Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CAMPINGAZ Class 3 WLX

Zobraziť katalóg
CAMPINGAZ Class 3 WLX
Gril – plynový, 9.6kW, tri nerezové horáky a 2 kryty, grilovacia plocha 2800cm2, 52kg, rozmery 124.5×64.2×110.6cm, kompatibilný s Culinary Modular, InstaClean systém, teplomer
Kód:  CMGCHL016 Produktové číslo:  2000032795

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CAMPINGAZ Class 3 WLX

Plynový gril CAMPINGAZ Class 3 WLX nadchne všetkých priaznivcov záhradného grilovania, ktorí uprednostňujú plynové profesionálne grily. Gril CAMPINGAZ vám ponúkne maximálny komfort pri používaní a veľmi jednoduchý a pohodlný spôsob grilovania. Je vybavený troma antikorovými horákmi, ktoré nahrejú rošty na maximálnu teplotu, a vďaka špeciálnym kovovým profilom ostane rošt nahriaty po veľmi dlhý čas. Grilovacia plocha veľká 2 800 cm2 je rozdelená na liatinový plát so smaltovanou povrchovou úpravou a rošt Culinary Modular, vďaka čomu môžete pripravovať naraz rôzne druhy pochutín. Oceľový vyklápací rošt umožní mäso a potraviny grilovať, ale aj ľahko ohrievať. Gril je vybavený ovládacími gombíkmi, ktoré zaručia ľahké regulovanie teploty. Gril CAMPINGAZ Class 3 WLX je ten pravý pomocník na vaše záhradné grilovanie.

Kľúčové vlastnosti grilu CAMPINGAZ Class 3 WLX

  • Plynový gril s profesionálnym výkonom
  • Tri antikorové horáky
  • Veľkosť grilovacej plochy: 2 800 cm2
  • Grilovacia plocha rozdelená na liatinový plát a rošt Culinary Modular
  • CAMPINGAZ Class 3 WLX disponuje oceľovým vyklápacím roštom
  • Možnosť regulácie teploty
  • Systém InstaClean
  • Príkon horákov: 9,6 kW
  • Transportné kolieska
  • CAMPINGAZ Class 3 WLX má integrovaný teplomer v poklope
  • Hmotnosť: 52 kg

Integrovaný teplomer pre jednoduchšie grilovanie

Vďaka možnosti regulovať plameň a teplotu je možné na grile CAMPINGAZ Class 3 WLX pripraviť najrôznejšie druhy grilovaných potravín. Integrovaný teplomer vo veku grilu umožní kontrolovať teplotu, vďaka čomu možno grilovať mäso aj potraviny na požadovanej teplote. Každý poriadny steak by mal byť rovnomerne prepečený, šťavnatý a grilovaný na určitej teplote. Toho všetkého docielite s grilom CAMPINGAZ Class 3 WLX veľmi ľahko. Rovnako ľahko na ňom delikátne ugrilujete zeleninu, zemiaky aj iné potraviny vhodné na gril.

Maximálne praktické vyhotovenie

Gril CAMPINGAZ Class 3 WLX vyniká nielen funkciami, ktorými disponuje, ale aj svojim maximálne praktickým vyhotovením. Dva postranné drevené stolíky po bokoch skvele poslúžia na odkladanie potravín, korenia či grilovacieho náradia. Korenie či omáčky je možné odkladať aj do praktického otvoru pod ovládacími gombíkmi. Aby bolo s grilom možné pohodlne manipulovať a prevážať ho podľa potreby, je vybavený transportnými kolieskami. Vďaka drevenej konštrukcii je veľmi pevný a stabilný. Kuchárov a kuchárky zaiste poteší systém InstaClean, ktorý umožňuje umývať grilovacie platne v umývačke riadu. Gril CAMPINGAZ zaručí veľmi pohodlný a praktický priebeh grilovania, rovnako ako vynikajúci výsledok v podobe skvele upečených a chutných potravín.

Rozmery grilu:
124,5 × 110,6 × 64,2 cm

Rozmery roštu:
61 × 46 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CAMPINGAZ Class 3 WLX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAMPINGAZ Class 3 WLX.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií