Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH GLM 120 C + BT 150 Professional

Zobraziť katalóg
BOSCH GLM 120 C + BT 150 Professional
5 3 hodnotení
Laserový diaľkomer – so statívom BOSCH, presnosť ± 1.5mm, rozsah 360°, IP54, presnosť dát cez Bluetooth, merací rozsah 0.08 – 120.00, doba merania 4×
Kód:  BOFAC9e3 Produktové číslo:  0.601.072.F01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH GLM 120 C + BT 150 Professional

Laserový diaľkomer BOSCH GLM 120 C Professional je ideálnym nástrojom na presné určenie uhlov aj rozmerov až na vzdialenosť 120 m. Diaľkomer je možné použiť na meranie od vzdialenosti 8 cm a vyniká nízkou odchýlkou ±1,5 mm. Aby ste ľahko zamerali dané miesto aj na veľkú vzdialenosť, je k dispozícii digitálny hľadáčik s praktickou funkciou priblíženia. Na zobrazenie nameraných hodnôt má laserový diaľkomer BOSCH GLM 120 C Professional farebný IPS displej, ktorý je dobre čitateľný za každých podmienok. K dispozícii je aj možnosť vzdialeného Bluetooth ovládania cez aplikáciu Measuring Master, ktorú je možné nainštalovať do inteligentného telefónu. Súčasťou balenia je statív BT 150 Professional.

Kľúčové vlastnosti laserového diaľkomeru BOSCH GLM 120 C

  • Pamäť na 50 nameraných hodnôt
  • Dobre čitateľný farebný IPS displej laserového diaľkomeru BOSCH GLM 120 C
  • Balenie obsahuje statív BT 150 Professional
  • Dlhý dosah merania až 120 m
  • Vyhotovenie odolné proti prachu a vode (IP54)
  • Diaľkomer BOSCH GLM 120 C meria rozmery i uhly
  • Rozsah merania 360°
  • Bluetooth a aplikácia Measuring Master slúžia na bezproblémové diaľkové meranie
  • Napájanie Li-Ion akumulátorom 3,6 V (3 120 mAh)

Diaľkomer má prehľadný displej

Na prehľadné zobrazenie získaných dát je laserový diaľkomer BOSCH GLM 120 C Professional vybavený farebným IPS displejom. Vďaka zabudovanej pamäti je možné spätne vyhľadať až 50 posledných nameraných hodnôt a vďaka ochrane IP54 je laserový diaľkomer BOSCH GLM 120 C Professional odolný proti poškodeniu, prachu aj striekajúcej vode.

Presné meranie na dlhú vzdialenosť

Laserový diaľkomer BOSCH GLM 120 C Professional ponúka meranie až do vzdialenosti 120 m. Vďaka malej odchýlke ±1,5 mm je meranie veľmi presné a k dispozícii budete mať aj digitálny hľadáčik s funkciou priblíženia. S diaľkomerom je možné merať už od vzdialenosti 8 cm. Na jednoduché ovládanie aj na dlhšie vzdialenosti je k dispozícii aplikácia Measuring Master a Bluetooth pripojenie.

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
Li-ion Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!
Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
Li-ion Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
Li-ion Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
Li-ion Hotovo!

Vlastnosti

Dosah merania
120 m Hotovo!
Tolerancia merania
1,5 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co vše je prosím obsahem balení? je tam ochranné pouzdro a potřebné kabely? můžu po zakoupení hned měřit? dík

Dobrý deň, je písané, že zariadenie meria od 8 cm dĺžky...takže ku každému meraniu treba 8cm dĺžky prirátať? Alebo ako to mám chápať? Ďakujem za odpoveď do troch dní.

Diskusia a poradňa k BOSCH GLM 120 C + BT 150 Professional
Príslušenstvo pre BOSCH GLM 120 C + BT 150 Professional Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH GLM 120 C + BT 150 Professional. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH GLM 120 C + BT 150 Professzionális.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií