Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

HISENSE WFEH9014VA

Zobraziť katalóg
HISENSE WFEH9014VA
Práčka s predným plnením – s predným plnením A+++ (-20%), 9kg, 1400 ot./min, hlučnosť 56/71dB, automatický dávkovač pracieho prostriedku, displej, 18 programov, odložený štart, český panel a popisky, program na čistenie bubna, detská zámka, odložený štart, Invertor, 10 rokov záruka na motor, V׊×H 84.5×59.5×61cm
Kód:  HISPRP001 Produktové číslo:  WFEH9014VA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HISENSE WFEH9014VA

Inteligentné úsporné pranie s práčkou s predným plnením  HISENSE WFEH9014VA

Inteligentná práčka HISENSE WFEH9014VA s predným plnením disponuje kapacitou bubna na 9 kg bielizne, takže je ideálna pre väčšie domácnosti, kde zaistí úsporné a šetrné pranie s vynikajúcimi výsledkami. Práčka disponuje rýchlosťou odstreďovania až 1 400 ot./min, pričom sa pýši tichým chodom bez vibrácií s maximálnou hlučnosťou len 71 dB. Na optimálny výkon je k dispozícii funkcia automatického dávkovania pracieho prostriedku a 18 pracích programov, vďaka ktorým dosiahnete vždy dokonalé výsledky.



Automatické dávkovanie

Inteligentný dávkovací mechanizmus vypočíta presné množstvo pracieho prostriedku potrebného na každú náplň až pre 20 pracích cyklov. Vďaka tejto inteligentnej funkcii dosiahnete najlepšie výsledky počas prania a navyše ušetríte nielen čas, ale aj peniaze. Kvôli maximálnej bezpečnosti prevádzky je práčka s predným plnením HISENSE WFEH9014VA vybavená senzorom na množstvo peny a ochranou proti pretečeniu.


Bubon SnowFlake

Jedinečný bubon so špeciálnym vločkovým vzorom je navrhnutý tak, aby z bielizne odstránil aj tie najodolnejšie škvrny a zároveň bol dostatočne šetrný k jemným tkaninám. Bubon je navyše vybavený odolným chrómovaným povrchom s dlhou životnosťou a programom na automatické čistenie. Invertorový motor zaistí otáčanie bubna optimálnou rýchlosťou podľa hmotnosti náplne, vďaka čomu sa efektívne redukujú vibrácie a pranie je oveľa spoľahlivejšie a tiež úspornejšie.


Prehľadný LED displej práčky s predným plnením HISENSE WFEH9014VA

Na jednoduchý výber z 18 pracích programov práčky s predným plnením HISENSE WFEH9014VAje k dispozícii otočný volič a veľký LED displej s tlačidlami, ktorý prehľadne zobrazí zvolené funkcie, teplotu a čas zostávajúci do ukončenia pracieho cyklu. Nechýba ani funkcia na odložený štart a detská poistka. O dokončení pracieho programu vás bude informovať zvukový signál. Kvôli jednoduchšej obsluhe je ovládací panel lokalizovaný do češtiny.


Pozastaviť a pridať

Stlačením tlačidla na pozastavenie prania v prvých desiatich minútach pracieho cyklu, získate možnosť pridať zabudnutú bielizeň aj v prípade, keď sa prací program už začal.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
18 Hotovo!
Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
18 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
61 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
84,5 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, mám kombinovanú práčku so sušičkou značky Hisense a potrebujem vedieť ako vyčistiť bubon po sušení, pretože len vytriediť bubon nestačí, pretože pri ďalšom praní sú na prádle žmolky. Za vašu odpoveď veľmi pekne ďakujem. Vaša odpoveď je pre mňa veľmi dôležitá

Dobrý den, co znamenají procenta v "A+++ (-20%)"? Díky

Diskusia a poradňa k HISENSE WFEH9014VA
Príslušenstvo pre HISENSE WFEH9014VA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE WFEH9014VA.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií