AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L

Zobraziť katalóg
CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L
5 1 hodnotení
Gril kontaktný a záhradný, na plyn, plocha na grilovanie 2800cm2, rozmery grilu V 114׊ 128×H 59cm, materiál plochy na grilovanie: liatina, materiál grilu: drevený, hmotnosť 48kg
Kód:  CMGCHL014 Produktové číslo:  3000004974

CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L


Plynový gril CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L nadchne všetkých priaznivcov záhradného grilovania, ktorí uprednostňujú plynové profesionálne opekanie. Gril CAMPINGAZ vám ponúkne maximálny komfort pri používaní a veľmi jednoduchý a pohodlný spôsob grilovania. Je vybavený tromi liatinovými horákmi, vďaka ktorým je možné grilovať úplne nezávisle na každej tretine grilu. Grilovací plocha s veľkosťou 2 800 cm2 je rozdelená na liatinový rošt a liatinovú platňu, vďaka čomu budete môcť zvoliť ten pravý zpôsob grilovania pre danú pochutinu. Gril umožňuje tiež pečenie na otáčacom ražni a je vybavený ovládacími gombíkmi, ktoré zaručia ľahké regulovanie jeho teploty. Gril CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L je ten pravý pre vaše záhradné grilovanie.

Kľúčové vlastnosti grilu CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L

  • Plynový gril profesionálnej výkonnosti
  • Tri liatinové horáky
  • Možnosť grilovať nezávisle na každej tretine grilu
  • Velikost grilovací plochy 2800 cm2
  • CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L umožňuje pečenie na otáčacom ražni
  • Možnosť regulácie teploty
  • Výsuvný lapač tukov
  • Príkon horákov: 14 kW
  • Spotreba plynu: 3 × 340 g/h
  • Transportné kolieska
  • CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L má integrovaný teplomer v poklope
  • Hmotnosť: 48 kg

Integrovaný teplomer pre jednoduchšie grilovanie

Vďaka možnosti regulovať plameň a teplotu je možné na grile CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L pripraviť najrôznejšie druhy grilovaných potravín. Integrovaný teplomer vo veku grilu umožní kontrolovať teplotu, a vďaka tomu grilovať mäso aj potraviny pri požadovanej teplote. Každý poriadny steak by mal byť rovnomerne prepečený, šťavnatý a grilovaný pri určitej teplote. Toho všetkého docielite s grilom CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L veľmi ľahko. Rovnako tak na ňom skvelým spôsobom ugrilujete zeleninu, zemiaky a iné potraviny vhodné na gril.

Maximálne praktické vyhotovenie

Gril CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L vyniká nielen funkciami, ktorými disponuje, ale aj svojim maximálne praktickým vyhotovením. Dva postranné stolíky na bokoch grilu skvele poslúžia na odkladanie potravín, korenia alebo grilovacieho náradia. Výsuvný lapač tukov zaručí jeho veľmi jednoduchú údržbu. Aby bolo s grilom možné pohodlne manipulovať a prevážať ho podľa potreby, je vybavený transportnými kolieskami. Vďaka svojej drevenej konštrukcii je gril veľmi pevný a stabilný. Gril CAMPINGAZ zaručí veľmi pohodlný a praktický priebeh grilovania, rovnako ako vynikajúci výsledok v podobe skvele ugrilovaných potravín.

Rozmery grilu:
124,5 cm × 110,6 cm × 64,2 cm

Rozmery roštu:
60 cm × 46 cm

Upozornenie:
Ku grilu odporúčame prikúpiť Campingaz pripojovaciu súpravu. Bez tejto pripojovacej súpravy, ktorá nie je súčasťou grilu, nie je možné gril sprevádzkovať.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál plochy na grilovanie
Liatina, Smalt Hotovo!
Materiál grilu
Drevený Hotovo!

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie
2 800 cm2 Hotovo!

Rozmery grilu

Výška grilu
114 cm Hotovo!
Šírka grilu
128 cm Hotovo!
Hĺbka grilu
59 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
48 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, nie som si úplne istý, či sa tento gril dodáva aj s nejakým obalom na zakrytie. Nachádza sa v balení? Ak nie, viem si ho u vás kúpiť? Ďakujem za info.

Dobrý den, má tento gril sklopné stolky? Jaká je šířka při sklopených stolcích? Má gril podstavec pro plynovou bombu? Děkuji

Diskusia a poradňa k CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L
Príslušenstvo pre CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií