyčajne rýchlo vychladíte vložené potraviny. Po aktivácii tejto funkcie vnútorná teplota v chladničke prudko klesne až na hodnotu 3 °C, čo je takmer polovica bežnej prevádzkovej teploty. Zároveň sa zabraňuje ohrievaniu potravín, ktoré sú už v chladničke uložené. Vďaka tomu si uchovajú svoju jedinečnú chuť, farbu a živiny.

Funkcia Super mrazenie

Energeticky úsporná funkcia FastFreeze zaistí rýchle zmrazenie aj veľkého množstva potravín, ktoré si v maximálnej miere uchovajú vitamíny, živiny a pôvodnú chuť. Teplota klesne na -24 °C a studený vzduch veľmi rýchlo zamrazí novo vložené potraviny. Funkcia sa taktiež automaticky vypne približne po 52 hodinách a nastavenie sa vráti na pôvodnú hodnotu.

Účinné a zároveň úsporné osvetlenie

Vysoko účinné LED osvetlenie poskytuje dobrú viditeľnosť celého obsahu americkej chladničky Hisense RS670N4BC2 tak v chladiacej, ako aj mraziacej časti. Oproti bežným žiarovkám má zároveň oveľa dlhšiu životnosť a využíva znateľne menšie množstvo energie.

Bezpečný a objemný úložný priestor vo dverách chladničky Hisense RS670N4BC2

Poznáte to – nechtiac otvoríte dvere chladničky príliš prudko a poháre vo dverách sa začnú rúcať a vypadávať. Tomu je pri chladničke Hisense RS670N4BC2 teraz koniec, a to hlavne vďaka špeciálnym držiakom, ktoré sa postarajú, aby všetok obsah poličiek zostal vždy, kde má. Úložného priestoru je vo dverách chladničky RS670N4BC2 vskutku veľa aj pre tie najväčšie plastové či sklenené fľaše.

Štýlová a pohodlná zároveň

Elegantný a moderný vzhľad dvojdverovej chladničky Hisense v Inox look dizajne tiež zahŕňa štýlovú rukoväť, ktorá je zakomponovaná do dverí bez akýchkoľvek vyčnievajúcich častí. Rukoväť tak nijako nenarušuje slušivý vzhľad chladničky Hisense RS670N4BC2, a napriek tomu je otváranie veľmi pohodlné a jej čistenie úplne jednoduché a bezproblémové.



Parametre a špecifikácia

Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
178 cm Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
178 cm Hotovo!
Šírka
91 cm Hotovo!
Hĺbka
64,3 cm Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Hotovo!
Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet chladiacich okruhov
1 × Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
11 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
94 kg Hotovo!

Rozmery balenia

Výška balenia
189,6 cm Hotovo!
Šírka balenia
98 cm Hotovo!
Hĺbka balenia
73 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky široké chladničky nad 60 cm
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcela som sa informovať že či chladnička musí mať odstup od steny z boku a zo zadu a keď tak koľko. A ešte by ma zaujímalo do akého uhlu sa otvárajú dvere, že či môže byť chladnička v rohu. Ďakujem veľmi pekne.

Dobrý den, prosím Vás o informace všeobecně ke značce HISENSE, pro mně osobně je to neznáme značka. Jaké jsou Vaše osobní zkušenosti se značkou, četla jsem, že na trhu je pouze pár let. Jaké jsou zkušenosti v rámci zákaznického servisu v případě nutnosti opravy, reklamace, zabezpečení náhradních dílů? Zajisté mohu dohledat na webu ale zajímá mně spíše osobní zkušenost v ČR. Děkuji

Dobrý den, mám dotaz, jestli ten alarm, který tam je lze i nějak vypnout či alespoň ztišit nějak na minimum. U mámy, když otevřu lednici (jiný typ a značka) a po pár sekundách to tam začne řvát, tak to je dost nepříjemné. Popř. i jak hlasitý ten alarm je? Děkuji za rychlou odpověď.

dobry den ...viete mi poradit aka led ziarovka ide do tejto chladnicky lebo po roku mi prestalo svietit...vopred dakujem

Zaujimalo by ma ci je chladnicka pri dodani rozobrata resp. Či sú odmontovane dvere

Dobrý den. Tato lednice má na obrázku třídu A+++ v popisu třídu A+ . Koukal jsem na stránky výrobce a tam anie taková lednice neexistuje. Má buď typ RS670N4BC3 nebo typ RS670N4AC1. Ten první je opravdu třídy A+++ a ten druhý jen A+ Tento co prodáváte vy pod označením RS670n4bc2 jsem nenalezl. Otázka: jakou ma tento model co nabízíte (RS670n4bc2) třídu energetické náročnosti? Jde o chybu v popisu a ve skutečnosti se jedná o model RS670N4BC3? O ten bych měl zájem (třída a+++) Děkuji

Diskusia a poradňa k HISENSE RS670N4BC2
Príslušenstvo pre HISENSE RS670N4BC2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE RS670N4BC2.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií