Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH EasyGrassCut 18-260

Zobraziť katalóg
BOSCH EasyGrassCut 18-260
4,8 9 hodnotení
Strunová kosačka – akumulátorový pohon, kapacita akumulátora 2Ah, počet akumulátorov: 2, záber 260mm, žací systém: struna, hmotnosť 2.1kg
Kód:  BOFAC9w1 Produktové číslo:  0.600.8C1.C02 Stránky výrobcu

BOSCH EasyGrassCut 18-260

Akumulátorová strunová kosačka BOSCH EasyGrassCut 18-260 vám umožní jednoduché a presné kosenie trávy aj na ťažko prístupných miestach. Výhodou kosačky je jej tichý chod a nízka hmotnosť zabezpečujúca ľahkú manipuláciu. Vďaka širokému záberu kosenia s jej pomocou bez problémov pokosíte a upravíte veľkú časť pozemku. Poloautomatická cievka odvíja strunu automaticky pri uvoľnení spúšte, takže nie je nutné cievku ručne nastavovať, či klopať hlavou kosačky. Vychutnajte si kosenie bez nutnosti doplňovania benzínu a zamotaných káblov, vďaka akumulátorovému pohonu kosačky BOSCH EasyGrassCut 18-260. Táto kosačka je dodávaná s dvomi akumulátormi.

Kľúčové vlastnosti strunovej kosačky BOSCH EasyGrassCut 18-260

  • Ergonomická rukoväť umožní pevné uchopenie
  • Tichý chod strunovej kosačky BOSCH EasyGrassCut 18-260
  • Vyvážená a ľahká konštrukcia zaručí pohodlnú manipuláciu
  • Nastaviteľná otočná hlava na údržbu ťažko prístupných miest
  • 18 V akumulátor so systémom Power for ALL
  • Strunová kosačka BOSCH EasyGrassCut 18-260 má šírku záberu 26 cm
  • Táto kosačka je dodávaná s dvomi akumulátormi

Nízka hmotnosť umožní ľahkú manipuláciu

Jednoduchá a pohodlná manipulácia so strunovou kosačkou BOSCH EasyGrassCut 18-260 je zabezpečená ľahkou a vyváženou konštrukciou. Šírka záberu kosačky je 26 cm, takže s jej pomocou bez problémov zarovnáte aj väčšiu časť porastu naraz. Strunová kosačka BOSCH EasyGrassCut 18-260 je dodávaná s dvomi akumulátormi.

Začistite okraje jednoduchým kliknutím a otočením

Kosačka BOSCH EasyGrassCut 18-260 je vybavená nastaviteľnou žacou hlavou, ktorú je možné otočiť až o 180°. Vďaka tomu s jej pomocou bez problémov upravíte aj horšie prístupné priestory. Stačí len stlačiť tlačidlo na hornej rukoväti a hlavu strunovej kosačky otočiť. Ergonomická rukoväť strunovej kosačky BOSCH EasyGrassCut 18-260 sa navyše postará o pevné a pohodlné uchopenie aj pri dlhšom používaní.

BOSCH EasyGrassCut 18-260 využíva poloautomatickú cievku

BOSCH EasyGrassCut 18-260 má poloautomatické nastavovanie dĺžky struny, čo vám zaručí dokonale pokosený trávnik v každej situácii, pretože nebudete musieť manuálne upravovať dĺžku struny. Každým uvoľnením spúšte poloautomatická cievka odvíja strunu, ktorá potom bude mať vždy optimálnu dĺžku na dosiahnutie perfektných výsledkov.

Akumulátorový systém Power for ALL

Pri použití strunovej kosačky BOSCH EasyGrassCut 18-260 oceníte špeciálny akumulátorový systém od firmy BOSCH, vďaka ktorému je možné akumulátor v prípade potreby vybrať a vložiť ho do prístroja, ktorý práve používate. Aby bola zabezpečená ešte väčšia flexibilita, akumulátor je kompatibilný aj s náradím od partnerov so systémom Power for ALL.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, po vložení vybité baterie se nabíječka tváří jako, že baterie je nabitá a tedy nenabíjí. Nějaká rada jak jí rozběhnout nebo reklamovat? Děkuji Slávek

Dobrý den, jaký typ či rozměr náhradní struny, prosím? Mohu koupit zde? Děkuji Alena S.

Je k tomu vedle baterek i nabíječka?

Zakoupil a nevím jak používat - sestavil a jak mám vyměnit strunu, na hlavním držáku tlačítka vlevo i doprava návod nikde pro starý dědky je to problém Děkuji za odpověď a pomoc Děda

Dobrý den, jak dlouho vydrží 2Ah akumulátor? Je držák teleskopický? Děkuji

Dobry den, Je soucasti stroje BOSCH EasyGrassCut 18-260 18V, 2x2,5Ah i nabijecka?dekuji

Diskusia a poradňa k BOSCH EasyGrassCut 18-260
Príslušenstvo pre BOSCH EasyGrassCut 18-260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH EasyGrassCut 18-260 18V, 2x2Ah. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH EasyGrassCut 18-260.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií