Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza dny mini Velikonoce

HISENSE RS694N4TC2

Zobraziť katalóg
HISENSE RS694N4TC2 + 10 rokov záruka na kompresor
5 2 hodnotení
Americká chladnička dvojdverová, energetická trieda A++, klimatická trieda SN, N, ST a T, objem chladničky 368 l, objem mrazničky 167 l, počet políc chladničky 5, počet priehradiek mrazničky 7, antikorová farba, funkcie: no Frost, samorozmrazovacia mraznička, výdajník vody, LED osvetlenie, super chladenie, super mrazenie, 179.3×91×68.6 cm (V׊×H)
Kód:  HIS10041 Produktové číslo:  RS694N4TC2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HISENSE RS694N4TC2

Vašu kuchyňu zaručene oživí a zmodernizuje táto špičková americká chladnička Hisense RS694N4TC2 s neobvykle veľkým vnútorným objemom 535 litrov. Priestoru vašej domácnosti dodá profesionálny vzhľad svojím luxusným antikorovým dizajnom, ktorému na čelnej strane dominuje digitálny displej. K tomu všetkému pridajte výnimočne nízku hlučnosť, úspornú prevádzku, dávkovač vody a výrobník ľadu alebo množstvo ďalších, praktických funkcií.







Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Hisense RS694N4TC2

  • 10 rokov záruka na kompresor
  • Moderný a profesionálne vyzerajúci antikorový dizajn
  • Úsporná energetická trieda A++
  • Tichý chod s maximálnou hlučnosťou 42 dB zabezpečuje invertorový kompresor
  • Výrobník ľadu a dávkovač vody
  • Systém rozšíreného prúdenia vzduchu Multi Air Flow
  • Beznámrazová technológia NoFrost
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie vďaka LCD displeju
  • Užitočné funkcie Super chladenie a Super mrazenie
  • Priehradky na ovocie a zeleninu

Hisense RS694N4TC2 šetrí čas a redukuje plytvanie

Model chladničky s výrobníkom ľadu Side-by-side je jednoznačnou voľbou pre všetkých, ktorým záleží na efektívnom uchovaní čerstvosti svojich potravín. Hisense RS694N4TC2 je navrhnutá so zmyslom pre detail. Americká chladnička kombinuje moderné technológie a zároveň elegantný dizajn. Vďaka väčšiemu objemu chladničky ušetríte čas, lebo už nebudete musieť chodiť nakupovať tak často. Americká chladnička Hisense RS694N4TC2 vyčnieva aj svojou organizovanosťou, ktorá vám poskytne dokonalý prehľad o uskladnených potravinách.

Energeticky nenáročná

Všetok sortiment chladničiek od firmy Hisense je vybavený energeticky vysoko účinnými prvkami šetriacimi energiu. Medzi tie patrí napríklad kvalitne vykonané tesnenie dverí či vynikajúca tepelná izolácia, ďalej invertorový kompresor či mechanické alebo elektronické ovládanie. Energetická náročnosť je kategorizovaná ako A++, čo je jedna z najlepších kategórií pre ušetrenie výdajov za energie.

Koniec náročným, odmrazovacím procesom

Beznámrazový systém Total NoFrost s riadenou cirkuláciou vzduchu, ktorý je jeden z najlepších chladiacich systémov na trhu, sa postará o rovnomerné rozháňanie suchého vzduchu v priestore chladničky a mrazničky. Keďže je eliminovaná vnútorná vlhkosť, tak nedochádza k hromadeniu ľadu a nie je nutné chladničku odmrazovať. Potraviny vďaka tomu vydržia dlhšie čerstvé a uchovajú si všetky dôležité živiny.

Dokonale vychladené jedlo v akejkoľvek časti chladničky

Systém Multi AirFlow od Hisense v chladničke RS694N4TC2 rovnomerne rozvádza vzduch pomocou výkonného ventilátora a vďaka prítomnosti niekoľkých prieduchov. Vďaka tomu je zaistené účinné chladenie pri ideálnej teplote v celom priestore chladničky Hisense RS694N4TC2. Po otvorení chladničky sa vnútorná klíma rýchlo obnoví na pôvodnú teplotu.

Jednoduché ovládanie a úplný prehľad

Nastavenie teploty a jej pohodlnú kontrolu zabezpečuje prehľadný LED displej, vďaka ktorému možno chladničku ovládať ručne aj elektronicky. Jediným dotykom budete môcť zapnúť funkcie ako rýchle zmrazenie či prázdninový režim. Táto inteligentná chladnička Hisense RS694N4TC2 vás navyše okamžite upozorní integrovaným alarmom, ak dôjde k náhlemu zvýšeniu teploty.

Funkcia Super chladenie

Hisense RS694N4TC2 disponuje veľkým objemom chladiacej časti a skvelou funkciou rýchleho ochladenia, vďaka ktorej nezvyčajne rýchlo vychladíte vložené potraviny. Po aktivácii funkcie vnútorná teplota v chladničke prudko klesne až na hodnotu 3 °C, čo je takmer polovica bežnej prevádzkovej teploty, a po 6 hodinách sa automaticky vypne a nastavenia sa vrátia na pôvodnú teplotu. Zároveň sa zabraňuje ohrievaniu potravín, ktoré sú už v chladničke uložené. Vďaka tomu si uchovajú svoju jedinečnú chuť, farbu a živiny.

Funkcia Super mrazenie

Energeticky úsporná funkcia FastFreeze zaistí rýchle zmrazenie aj veľkého množstva potravín, ktoré si v maximálnej miere uchovajú vitamíny, živiny a pôvodnú chuť. Teplota klesne na -24 °C a studený vzduch veľmi rýchlo zamrazí novo vložené potraviny. Funkcia sa taktiež automaticky vypne približne po 52 hodinách a nastavenie sa vráti na pôvodnú hodnotu.

Minimalizácia spotreby v čase neprítomnosti

Výnimočnou funkciou americkej chladničky Hisense RS694N4TC2 je bezpochyby úsporný režim EcoMode. Ak opúšťate domov na dlhšiu dobu, napr. odchodom na dovolenku či služobnú cestu (teda zostanú dvere chladničky Hisense neustále zatvorené), EcoMode sa postará o minimalizáciu spotrebovanej energie nastavením teploty v chladničke na 15 °C a v mrazničke na -18 °C.

Perfektné osvieženie jedným dotykom

Bez toho aby ste museli chladničke zriaďovať pripojenie k vode, budete si môcť vychutnať osviežujúcu vychladenú vodu, pridať do svojho nápoja kocky ľadu alebo si dať ľadovú triešť. Výrobník ľadu s dávkovačom vody je dotykovo ovládaný a vďaka špeciálne navrhnutému a úzkemu vzhľadu neuberá v chladničke Hisense RS694N4TC2 príliš veľa miesta.

Účinné a zároveň úsporné osvetlenie

Vysoko účinné LED osvetlenie poskytuje dobrú viditeľnosť celého obsahu chladničky Hisense RS694N4TC2 tak v chladiacej, ako aj mraziacej časti. Oproti bežným žiarovkám má zároveň oveľa dlhšiu životnosť a využíva znateľne menšie množstvo energie.

Bezpečný a objemný úložný priestor vo dverách chladničky Hisense RS694N4TC2

Poznáte to – nechtiac otvoríte dvere chladničky príliš prudko a poháre vo dverách sa začnú rúcať a vypadávať. Tomu je pri chladničke Hisense RS694N4TC2 teraz koniec, a to hlavne vďaka špeciálnym držiakom, ktoré sa postarajú, aby všetok obsah poličiek zostal vždy, kde má. Úložného priestoru je vo dverách chladničky RS694N4TC2 vskutku veľa aj pre tie najväčšie plastové či sklenené fľaše.

Štýlová a pohodlná zároveň

Elegantný a moderný vzhľad chladničky Hisense RS694N4TC2 v antikorovom dizajne tiež zahŕňa štýlovú rukoväť, ktorá je zakomponovaná do dverí bez akýchkoľvek vyčnievajúcich častí. Rukoväť tak nijako nenarušuje slušivý vzhľad chladničky Hisense RS694N4TC2, a napriek tomu je otváranie veľmi pohodlné a jej čistenie úplne jednoduché a bezproblémové.



Parametre a špecifikácia

Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
179,3 cm Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
179,3 cm Hotovo!
Šírka
91 cm Hotovo!
Hĺbka
68,6 cm Hotovo!

Funkcie

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Hotovo!
Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet chladiacich okruhov
1 × Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
13 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
109 kg Hotovo!

Rozmery balenia

Výška balenia
188 cm Hotovo!
Šírka balenia
98 cm Hotovo!
Hĺbka balenia
78 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky široké chladničky nad 60 cm
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den,kamarád má tuto lednici a nápojový vydejnik točí vodu docela pomalu.Je to tak nastaveno nebo je to chyba?Chtěl bych si ji také pořídit

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se lednice usazuje. Zda je potřeba ji nějakým způsobem vyrovnávat nebo jen postavit a zapojit, nerovnost nijak neřešit? Děkuji za odpověď

Přeji hezký den, kolik se do nádobky vleze vody?

za jak dlouho od prviho spusteni lednice by mel byt hotovy led ?

Dobrý den, při nákupu lednice z Alza. Cz.. Je možné zařídit i technika pro odpojení dveří z chladničky?Do bytu nám totiž s nimi nevejde. Děkuji za odpověď Marcela

Dobrý den, jde vypnout výrobník ledu? Jestli ano , tak jak to mohu udělat? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, dají se u lednice a mrazáku odmontovat dveře? Do bytu jí jinak nedostanu. Jak je připojena voda a elektřína do výrobníku ledu ve dveřích? Děkuji.

Dobrý den, jak se led a ledová trist vyrábí? je to plné automatické nebo musíme něco ručně dělat? děkuji

Dobrý den, má tato lednice ledovač a drtič? Podle fotek ano, ale nikde o tom není žádná zmíňka. Děkuji.

Dobrý den má lednice antibakterialní ochranu?

12
Diskusia a poradňa k HISENSE RS694N4TC2
Príslušenstvo pre HISENSE RS694N4TC2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE RS694N4TC2.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií