Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Activa Stew

Zobraziť katalóg
Activa Stew
4,0 2 hodnotení
Kotlík Gulášový kotlík s ohniskom, objem 14l
Kód:  GAR015b Produktové číslo:  11275 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Activa Stew

Pripravte sa na leto a odpočinok a užite si pohodu so svojimi najbližšími! S týmto perfektným kotlíkom uvaríte nielen dobré jedlo, ale aj pitie. Ľahko pripravíte tradičný guláš, polievky alebo omáčky, ale aj horúce nápoje ako varené víno, grog a ďalšie alkoholické i nealkoholické drinky. Zažijete večery plné zábavy a pozvite priateľov i celú rodinu na perfektnú oslavu! 

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektný záhradný kotlík s objemom 14 l
  • Ideálne na letné párty
  • Príprava jedál i nápojov
  • Kvalitné vyhotovenie

Precízna výroba

Tento originálny kotlík je vyrobený z ocele, ktorá je potiahnutá tvrdou vrstvou smaltu, čo zaručuje dlhodobú životnosť. Smaltom je samozrejme ošetrený aj objemný 14 litrový kotlík, pokrievky a takisto celé ohnisko. Komín je z trvanlivej nehrdzavejúcej ocele. Kotol aj vnútorný kotlík sú vybavené madlami pre maximálne pohodlie pri prenášaní. Súčasťou súpravy je aj antikorová naberačka a veľký odnímateľný popolník. 

A navyše...

Veľkou výhodou je možnosť kúriť ako dreveným uhlím, drevom alebo briketami, tak napríklad aj plynovým horákom. Súčasťou súpravy je aj antikorová naberačka a veľký odnímateľný popolník. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Activa Stew .
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií