Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal AP+ plus nový vizuál

CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic

Zobraziť katalóg
CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic
4,0 1 hodnotení
Gril plynový, typ: kontaktný, záhradný, BBQ a stojanový, plocha na grilovanie 2100 cm2, rozmery grilu V 120׊ 138×H 60 cm, materiál plochy na grilovanie: smalt, materiál grilu: oceľ, hmotnosť 42.5kg
Kód:  CMGCHL010 Produktové číslo:  2000032077

CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic


Plynový gril CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic nadchne všetkých priaznivcov záhradného grilovania, ktorí uprednostňujú plynové profesionálne opekanie. Gril CAMPINGAZ vám ponúkne maximálny komfort pri používaní a veľmi jednoduchý a pohodlný spôsob grilovania. Je vybavený dvoma keramickými horákmi po bokoch vane. Grilovacia plocha 2 100 cm2 je tvorená smaltovaným oceľovým roštom a poskytne dostatočný priestor na grilovanie najrôznejších pochutín. Oceľový vyklápací rošt umožní mäso a potraviny ako grilovať, tak aj ľahko ohrievať. Vďaka technológii ,,Piezo zapaľovanie" gril zapálite stlačením jediného tlačidla. Gril je vybavený ovládacími gombíkmi, ktoré zaručia ľahké regulovanie jeho teploty. Gril CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic je ten pravý pomocník na vaše záhradné grilovanie.

Kľúčové vlastnosti grilu CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic

  • Plynový gril s profesionálnym výkonom
  • Dva keramické horáky
  • Veľkosť grilovacej plochy: 2 100 cm 2
  • CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic disponuje oceľovým vyklápacím roštom
  • Piezo zapaľovanie
  • Možnosť regulácie teploty
  • Príkon horákov: 7,8 kW
  • Spotreba plynu: 2× 284 g/h
  • Transportné kolieska
  • CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic má integrovaný teplomer v poklope
  • Hmotnosť: 42,5 kg

Integrovaný teplomer pre jednoduchšie grilovanie

Vďaka možnosti regulovať plameň a teplotu je možné na grile CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic pripraviť najrôznejšie druhy grilovaných potravín. Integrovaný teplomer vo veku grilu umožní kontrolovať teplotu, vďaka čomu možno grilovať mäso aj potraviny na požadovanej teplote. Každý poriadny steak by mal byť rovnomerne prepečený, šťavnatý a grilovaný na určitej teplote. Toho všetkého docielite s grilom CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic veľmi ľahko. Rovnako ľahko na ňom delikátne ugrilujete zeleninu, zemiaky aj iné potraviny vhodné na gril.

Maximálne praktické vyhotovenie

Gril CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic vyniká nielen funkciami, ktorými disponuje, ale aj svojim maximálne praktickým vyhotovením.  Dva postranné kovové stolíky skvele poslúžia na odkladanie potravín, korenia či náradia na grilovanie. Korenie či omáčky je možné odkladať aj do praktického otvoru pod ovládacími gombíkmi. Aby bolo s grilom možné pohodlne manipulovať a prevážať ho podľa potreby, je vybavený transportnými kolieskami. Gril CAMPINGAZ zaručí veľmi pohodlný a praktický priebeh grilovania, rovnako ako vynikajúci výsledok v podobe skvele upečených a chutných potravín.

Rozmery grilu:
138 × 111 × 60 cm

Rozmery roštu:
53 × 40 cm

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál plochy na grilovanie
Smalt Hotovo!
Materiál grilu
Oceľový Hotovo!

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie
2 100 cm2 Hotovo!
Priemer plochy na grilovanie
46,5 cm Hotovo!
Šírka plochy na grilovanie
53 cm Hotovo!
Hĺbka plochy na grilovanie
40 cm Hotovo!

Rozmery grilu

Výška grilu
120 cm Hotovo!
Šírka grilu
138 cm Hotovo!
Hĺbka grilu
60 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
42,5 kg Hotovo!

Výbava

Výbava
Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Odkladacia plocha, Kolieska, Pokrievka, Regulácia teploty, Teplomer, Vyberateľný rošt Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAMPINGAZ C-LINE 2 Classic.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií