Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V + 2,4 A nabíjačka + 2 Ah batéria

Zobraziť katalóg
AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V + 2,4 A nabíjačka + 2 Ah batéria
Strunová kosačka – 20 V, miesto struny systém 2-vymeniteľných čepieľok (v balení 20 ks náhradných), šírka kosenia 254 mm, ergonomická protišmyková rukoväť, nastaviteľné druhé držadlo, teleskopické nastavenie dĺžky, kosacia hlava s krytom, nastaviteľný sklon hlavy v 4 pozíciách, otočná o 90° v oboch smeroch, predná vodiaca ochrana, bezpečnostná poistka, 9 000 ot/min, uhlíkový typ motora, rozmery 112 × 30 × 16 cm, nastavenie dĺžky 112 – 140 cm, hmotnosť 1,8 kg + akumulátor 20 V, kapacita 2 Ah a nabíjačka 2,4 A, kompatibilná so systémom BatteryONE
Super cena
75,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  BUNATPT024 Produktové číslo:  BUNATPT024
AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V + 2,4 A nabíjačka + 2 Ah batéria 75,90 € Momentálne nedostupné

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V + 2,4 A nabíjačka + 2 Ah batéria

AlzaTools

Ľahká a výkonná akumulátorová strunová kosačka

Už nechcete zažívať ťažkú a úmornú prácu s motorovou alebo klasickou káblovou strunovou kosačkou? Zaobstarajte si strunovku AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V a aj údržbu trávnika si budete doslova užívať. S touto akumulátorovou strunovou kosačkou bude kosenie okrajov trávnika, okolo stromov, kameňov, skaliek alebo obrubníkov jednoduché, nenáročné a tiché ako nikdy predtým. Strunová kosačkaspĺňa všetky najnovšie bezpečnostné štandardy a osloví vás predovšetkým kvalitnými materiálmi, precíznym spracovaním a špičkovou ergonómiou, práca s ňou tak bude úplnou hračkou. Navyše je súčasťou uceleného radu nástrojov BatteryONE 20 V, ktorým dodávajú šťavu naše spoľahlivé batérie. A to najlepšie na koniec. Aby ste nemuseli nič riešiť,tak sme k kosačke rovno pribalili 2,4A nabíjačku a 2 Ah akumulátor. Na strunovú kosačku AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V, nabíjačku a konštrukciu batérie dostanete záruku na 3 roky a možnosť vrátenia tovaru do 90 dní bez udania dôvodu, a to dokonca aj pokiaľ nakupujete na IČ – s AlzaTools nakupujete úplne bez rizík.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V +2,4A nabíjačka + 2Ah batéria
AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V +2,4A nabíjačka + 2Ah batéria

Záruka 3 roky

Na produkt sa vzťahuje predĺžená 3-ročná záruka aj pre podnikateľov

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V +2,4A nabíjačka + 2Ah batéria

90 dní na vrátenie

Ak nebudete spokojní, môžete výrobok do 90 dní vrátiť


AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V +2,4A nabíjačka + 2Ah batéria

Kosačka AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V prekvapí svojou obratnosťou

Strunová kosačka namiesto klasickej struny využíva systém dvoch čepieľok, ktorý sa vyznačuje svojou jednoduchosťou a bezúdržbovou prevádzkou – odpadá nutnosť neustáleho nastavovania optimálnej dĺžky struny. Čepieľky stačí raz za čas vymeniť a o nič viac sa nemusíte starať. Iste oceníte, že 20-náhradných čepieľok nájdete v základnom balení. Čepieľky si navyše vďaka praktickému držiaku môžetepripnúť priamo k kosačke AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V a mať ich neustále po ruke pripravené na výmenu.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V +2,4A nabíjačka + 2Ah batéria

Kosenie v horšie dostupných miestach už nebude žiadny problém

Hlava strunovej kosačky AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V má záber 254 mm, je nastaviteľná v 4 pozíciách a otočná o 90° v oboch smeroch – obsekávanie chodníkov tak bude jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Už nebudete musieť vymýšľať rôzne krkolomné pozície, jednoducho nastavíte vyžínaciu hlavu do požadovanej pozície a dáte sa do kosenia. Predný drôtený chránič potom využijete pri koseníokolo múrov, stromov alebo rastlín. O ochranu pred odlietavajúcimi kamienkami pri kosení sa stará robustný bezpečnostný plastový kryt.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V +2,4A nabíjačka + 2Ah batéria

Bezkonkurenčná ergonómia vyladená do posledného detailu

Kosenie s touto strunovou kosačkou bude maximálne pohodlné. AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V je vybavená ergonomickou a protišmykovou rukoväťou s bezpečnostnou poistkou. Nechýba ani druhé držadlo, ktoré si môžete nastaviť tak, aby úchop kosačky bol čo najpríjemnejší. Okrem toho si možno pomocou teleskopickej násady prispôsobiť aj dĺžku kosačky od 112 do 140 cm – pri kosení sa už nebudetemusieť hrbiť. Kosačka je osadená spoľahlivým uhlíkovým motorom s maximálnou rýchlosťou 9 000 otáčok za minútu. Samozrejmosťou sú bezpečnostné poistky proti preťaženiu či prehriatiu.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V +2,4A nabíjačka + 2Ah batéria

S dodávaným akumulátorom môžete napájať niekoľko desiatok prístrojov BatteryONE 20 V

V balení je okrem 2,4A nabíjačky (24FCH20V) a tiež 2 Ah akumulátor (20LBP20V) s pokročilými technológiami. Prémiové Li-Ion články bez pamäťového efektu sú zárukou, že akumulátor poskytuje optimálny výkon na akúkoľvek činnosť, zároveň umožňujú dlhšiu výdrž a maximalizujú životnosť. Robustné vyhotovenie a antivibračné technológie zvyšujú odolnosť a zlepšujú komfort pri práci. Rýchlu ajednoduchú inštaláciu akumulátora BatteryONE 20 V zaisťuje rýchloupínací systém s bezpečnostnou západkou. Samozrejmosťou je perfektne viditeľný trojstupňový ukazovateľ stavu nabitia. Tento akumulátor je možné okrem strunovej kosačky AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V používať vo všetkom kompatibilnom ručnom a záhradnom náradí AlzaTools BatteryONE 20 V, ako je vŕtacie kladivo, okružná píla,priamočiara píla, fukár na lístie, nožnice na plot a ďalšie desiatky prístroj.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V +2,4A nabíjačka + 2Ah batéria

S predĺženou 3-ročnou zárukou môžete byť bez starostí

Spokojnosť zákazníkov staviame na prvé miesto, a preto vám chceme ponúknuť aj niečo navyše. Keďže si za kvalitou výrobkov našej značky AlzaTools maximálne stojíme, poskytujeme na strunovú kosačku AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V, nabíjačku a konštrukciu batérie predĺženú záruku na 3 roky, ktorú dávame úplne všetkým – aj podnikateľom. Túto nadštandardnú záruku získavate automaticky a beznutnosti registrácie!

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V +2,4A nabíjačka + 2Ah batéria

Detailná špecifikácia akumulátorovej strunovej kosačky AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V + 2,4 A nabíjačka + 2 Ah batéria

Dodávané vrátane 2,4 A nabíjačky (24FCH20V) a 2 Ah batérie (20LBP20V)

Kompatibilná s batériami systému AlzaTools BatteryONE 20 V

Spoľahlivý uhlíkový typ motora

Rýchlosť motora: 9 000 ot. /min

Záber kosenia: 254 mm

Na kosenie využíva dve čepieľky

Ergonomická protišmyková rukoväť a nastaviteľné druhé držadlo

Teleskopická násada na nastavenie dĺžky kosačky od 112 do 140 cm

Robustný kryt na maximálnu bezpečnosť pri kosení

Nastaviteľný sklon hlavy v 4 pozíciách

Vyžínacia hlava je otočná o 90° v oboch smeroch na ľahšie obsekávanie chodníka

Predná vodiaca ochrana, ktorú využijete pri kosení okolo napr. múru

Bezpečnostná poistka proti preťaženiu a prehriatiu

Súčasťou je 20- náhradných čepieľok

Rozmery: 112 × 30 × 16 cm

Hmotnosť: 1,8 kg

Orientačná výdrž 2 Ah batérie (nepretržité kosenie): až 15 minút

Poznámka: 3-ročná záruka sa vzťahuje iba na konštrukciu batérie, nevzťahuje sa na pokles kapacity spôsobenej bežným používaním

Rodina produktov AlzaTools BatteryONE 20V

S akumulátorovým náradím AlzaTools BatteryONE 20 V sa nemusíte obmedzovať prístupom k elektrickej sieti a vďaka batériám s voliteľnou kapacitou bude práca s náradím vždy maximálne pohodlná a efektívna. Príjemným benefitom je skutočnosť, že jeden akumulátor môžete používať vo viacerých prístrojoch. S AlzaTools BatteryONE 20 V si kompletne vybavíte nielen dielňu, ale aj záhradu všetkým potrebným– od vŕtačky, uhlovej brúsky až po motorovú pílu, nožnice na plot a ďalšie náradie. Pri jednotlivých produktoch hľadíme na kvalitné spracovanie, solídny výkon a v neposlednom rade aj na používateľský komfort.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Pohon

Pohon
Akumulátorový Hotovo!

Žací systém

Žací systém
Nôž Hotovo!

Akumulátor

Počet akumulátorov
1 Hotovo!
Kapacita akumulátora
2 Ah Hotovo!
Napätie
20 V Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Zariadenie Hotovo!
Druh akumulátora
Li-Ion Hotovo!

Akumulátor

Kapacita
2 Ah Hotovo!
Napätie
20 V Hotovo!
Aku program
AlzaTools BatteryOne Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ake cepielky je mozne kupit k tomuto vyzinacu? Dakujem

Diskusia a poradňa k AlzaTools CGT20V BatteryONE 20 V + 2,4 A nabíjačka + 2 Ah batéria
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V + 2,4A nabíječka + 2Ah baterie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V + 2,4 A töltő + 2 Ah akku.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií