Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BESTWAY Lay-Z-Spa Hawaii AirJet 1.80 m × 1.80 m × 71 cm

Zobraziť katalóg
BESTWAY Lay-Z-Spa Hawaii AirJet 1.80 m × 1.80 m × 71 cm
Vírivka – 120 dýz, pre 6 osôb, tvar štvorca s rozmermi 1.8×1.8m a výškou 0.71m, objem 840l, kartušová filtrácia, podložka súčasťou balenia
Kód:  BEWAY01i5 Produktové číslo:  54154 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BESTWAY Lay-Z-Spa Hawaii AirJet 1.80 m × 1.80 m × 71 cm Predaj skončil

BESTWAY Lay-Z-Spa Hawaii AirJet 1.80 m × 1.80 m × 71 cm

Vírivka BESTWAY Lay-Z-Spa Hawaii AirJet je ideálnym spôsobom odpočinku a relaxácie. Štvorcová nafukovacia vírivka je určená na celoročné využitie, či už ju umiestnite do interiéru vášho domu, na záhradu či terasu. Vyniká veľmi jednoduchým sprevádzkovaním. Pomocou hlavnej ovládacej jednotky a bazénovej pumpy ju jednoducho nafúknete, napustíte vodu a môžete si začať užívať prúdenie bubliniek. Hlavná ovládacia jednotka rovnako zaisťuje výkonnú kartušovú filtráciu aj prietokový digitálny nastaviteľný ohrev vody do teploty 40 °C. Vďaka tomu si môžete teplotu vody zvoliť presne podľa vašej potreby, na príjemný či horúci kúpeľ. Teplotu je možné pritom navyšovať o 1,5 °C za hodinu. Vírivku môže pohodlne používať 6 dospelých osôb naraz, je teda vhodná aj pre väčšie rodiny s deťmi. Užívajte si chvíle relaxácie a príjemnej perličkovej masáže vďaka BESTWAY Lay-Z-Spa Hawaii AirJet.

Kľúčové vlastnosti vírivky BESTWAY Lay-Z-Spa Hawaii AirJet 1,80 m × 1,80 m × 71 cm

  • Nafukovacia vírivka
  • Vhodná na celoročné využitie
  • Komfortné používanie 6 dospelými osobami naraz
  • Veľmi jednoduché sprevádzkovanie pomocou nafúknutia
  • Ohrev nastaviteľný do teploty 40 °C
  • S výhrevnosťou 1,5 °C za hodinu
  • Vírivka BESTWAY so 120 vzduchovými tryskami
  • Farebné vyhotovenie: modré

Dokonalý spôsob relaxácie

Vírivka BESTWAY je opatrená 120 vzduchovými tryskami, ktoré sa postarajú o perfektnú perličkovú masáž. Tá má veľmi blahodárne účinky na celé telo, vrátane pohybového aparátu, pokožky a je vynikajúca na celkové psychické uvoľnenie. Vírivka je vybavená dvoma rukoväťami, ktoré slúžia na jej komfortné prenášanie vo vypustenom stave. Mäkká izolovaná podlaha vírivky je vybavená vypúšťacím ventilom a vonkajšie steny sú vyrobené z vysoko pevného a odolného materiálu TriTech. Výkonný filtračný systém pritom zabezpečí jej precízny chod. BESTWAY Lay-Z-Spa Hawaii AirJet je jednoducho skvelou voľbou pre chvíle odpočinku a uvoľnenia celého tela.

Objem:
840 l

Rozmery:
180 × 180 × 71 cm


Parametre a špecifikácia

Výška
0,71 m Hotovo!
Dĺžka
1,8 m Hotovo!
Šírka
1,8 m Hotovo!
Filtrácia v balení
Kartušová filtrácia Hotovo!
Objem
840 l Hotovo!

Rozmery

Výška
0,71 m Hotovo!
Dĺžka
1,8 m Hotovo!
Šírka
1,8 m Hotovo!

Filtrácia

Filtrácia v balení
Kartušová filtrácia Hotovo!

Objem

Objem
840 l Hotovo!

Dizajn

Tvar
Štvorec Hotovo!

Výbava

Výbava
podložka Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

DOBRÝ DEN ,MÁM VÍŘIVKU BESTWAY LAY-SPA HAWAII AIR JET A NEDAŘÍ SE MI JÍ NAFOUKNOUT A ZPROVOZNIT.POZAPOJENÍ DO SÍTĚ SE NA PÁR SEKUND ROZSVÍTÍ DISPLAY NA MOTORU A PO TÉ ZHASNE,NEVÍM CO S TÍM,V DOBĚ KOUPI BYLO MOŽNÉ SHLÉDNOUT VIDEONÁVOD NA INSTALACI A ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ PŘI ZPROVOZNĚNÍ,TEN BOHUŽEL TEN UŽ NENÍ K DISPOZICI.PORADÍ MI NĚKDO??

Můžu nechat napustenou vyrivku prez zimu?

Diskusia a poradňa k BESTWAY Lay-Z-Spa Hawaii AirJet 1.80 m × 1.80 m × 71 cm
Príslušenstvo pre BESTWAY Lay-Z-Spa Hawaii AirJet 1.80 m × 1.80 m × 71 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BESTWAY Lay-Z-Spa Hawaii AirJet 1.80m x 1.80m x 71cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BESTWAY Lay-Z-Spa 71 "x 71" x 28"/1.80mx 1.80mx 71cm Hawaii AirJet.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií