PET PET

Activa Alabama II

Zobraziť katalóg
Activa Alabama II
5 1 hodnotení
Gril plynový, 3 antikorové horáky s piezoelektrickým zapaľovaním, grilovacia plocha 55 x 40 cm, 2 poličky, kolieska, hadica na PB, regulátor, 105,5 x 53 x 126 cm, výška 110 cm
Kód:  GARGR013 Produktové číslo:  19789

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Activa Alabama II

S blížiacim sa letom a teplými dňami, kedy sa dá dlhšie posedieť na záhrade, pribúda grilovanie s priateľmi či rodinou. Vychutnajte si vôňu dobre prepečeného mäska a chrumkavej zeleniny, ktorú si hravo pripravíte na plynovom grile Alabama od nemeckej spoločnosti Activa. Rozmerná grilovacia plocha s prehľadom nasýti až 10 ľudí. Gril sa tak stane tým najlepším spoločníkom v čase, keď sa vám nečakane ohlási návšteva.

Kľúčové vlastnosti

  • Grilovanie bez škodlivín
  • Veko s antikorovou rúčkou
  • S prehľadom zvládne hostinu pre 10 ľudí
  • Gombíky s integrovaným piezo zapaľovaním
  • Mnoho odkladacích plôch
  • Výkonné antikorové horáky
  • Vrátane hadice na PB a regulátorov

Jedlo bez škodlivín

Gril zdobia tri výkonné horáky z ušľachtilej ocele, ktorá má veľký vplyv na ich životnosť. Vďaka horným krytom na horákoch je odkvapkávajúci tuk vedený mimo plameňa. Zhromažďuje sa v špeciálnej nádržke a vy si tak môžete byť istí, že váš pokrm bude zdravý, bez pripáleného tuku. Gril je vybavený otočnými gombíkmi, ktorými horáky ľahko zapálite a to vďaka integrovanému piezo zapaľovaniu. Nájdete tu aj praktický bočný varič na pohodlnú prípravu omáčok či horúcich nápojov.

Mnoho noviniek

Na nepriame grilovanie alebo ohrievanie už ugrilovaných pokrmov príde vhod vyklápací rošt. Hodiť sa bude aj dvojdielny liatinový rošt so smaltovanou úpravou. Gril tiež disponuje lakovaným vekom s integrovaným teplomerom, odkladacím priestorom naspodu a dvoma praktickými poličkami. Hmotnosť grilu je 30 kg a na jeho ľahký transport poslúžia veľké kolieska. Oproti iným grilom je už od základu vybavený príslušenstvom, ktoré je potrebné na pripojenie piatich alebo desiatich kilových plynových fliaš.

Doplňujúce informácie:

Rozmer grilovacej plochy:
55 × 40 cm

Výkon horákov:
9,6 kW

Výkon bočného variča:
3,2 kW

Rozmer:
105,5 × 53 × 126 cm

Hmotnosť:
30 kg

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Activa Alabama II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Activa Alabama II.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií