AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20 V + dual nabíjačka + 2× 4 Ah batéria

Zobraziť katalóg
AlzaTools CSC40V BatteryONE 20 V + dual nabíjačka + 2× 4 Ah batéria
Strunová kosačka – akumulátorová, 40 V (2× 20 V), záber kosenia 30 cm, ergonomická protišmyková rukoväť, výškovo nastaviteľný predný držiak, nastaviteľný vodiaci kryt, nastaviteľný sklon žacej hlavy v 6 pozíciách, otočná hlava a kolieska na dokosenie okolo obrubníkov, uhlíkový typ, šírka struny 1,6 mm, rozmery 157,5 × 33,5 × 21 cm, hmotnosť 2,9 kg, súčasťou balenia 2× akumulátor 20 V, kapacita 4 Ah a duálna nabíjačka 3,5 A, kompatibilná so systémom BatteryONE 20V
Super cena
209,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  BUNATPT033 Produktové číslo:  BUNATPT033
AlzaTools CSC40V BatteryONE 20 V + dual nabíjačka + 2× 4 Ah batéria 209,90 € Momentálne nedostupné

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20 V + dual nabíjačka + 2× 4 Ah batéria

AlzaTools

Spoľahlivý a výkonný pomocník na údržbu trávnika

Už nechcete zažívať ťažkú a úmornú prácu s motorovou strunovou kosačkou? Zaobstarajte si akumulátorový vyžínač AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V a aj údržbu trávnika si budete doslova užívať. Kosenie okrajov trávnika, okolo stromov, kameňov, skaliek alebo obrubníkov bude jednoduché, nenáročné a tiché ako nikdy predtým. Strunová kosačka spĺňa všetky najnovšie bezpečnostné štandardy a osloví vás predovšetkým kvalitnými materiálmi, precíznym spracovaním a špičkovou ergonómiou, práca s ňou tak bude úplnou hračkou. Navyše je súčasťou ucelenej rady nástrojov BatteryONE 20V, ktorým dodávajú šťavu naše spoľahlivé batérie s pokročilou technológiou a prémiovými Li-Ion článkami bez pamäťového efektu. A to najlepšie na koniec. Aby ste nemuseli nič riešiť, tak sme do balenia rovno pridali duálnu nabíjačku a dva 4 Ah akumulátory. Okrem toho na kosačku AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V, nabíjačku a konštrukciu batérií dostanete záruku na 3 roky a možnosť vrátenia tovaru do 90 dní bez udania dôvodu, a to dokonca aj pokiaľ nakupujete na IČ – s AlzaTools nakupujete úplne bez rizík.

Akumulátorová strunová sekačka AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dualní nabíječka + 2x 4Ah baterie
Akumulátorová strunová sekačka AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dualní nabíječka + 2x 4Ah baterie

Záruka 3 roky

Na produkt sa vzťahuje predĺžená 3-ročná záruka aj pre podnikateľov

Akumulátorová strunová sekačka AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dualní nabíječka + 2x 4Ah baterie

90 dní na vrátenie

Ak nebudete spokojní, môžete výrobok do 90 dní vrátiť


Akumulátorová strunová sekačka AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dualní nabíječka + 2x 4Ah baterie

Vyžínač AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V prekvapí svojou obratnosťou a všestrannosťou

Strunová kosačka využíva nylonovú strunu s hrúbkou 1,6 mm a šírka záberu je 30 cm. Vyžínač AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V je pripravený na náročné nasadenie a predstavuje tak perfektnú voľbu, aj keď máte rozľahlejšiu záhradu. Medzi praktické funkcie je možné určite zaradiť automatické skracovanie struny a systém pre jej ľahké odvíjanie. Žacou hlavou stačí poklepať o zem a struna sa sama predĺži. O ochranu pred odlietavajúcimi kamienkami pri kosení sa stará robustný bezpečnostný plastový kryt. Práca s touto akumulátorovou strunovou kosačkou tak bude mimoriadne pohodlná, efektívna a bezpečná.

Akumulátorová strunová sekačka AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dualní nabíječka + 2x 4Ah baterie

Kosenie v zle dostupných miestach? S našou strunovou kosačkou žiadny problém

Žaciu hlavu strunovej kosačky budete môcť nastaviť celkom v 6 pozíciách a otočiť o 90° – obkosenie chodníkov tak bude jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Už nebudete musieť vymýšľať rôzne krkolomné pozície, jednoducho nastavíte vyžínaciu hlavu do požadovanej pozície a dáte sa do kosenia. Pri dosekávaní okolo obrubníkov určite oceníte kolieska, ktoré nielen zvyšujú presnosť kosenia, ale predovšetkým znižujú námahu. Predný drôtený chránič potom využijete pri kosení v blízkosti múrov, stromov alebo rastlín.

Akumulátorová strunová sekačka AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dualní nabíječka + 2x 4Ah baterie

Bezkonkurenčná ergonómia vyladená do posledného detailu

Kosenie s akumulátorovou kosačkou AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V bude maximálne pohodlné. Okrem nízkej hmotnosti je tiež vybavený ergonomickou a protišmykovou rukoväťou s bezpečnostnou poistkou a nechýba ani druhé držadlo, ktoré si môžete výškovo prispôsobiť tak, aby úchop kosačky bol čo najpríjemnejší. Všetky nastavenia vykonáte samozrejme bez náradia. Strunová kosačka je osadená spoľahlivým uhlíkovým motorom s maximálnou rýchlosťou 6 700 otáčok za minútu. Samozrejmosťou sú bezpečnostné poistky proti preťaženiu či prehriatiu.

Akumulátorová strunová sekačka AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dualní nabíječka + 2x 4Ah baterie

S dodávanými akumulátormi môžete napájať niekoľko desiatok prístrojov BatteryONE 20V

Súčasťou balenia sú okrem duálnej nabíjačky (DCH20V) aj dva 4 Ah akumulátory (40LBP20V) s pokročilými technológiami. Prémiové Li-Ion články bez pamäťového efektu sú zárukou, že akumulátory poskytujú optimálny výkon pre akúkoľvek činnosť, zároveň umožňujú dlhšiu výdrž a maximalizujú životnosť. Robustné vyhotovenie a antivibračné technológie zvyšujú odolnosť a zlepšujú komfort pri práci. Rýchlu a jednoduchú inštaláciu akumulátorov BatteryONE 20 V zaisťuje rýchloupínací systém s bezpečnostnou západkou. Samozrejmosťou je perfektne viditeľný trojstupňový ukazovateľ stavu nabitia. Tieto akumulátory je možné okrem vyžínača AlzaTools CSC40V BatteryONE 20 V používať vo všetkom kompatibilnom ručnom a záhradnom náradí AlzaTools BatteryONE 20V, ako je vŕtačka, priamočiara píla, uhlová brúska, fukár na lístie, nožnice na plot a ďalšie desiatky prístrojov.

Akumulátorová strunová sekačka AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dualní nabíječka + 2x 4Ah baterie

S predĺženou 3-ročnou zárukou môžete byť bez starostí

Spokojnosť zákazníkov staviame na prvé miesto, a preto vám chceme ponúknuť aj niečo navyše. Keďže si za kvalitou výrobkov našej značky AlzaTools maximálne stojíme, poskytujeme na kosačku strunovú AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V, nabíjačku a konštrukciu batérií predĺženú záruku na 3 roky, ktorú dávame úplne všetkým - aj podnikateľom. Túto nadštandardnú záruku získavate automaticky a bez nutnosti registrácie!

Akumulátorová strunová sekačka AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dualní nabíječka + 2x 4Ah baterie

Detailná špecifikácia akumulátorovej strunovej kosačky AlzaTools CSC40V BatteryONE 20 V + duálna nabíjačka + 2× 4 Ah batéria

Dodávané vrátane duálnej nabíjačky (DCH20V) a dvoch 4 Ah batérií (40LBP20V)

Akumulátorová strunová kosačka s batériami systému AlzaTools BatteryONE 20 V

Spoľahlivý uhlíkový typ motora

Rýchlosť motora: 6 700 ot./min 

Záber kosenia: 30 cm

Na kosenie využíva nylonovú strunu s hrúbkou 1,6 mm

Ergonomická protišmyková rukoväť a výškovo nastaviteľná druhá rukoväť

Odnímateľné kolieska na dosiekanie okolo obrubníkov

Robustný kryt pre maximálnu bezpečnosť pri kosení

Nastaviteľný sklon hlavy v 6 pozíciách

Žacia hlava je otočná o 45° pre ľahšie obsekávanie chodníka

Predná vodiaca ochrana, ktorú využijete pri kosení v blízkosti múrov, stromov alebo rastlín

Bezpečnostná poistka proti preťaženiu a prehriatiu

Odvíjanie struny poklepom o zem

Automatické skracovanie struny

Vyžaduje dva akumulátory BatteryONE 20V rovnakej kapacity 40 V

(2× 20 V batéria)

Rozmery: 157,5 × 33,5 × 21 cm

Hmotnosť: 2,9 kg

Orientačná výdrž 4Ah batérií (nepretržitý chod): až 25 minút

Poznámka: 3-ročná záruka sa vzťahuje iba na konštrukciu batérií, nevzťahuje sa na pokles kapacity spôsobenej bežným používaním

Rodina produktov AlzaTools BatteryONE 20V

S akumulátorovým náradím AlzaTools BatteryONE 20 V sa nemusíte obmedzovať prístupom k elektrickej sieti a vďaka batériám s voliteľnou kapacitou bude práca s náradím vždy maximálne pohodlná a efektívna. Príjemným benefitom je skutočnosť, že jeden akumulátor môžete používať vo viacerých prístrojoch. S AlzaTools BatteryONE 20V si kompletne vybavíte nielen dielňu, ale aj záhradu všetkým potrebným – od vŕtačky, uhlovej brúsky až po motorovú pílu, nožnice na plot a ďalšie náradie. Pri jednotlivých produktoch hľadíme na kvalitné spracovanie, solídny výkon a v neposlednom rade aj na používateľský komfort.

Na nákup budete potrebovať


Parametre a špecifikácia

Porovnať

Pohon

Pohon
Akumulátorový Hotovo!

Žací systém

Žací systém
Struna Hotovo!

Akumulátor

Doba nabíjania
90 min (1,5 h) Hotovo!
Počet akumulátorov
2 Hotovo!
Kapacita akumulátora
4 Ah Hotovo!
Napätie
20 V Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Zariadenie Hotovo!
Druh akumulátora
Li-Ion Hotovo!

Akumulátor

Kapacita
4 Ah Hotovo!
Napätie
40 V Hotovo!
Aku program
AlzaTools BatteryOne Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz ohledně struny - lze si doplňovat žací strunu sám návinem (jaká tloušťka max..) nebo je nutné koupit vždy celou cívku AlzaTools Spare Spool for AT-CSC40V? Děkuji.

Dobry den vaha je 2,9kg s bateriami ci bez? Ak bez kolko to prosim vazi spolu?

Sekačka běží na dva akumulátory 4Ah a má výdrž jen 20-30 minut ? Není to trochu málo ? U jiných značek je doba provozu na jednu baterku cca. 20 minut.

Dobrý deň nikde som sa nedočítal o čase ako dlho vydrží kosiť, samozrejme tl záleží od náročnosti kesenia ale aspoň priemerná dĺžka by ma zauímala. Ďakujem

Diskusia a poradňa k AlzaTools CSC40V BatteryONE 20 V + dual nabíjačka + 2× 4 Ah batéria
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dual nabíječka + 2× 4Ah baterie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dual töltő + 2× 4 Ah akku.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií