Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Activa Montana II

Zobraziť katalóg
Activa Montana II
Gril Gril plynový, 4 horáky s piezoelektrickým zapaľovaním, grilovacia plocha 46.5x80cm, dvojdielny liatinový rošt, liatinový bočný varič, hadica na PB, regulátor.
Kód:  GARGR004 Produktové číslo:  19785

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Activa Montana II

Grilujte zdravo a pohodlne! Plynový gril Activa Montana II so štyrmi horákmi vám pomôže obslúžiť hostí strednej garden party alebo väčšej rodinnej oslavy. Vďaka svojej kompaktnosti skrýva oveľa viac pracovného priestoru, než by ste čakali a navyše môžete na mieste dohotovit omáčky alebo prílohy vďaka prídavnému horáku. Piezoelektrické zapaľovanie umožňuje reguláciu teploty a urýchľuje vašu prácu. Tento kúsok je na našich skladoch už pripravený na začatie sezóny a čaká len na vás.

Kľúčové vlastnosti

  • kapacita vhodná pre stredne veľkú záhradnú oslavu
  • jednoduchá kontrola a regulácia teploty
  • kvalitný odolný materiál zaistí dlhú životnosť grilu
  • vďaka množstvu odkladacích plôch máte všetko zariadenie na dosah ruky

Parametre

Počet osôb:
14

zapaľovanie:
piezoelektrické

Počet horákov:
4 + 1

Príkon horákov:
14 kW

Materiál plochy:
liatina

Príkon bočného variča:
3,2 kW

Rozmer grilu:
148 x 56 x 107 cm

Rozmer grilovacej plochy:
46,5 x 80 cm

Hmotnosť grilu:
50 kg

Obsah balenia:
gril, hadice na PB, regulátor

Grilujte s najvyšším možným komfortom

Plochy grilu Activa Montana II sú liatinové, čo je veľmi odolný materiál. Aj jeho vybavenosť zaujme prakticky založené priaznivcov grilovania. Mimo štyroch oceľových horákov s piezoelektrickým zapaľovaním o výkone 14kW môžete využiť prídavný bočný varič s výkonom 3,2 kW - napríklad na prípravu či dohotovenie omáčok či príloh. Horáky grilu sú opatrené krytom, ktorý odvádza kvapkajúci tuk mimo plameň a odvádza ho do špeciálnej nádržky, týmto procesom gril zabraňuje prepaľovaniu oleja a jeho vplyvu na pokrmy pripravované - chránite svoje zdravie pred škodlivinami. 

Ďalej iste oceníte výklopné grilovacie rošty z liatiny, ktoré využijete pri dohotování a ohrievanie nepriamym grilovaním a už pripravené mäso či zeleninu tak udržíte stále teplé. Praktickosť grilu završuje množstvo odkladacích plôch: dve poličky, odkladací priestor pod grilom a držiak na obracačky či kliešte. Grilovaciu plochu uzatvára lakovaný poklop s integrovaným teplomerom.

Samozrejmosťou sú kolieska uľahčujúce ľahkú manipuláciu, ktorá gril Activa Montana II premieňajú takmer na mobilnú kuchyňu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je u tohoto rozbaleného kusu připojovací hadice k plynové lahvi?

Dobrý den, mám dotaz. Podle fotky to má z poloviny grilovací mřížku a z poloviny grilovací pánvičku (desku). Je možné tu desku dát pryč, aby byla mřížka po celé ploše? děkuji

Dobrý den, u zakoupeného grilu je návod pouze v polštině. prosím o zaslání návodu v českém jazyce. Vzhledem k tomu, že se jedná o manipulaci s plynem, je velmi nebezpečné zapojovat gril bez porozumění návodu. Navíc nevím, jakou bombu mohu připojit. Děkuji Petr Vála P.S. těšili jsme se na první grilování, je to zklamání

Diskusia a poradňa k Activa Montana II
Príslušenstvo pre Activa Montana II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Activa Montana II.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií