AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BESTWAY Aquatronix

Zobraziť katalóg
BESTWAY Aquatronix
2,0 1 hodnotení
Vysávač do bazéna – autonómny robotický vysávač, nabíjanie 6 – 8hod, 90min prevádzky, pre bazény do 45m2, prietok 2700l/h
Kód:  BEWAY01v4 Produktové číslo:  58482 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BESTWAY Aquatronix Predaj skončil

BESTWAY Aquatronix

Prajete si, aby váš záhradný bazén žiaril čistotou a voda v ňom bola priezračne čistá? Potom vás doslova nadchne robotický vysávač BESTWAY Aquatronix, ktorý sa postará o precízne vyčistenie bazénovej vody, a to bez akejkoľvek vašej energie a námahy. Vysávač totiž funguje na princípe automatického čistenia. Jediné, čo je potrebné pre jeho sprevádzkovanie urobiť, je zopnúť spínač a položiť ho do bazéna. Vstavaný vodný senzor aktivuje čistenie v okamihu, akonáhle je vysávač plne ponorený do vody. V prípade nedostatočného množstva vody senzor zariadenie vypne, čím ochráni jeho motor. Vysoko účinné čistenie zaistí patentovaný systém smerových trysiek. Filtrovacie sito z nerezovej ocele pritom zachytí až 4,5 l nečistôt, a navyše je veľmi nenáročné na údržbu. Vysávač BESTWAY Aquatronix je vhodný pre použitie v nadzemných aj zapustených bazénoch s plochým dnom s rozlohou 45 m2.

Kľúčové vlastnosti vysávača do bazéna BESTWAY Aquatronix

  • Robotický vysávač pre údržbu bazénovej vody
  • Fungujúci na princípe automatického čistenia
  • BESTWAY Aquatronix so vstavaným vodným senzorom
  • Patentovaný systém smerových trysiek pre vysoko účinné čistenie
  • Filtrovacie sito zachytí až 4,5 l nečistôt
  • Kontrolka indikujúca prevádzku
  • Rukoväť pre komfortné prenášanie
  • Vhodný pre nadzemné aj zapustené bazény s rozlohou až 45 m2
  • Farebné vyhotovenie: bielo-modré

Pre dokonale čistý bazén bez námahy

Robotický vysávač BESTWAY Aquatronix precíznym spôsobom zbaví váš bazén všetkých nečistôt a vy si tak budete môcť užívať skvelého letného osvieženia v úplnej čistote. Vysávač BESTWAY Aquatronix je vybavený svetelnou kontrolkou, ktorá indikuje jeho zapnutie a prevádzku. Tá funguje za pomoci zabudovanej trvanlivej dobíjacej lítiové batérie. Po 90 minútach prevádzky je potreba batériu dobiť, čo trvá 5 – 6 hodín. Po tejto dobe je vysávač BESTWAY Aquatronix opäť pripravený na prevádzku. Rukoväť v jeho hornej časti potom umožní komfortné prenášanie. Robotický vysávač BESTWAY Aquatronix je zárukou priezračne čistej vody vo vašom záhradnom bazéne, a to bez akejkoľvek vašej nutnej námahy či vynaloženej energie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí bazénového automatického vysavače BESTWAY Aquatronix i sada pro vypuštění/vyzvednutí zařízení ? Děkuji za odpověď

lano: je v baleni dodavane silonove lanko na privazani vysavace k okraji bazenu,aby po ukonceni cyklu nemusel do vody?

Diskusia a poradňa k BESTWAY Aquatronix
Príslušenstvo pre BESTWAY Aquatronix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BESTWAY Aquatronix.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií