Alza pre firmy

CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky

Zobraziť katalóg
CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky
Gril - plynový lávový, 7kW, dva ploché horáky, grilovacia plocha 1500cm2, 20.2kg, rozmery 98x48x99cm
Kód:  CMGCHL007 Produktové číslo:  3000004824

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky Predaj skončil

CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky

Plynový gril CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky nadchne všetkých priaznivcov záhradného grilovania, ktorí uprednostňujú plynové profesionálne grily. Gril CAMPINGAZ vám ponúkne maximálny komfort pri používaní a veľmi jednoduchý a pohodlný spôsob grilovania. Je vybavený dvomi plochými krytými horákmi, ktoré sú vyrobené z aluminizovanej ocele. Prednosťou grilu je grilovanie buď na polovici, alebo na celej ploche grilu, ktorá sa pýši plochou 1500 cm2. Vďaka technológii piezo zapaľovania gril zapálite stlačením jediného tlačidla. Gril je vybavený ovládacími gombíkmi, ktoré zaručia možnosť ľahko regulovať jeho teplotu. Gril CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky je ten pravý pre vaše záhradné grilovanie.

Kľúčové vlastnosti grilu CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky

  • Plynový gril profesionálnej výkonnosti
  • Dva ploché kryté horáky
  • Možnosť grilovať na polovici alebo celej ploche grilu
  • Veľkosť grilovacej plochy 1500 cm2
  • CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky disponuje piezo zapaľovaním
  • Možnosť regulácie teploty
  • Príkon horákov: 7 kW
  • Spotreba plynu: 515 g/h
  • Transportné kolieska
  • CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky má integrovaný teplomer v poklope
  • Hmotnosť: 20,2 kg

Integrovaný teplomer pre jednoduchšie grilovanie

Vďaka možnosti regulovať plameň a teplotu je možné na grile CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky pripraviť najrôznejšie druhy grilovaných potravín. Integrovaný teplomer vo veku grilu umožní kontrolovať teplotu, a vďaka tomu grilovať mäso aj potraviny pri požadovanej teplote. Každý poriadny steak by mal byť rovnomerne prepečený, šťavnatý a grilovaný pri určitej teplote. Toto všetko docielite s grilom CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky veľmi ľahko. Rovnako tak na ňom skvelým spôsobom ugrilujete zeleninu, zemiaky a iné potraviny vhodné na gril.

Maximálne praktické prevedenie

Gril CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky vyniká nielen funkciami, ktorými disponuje, ale aj svojim maximálne praktickým prevedením. Dva postranné sklopné stolíky na bokoch grilu skvele poslúžia na odkladanie potravín, korenia či grilovacieho náradia. Aby bolo s grilom možné pohodlne manipulovať a prevážať ho podľa potreby, je vybavený transportnými kolieskami. Gril CAMPINGAZ zaručí veľmi pohodlný a praktický priebeh grilovania, rovnako ako vynikajúci výsledok v podobe skvele ugrilovaných potravín.

Rozmery grilu:
99 × 98 × 48 cm

Rozmery roštu:
45 × 34 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAMPINGAZ Xpert 100 L Rocky .
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií