Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HISENSE WDBL1014V

Zobraziť katalóg
HISENSE WDBL1014V
Práčka so sušičkou spredu plnená, energetická trieda A, hlavné funkcie: pridanie bielizne v priebehu prania, 84.5×59.5×66 cm (V׊×H)
Kód:  HISPRS001 Produktové číslo:  WDBL1014V Stránky výrobcu

HISENSE WDBL1014V

Inteligentné úsporné pranie a sušenie bielizne s práčkou so sušičkou HISENSE WDBL1014V

Práčka so sušičkou HISENSE WDBL1014V disponuje objemným bubnom s kapacitou na 10/7 kg bielizne a vďaka inteligentným technológiám zaistí úsporné a šetrné pranie a sušenie bielizne s vynikajúcimi výsledkami. Tento model ponúka 12 programov na pranie a 4 programy sušenia, ktoré zabezpečia optimálne podmienky pre rôzne druhy tkanín. Kvalitný invertorový motor umožní odstreďovanie vysokou rýchlosťou až 1 400 otáčok za minútu s minimálnymi vibráciami a hlučnosťou.



Program na rýchle pranie a sušenie

Ak potrebujete rýchlo vyprať a usušiť malé množstvo bielizne, zaiste uvítate rýchly program, ktorý zvládne 1 kg náplne za obyčajnú 1 hodinu. Prací proces trvá 15 minút a následné sušenie zaberie 45 minút. Pre maximálne bezpečnú prevádzku je práčka so sušičkou HISENSE WDBL1014V vybavená senzorom množstva peny a ochranou proti pretečeniu.


Bubon SnowFlake

Jedinečný bubon so špeciálnym vločkovým vzorom je navrhnutý tak, aby z bielizne odstránil aj tie najodolnejšie škvrny a zároveň bol dostatočne šetrný k jemným tkaninám. Bubon je navyše vybavený odolným chrómovaným povrchom s dlhou životnosťou a programom na automatické čistenie. Invertorový motor zaistí otáčanie bubna optimálnou rýchlosťou podľa hmotnosti náplne, vďaka čomu sa efektívne redukujú vibrácie a pranie je oveľa spoľahlivejšie a tiež úspornejšie.


Prehľadný LED displej práčky so sušičkou HISENSE WDBL1014V

Na jednoduchý výber zo 16 programov je k dispozícii otočný volič a veľký LED displej s tlačidlami, ktorý prehľadne zobrazí zvolené funkcie, teplotu a čas zostávajúci do ukončenia cyklu. Nechýba ani funkcia na odložený štart a detská poistka. O dokončení prania či sušenia vás bude informovať zvukový signál. Kvôli jednoduchšej obsluhe je ovládací panel lokalizovaný do češtiny.


Pozastaviť a pridať

Stlačením tlačidla na pozastavenie pranie v prvých desiatich minútach pracieho cyklu získate možnosť pridať zabudnutú bielizeň aj v prípade, keď sa už prací program začal.


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
66 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
84,5 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky so sušičkou, hĺbka nad 50 cm
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HISENSE WDBL1014V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE WDBL1014V.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií