Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AL-KO GTE 450 Comfort

Zobraziť katalóg
AL-KO GTE 450 Comfort
5 2 hodnotení
Strunová kosačka – s elektrickým pohonom, bez akumulátora, 450 W, záber 300 mm, so strunou, hmotnosť 2,9 kg
Kód:  BOL022a Produktové číslo:  112929 Stránky výrobcu

AL-KO GTE 450 Comfort

Od obľúbeného výrobcu motorových pomocníkov do záhrady, firmy AL-KO, prichádza ďalší výrobok, vďaka ktorému bude starostlivosť o váš pozemok zase o niečo jednoduchšia. GTE 450 Comfort je elektrická motorová strunová kosačka, s ktorou bude zástrih trávy či drobných drevín úplnou hračkou. Vďaka ochrannému krytu a vymedzovaču vzdialenosti možno pokojne a jednoducho kosiť napríklad aj pod kríkmi. Ak vám neskôr vegetácia rastie aj okolo stien, či múrov, nebude to problém.

S trojstupňovým nastavením sklonu na strunovej hlavici možno s kosačkou dosiahnuť aj do inak ťažko dosiahnuteľných miest, ako napríklad pod lavicami. Ochranný kryt s vymedzovačom vzdialenosti vám umožní vykášať pod kríkmi, pri stenách, či múroch. Výbornou vlastnosťou je tiež možnosť otočenia hlavice až o 180 stupňov – takto možno ľahko a precízne pokosiť napríklad previsnuté hrany trávnika.

Určite sa zíde aj hliníková teleskopická tyč s nastaviteľnou rukoväťou, takže si kosačku nastavíte presne podľa svojich potrieb. Jednoducho parádne kosenie s pracovnou šírkou 30 cm a hmotnosťou iba 2,9 kg – to všetko za veľmi prijateľnú cenu!

 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Príkon 450 W
  • Nastaviteľná rukoväť
  • Pracovná šírka 30 cm
  • Dvojitá nylonová struna
  • Nastavenie struny automaticky poklepom
  • Hliníková teleskopická tyč s nastaviteľnou rukoväťou
  • Otočná strunová hlavica až o 180 stupňov

 

Parametre a špecifikácia:

Príkon:
450 W

Zdroj pohonu:
Elektrický

Priemer strihu:
30 cm

Systém kosenia:
Dvojitá nylonová struna (2 mm)

Hmotnosť:
2,9 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AL-KO GTE 450 Comfort Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AL-KO GTE 450 Comfort. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AL-KO GTE 450 Comfort.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií