Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HISENSE RS670N4HW1

Zobraziť katalóg
HISENSE RS670N4HW1
4,9 8 hodnotení
Americká chladnička dvojdverová, energetická trieda A+, klimatická trieda SN, N a ST, objem chladničky 339 l, objem mrazničky 177 l, počet políc chladničky 5, počet priehradiek mrazničky 5, biela farba, funkcie: no Frost, samorozmrazovacia mraznička, s displejom, LED osvetlenie, antibakteriálne tesnenie, 178×91×64.3 cm (V׊×H)
Kód:  HIS10038 Produktové číslo:  RS670N4HW1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HISENSE RS670N4HW1


Špičková americká chladnička

Dodajte svojej kuchyni modernosť a funkčnosť a kúpte si túto špičkovú americkú chladničku Hisense RS670N4HW1. Nielenže vyniká obrovským vnútorným objemom 516 litrov, ale očarí aj svojím luxusným bielym dizajnom, ktorý na čelnej strane dopĺňa dotykový LED displej. Navyše poteší aj nízkou hlučnosťou, úspornou prevádzkou a množstvom praktických funkcií.


Kľúčové vlastnosti chladničky HISENSE RS670N4HW1

  • Elegantný biely dizajn
  • Tichý chod max. 43 dB
  • Energetická trieda A+
  • Systém rozšíreného prúdenia vzduchu Multi Air Flow
  • Fresh Zone pre dlhšie čerstvé potraviny
  • Antibakteriálne tesnenie – chráni vnútro chladničky proti útokom nežiaducich mikroorganizmov
  • Alarm upozorňujúci na otvorené dvere chladničky

Rýchle ochladenie potravín

Vďaka funkcii Super Cool rýchlo ochladíte vložené potraviny. Po aktivácii funkcie vnútorná teplota v chladničke rýchlo klesne na hodnotu +2 °C a po 6 hodinách sa automaticky vypne. Táto funkcia zároveň zabraňuje ohrievaniu potravín, ktoré sú už v chladničke uložené. Vďaka tomu si potraviny uchovajú svoju jedinečnú chuť, farbu a živiny.


Rýchle zmrazenie potravín

Energeticky úsporná funkcia Super Freeze zaistí rýchle zmrazenie potravín, ktoré si v maximálnej miere uchovajú vitamíny, živiny a pôvodnú chuť. Teplota klesne veľmi rýchlo na -25 °C a studený vzduch rýchlo zamrazí novo vložené potraviny. Funkcia sa po dosiahnutí ideálnej teploty automaticky vypne.


Multi AIR Flow

V chladničke i mrazničke je umiestnených niekoľko prieduchov, ktoré pomocou výkonného ventilátora rovnomerne rozvádzajú chladný vzduch. Vďaka tomu je zaistené účinné chladenie pri ideálnej teplote v celom priestore zariadenia. Po otvorení chladničky sa rýchlo obnoví vnútorná klíma na správnu teplotu.


Moisture Fresh Crisper

Špeciálna priehradka na ovocie a zeleninu Moisture Fresh Crisper je vybavená systémom pre úpravu vlhkosti, ktorú môžete ľahko nastaviť pomocou posuvníka podľa toho, aký typ potravín budete v tomto priestore skladovať.


Už žiadne odmrazovanie

Beznámrazový systém Total NoFrost s riadenou cirkuláciou vzduchu sa postará o rovnomerné rozháňanie suchého vzduchu v priestore chladničky a mrazničky. Keďže je eliminovaná vnútorná vlhkosť, tak nedochádza k tvorbe ľadu a nie je nutné chladničku odmrazovať. Potraviny vďaka tomu vydržia dlhšie čerstvé a uchovajú si všetky dôležité živiny.


Optimálne LED osvetlenie

Moderné LED osvetlenie zabezpečí kvalitné nasvietenie vnútorného priestoru chladničky a mrazničky, vďaka čomu získate dokonalý prehľad o uskladnených potravinách. V porovnaní s bežnou žiarovkou je LED technológia oveľa odolnejšia a úspornejšia. Navyše nehreje, takže nedochádza k zvyšovaniu teploty vo vnútri chladničky.


Dotykové ovládanie

Na prehľadnom dotykovom displeji uvidíte všetky informácie, ktoré sa týkajú nastavenia funkcií a teploty vo vnútri chladničky a mrazničky. Komfortné Touch ovládanie vám ponúka jednoduché ovládanie funkcií chladničky jediným dotykom prsta.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
516 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN, N, ST Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
1 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
516 l Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
11 kg Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
178 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
94 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky biele americké chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dnes nam doviezli chladničku. Po zapnutí píska. Keď sa otvoria dvere chladničky pískanie prestane. Robí to senzor svetla. Píska ked su dvere zavrete a prestane ked sa otvoria. Mate s tym skusenosti? Da sa tato porucha odstraniť alebo mam spisat reklamaciu?

daju sa vysuvať supliky ak su dvere otvotene na 90 stupnov, alebo musia byt otvorene viac ? aka je sirka dvierok ? dakujem za odpoved

Dobry den, je na tuto lednice prodloužená záruka 24+12, a 10 roční záruka na kompresor?

Dobrý večer, máme tuto lednici od čtvrtka a bohužel nám mrznou potraviny v horní přihrádce s nahoře ve dvířkách,nevíte někdo kde může být problém?Lednici jsme měli nastavenou na 4 st.a nahoře na levé straně panelu se nám utvořil led.Zvedli jsme teplotu na 6st.a led je tam stále a potraviny zmrzlé ??

ako je to s tou 10 rocnou zarukou na kompresor, je to treba nejako specialne registrovat, alebo ju zakaznik ziskava automaticky?

Zdravím je tam mrazák?

Prosím vás tá biela je taká pekná hladká biela?A ten pás v strede je čierny, či šedý? Ďakujem za skorú odpoveď

Jaky je rozmer zabalene lednice kvuli stehovani?

Dobrý den, Mohu tuto lednici vidět někde v Českých Budějovicích? Nebo alespoň fotku? Z obrázku se těžko dá odhadnout, zda ta barva je taková nebo maková. Děkuji,

Dobrý den, chci se zeptat jestli je skutečně součástí k této lednici ten výrobník ledu? Protože na fotkách lednice není vůbec vidět a u jiných verzí lednic Hisense je jak psaný, tak i focené na produktových fotografií. Jedná se o Výrobník ledu Twist Ice Maker. Děkuji

Diskusia a poradňa k HISENSE RS670N4HW1
Príslušenstvo pre HISENSE RS670N4HW1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE RS670N4HW1.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií