Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Black & Decker GL933

Zobraziť katalóg
Black & Decker GL933
4,8 5 hodnotení
Strunová kosačka elektrická, 900 W, záber 33 cm, systém AFS, vodiace koliesko, nastaviteľná druhá rukoväť, systém pohonu E-Drive, balenie obsahuje štandardnú cievku, cievku na veľmi náročnú prevádzku a 10 ks strún na veľmi náročnú prevádzku (HDL)
Kód:  BOD121o Produktové číslo:  GL933 Stránky výrobcu

Black & Decker GL933

Elektrická strunová kosačka Black & Decker GL933 so šírkou záberu 33 cm je vďaka vodiacemu koliesku ideálnym nástrojom na dokonalú úpravu vášho trávnika. Patentovaná technológia E-Drive implementovaná v prevodovom systéme zaisťuje zvýšený výkon. Kosačka je tak spoľahlivá, aj v tých najťažších podmienkach. Perfektné podmienky na prácu - aj počas niekoľkých hodín a presnú ovládateľnosť sľubujú ideálne vyváženie. To zabezpečuje predovšetkým poloha motora, ktorý je umiestnený uprostred. Jednoduché pokosenie, aj tých najodolnejších burín sľubuje struna vyrobená na veľmi náročnú prevádzku. Automatický systém posuvu jednej struny AFS znižuje vašu námahu a šetrí čas. Samozrejmosťou je nastaviteľná druhá rukoväť - možno ju prispôsobiť presne podľa vašich potrieb.  

 

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon: 900 W
  • Šírka záberu 33 cm
  • Nastaviteľná druhá rukoväť
  • Vodiace koliesko
  • Systém pohonu E-Drive
  • Automatický systém posuvu struny

Balenie obsahuje:
Štandardnú cievku
Cievku na veľmi náročnú prevádzku
10 kusov strún na veľmi náročnú prevádzku (HDL)

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, objednal jsem si u Vás a již mám doručeno zboží GL933 a potřeboval by jsem náhradní struny do této ,,sekačky,, Děkuji za zaslání odkazu k jejich objednání. Děkuji Radoslav Vnenčák, 776 708 734

Diskusia a poradňa k Black & Decker GL933
Príslušenstvo pre Black & Decker GL933 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black&Decker GL933. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Black & Decker GL933.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií