Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

CAMPINGAZ Class 3 RBS LD

Zobraziť katalóg
CAMPINGAZ Class 3 RBS LD
Gril – plynový, 9.4kW, RBS, keramické horáky, grilovacia plocha 2800cm2, 68.3kg, rozmery 170.6×60×116cm, teplomer, InstaClean systém, rošt Culinary Modular súčasťou balenia
Kód:  CMGCHL012 Produktové číslo:  2000032798

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CAMPINGAZ Class 3 RBS LD

Plynový gril CAMPINGAZ Class 3 RBS LD nadchne všetkých priaznivcov záhradného grilovania, ktorí uprednostňujú plynové profesionálne opekanie. Gril CAMPINGAZ vám ponúkne maximálny komfort pri používaní a veľmi jednoduchý a pohodlný spôsob grilovania. Je vybavený tromi keramickými horákmi a rozptyľovačom tepla, vďaka ktorým dosiahne rovnomerné teploty po celej grilovacej ploche. Tá je so svojou veľkosťou 2 800 cm2 rozdelená na liatinový plát so smaltovanou povrchovou úpravou a rošt Culinary Modular, vďaka čomu môžete pripravovať naraz rôzne druhy pochutín. Oceľový vyklápací rošt umožní mäso a potraviny grilovať, ale aj ľahko ohrievať. Gril je vybavený ovládacími gombíkmi, ktoré zaručia ľahko regulovať jeho teplotu. Gril CAMPINGAZ Class 3 RBS LD je ten pravý pre vaše záhradné grilovanie.

Kľúčové vlastnosti grilu CAMPINGAZ Class 3 RBS LD

  • Plynový gril profesionálnej výkonnosti
  • Tri keramické horáky
  • Grilovacia plocha 2 800 cm2
  • Grilovacia plocha rozdelená na liatinový plát a rošt Culinary Modular
  • CAMPINGAZ Class 3 RBS LD disponuje oceľovým vyklápacím roštom
  • Možnosť regulácie teploty
  • Systém InstaClean
  • Príkon horákov: 9,4 kW
  • Spotreba plynu: 684 g/h
  • Transportné kolieska
  • CAMPINGAZ Class 3 RBS LD má integrovaný teplomer v poklope
  • Hmotnosť: 68,3 kg

Integrovaný teplomer pre jednoduchšie grilovanie

Vďaka možnosti regulovať plameň a teplotu je možné na grile CAMPINGAZ Class 3 RBS LD pripraviť najrôznejšie druhy grilovaných potravín. Integrovaný teplomer vo veku grilu umožní kontrolovať teplotu, a vďaka tomu grilovať mäso aj potraviny pri požadovanej teplote. Každý poriadny steak by mal byť rovnomerne prepečený, šťavnatý a grilovaný pri určitej teplote. Toho všetkého docielite s grilom CAMPINGAZ Class 3 RBS LD veľmi ľahko. Rovnako tak na ňom skvelým spôsobom ugrilujete zeleninu, zemiaky a iné potraviny vhodné na gril.

Maximálne praktické vyhotovenie

Gril CAMPINGAZ Class 3 RBS LD vyniká nielen funkciami, ktorými disponuje, ale aj svojim maximálne praktickým vyhotovením. Dva postranné stolíky na bokoch grilu skvele poslúžia na odkladanie potravín, korenia alebo grilovacieho náradia. Odkladanie koreničiek alebo vybavenia potrebného na grilovanie je možné tiež do priestoru za dvierkami grilu. Aby bolo s grilom možné pohodlne manipulovať a prevážať ho podľa potreby, je vybavený transportnými kolieskami. Kuchára a kuchárky určite poteší systém InstaClean, ktorý umožňuje umývať grilovacie platne v umývačke riadu. Gril CAMPINGAZ zaručí veľmi pohodlný a praktický priebeh grilovania, rovnako ako vynikajúci výsledok v podobe skvele ugrilovaných potravín.

Rozmery grilu:
170,6 cm × 116 cm × 60 cm

Rozmery roštu:
78 cm × 45 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CAMPINGAZ Class 3 RBS LD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAMPINGAZ Class 3 RBS LD.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií